staţie de andocare pentru iPod/iPhone/iPad

  Treziţi-vă

  Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone/iPad şi beneficiaţi de sunet clar şi bogat. Această staţie de andocare desktop din aluminiu şic poate încărca până la două dispozitive simultan. Acesta funcţionează, de asemenea, ca un ceas cu alarmă, ajutându-vă să vă treziţi cu melodiile preferate de la radio. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

staţie de andocare pentru iPod/iPhone/iPad

Aluminiu, Staţie de andocare dublă DC390/12 Caută produse similare

Treziţi-vă

pe muzica excelentă de pe iPod/iPhone/iPad

 • Putere totală de ieşire 10 W RMS

  Putere totală de ieşire 10 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasa cu suprafaţă de aluminiu este uşoară şi poate rezista în medii cu temperaturi ridicate, oferă rezistenţă şi rigiditate, precum şi rezistenţă la coroziune.

 • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort

  Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Gentle wake, pentru o experienţă de trezire plăcută

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Conectivitatea prin legătură MP3 permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, legătura MP3 este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la sistemul audio.

 • Sincronizare automată a ceasului cu iPod/iPhone/iPad când este andocat

  Sincronizare automată a ceasului cu iPod/iPhone/iPad când este andocat

  Când conectaţi dispozitivul, acest sistem de andocare va sincroniza întotdeauna ceasul cu dispozitivul iPod/iPhone/iPad în câteva secunde. Cu această funcţie comodă, nu trebuie să setaţi ora manual.

 • Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Conceput special pentru stilul de viaţă din prezent, acest radio cu ceas dispune de o alarmă dublă, care vă permite să setaţi ore diferite de alarmă pentru zile lucrătoare şi weekend sau chiar modifica setările alarmei pentru cupluri. Setările alarmei pot fi personalizate pentru aceleaşi ore de alarmă pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică. Sau puteţi seta alarma pentru a vă trezi devreme în zilele lucrătoare, de luni până vineri, şi pentru a lenevi în pat sâmbăta şi duminica. Indiferent de varianta aleasă, datorită acestor funcţii confortabile nu mai trebuie să vă bateţi capul cu diferite ore de alarme în fiecare seară.

 • Andocaţi-vă iPod-ul/iPhone-ul, chiar şi în carcasă

  Andocaţi-vă iPod-ul/iPhone-ul, chiar şi în carcasă

  Portul de andocare cu arc proiectat inteligent se adaptează fără efort la orice iPod sau iPhone, fără adaptoare speciale. În plus, funcţionează chiar şi cu cele mai protectoare carcase – este suficient să andocaţi iPod-ul sau iPhone-ul aşa cum este. Acum puteţi să vă bucuraţi cu adevărat de muzică, fără bătăi de cap.

 • Treziţi-vă cu muzica de pe iPod/iPhone/iPad sau cu melodiile de la radio

  Treziţi-vă cu muzica preferată. Selectaţi postul de radio preferat sau melodii reconfortante de pe dispozitivul iPod/ iPhone/iPad şi faceţi diferenţa dimineţilor dvs. Ceasul începe să redea selecţia dvs. la volum mic, cu creşteri treptate de volum, până când ajunge la nivelul volumului dorit. Acum puteţi controla modul în care vă treziţi şi puteţi începe cu bine ziua de fiecare dată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa