Telefon mobil

  GSM

  Telefon mobil

  Muzică de jur împrejurul dvs.

  Cu un MP3 player integrat, un buton pentru redare la o singură atingere, acesta este un telefon care vă va face invidiat. Fotografiaţi şi partajaţi fotografii cu amicii dvs. utilizând camera VGA. La urma urmei, viaţa este o petrecere. Bucuraţi-vă de ea cu un telefon deosebit Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Muzică de jur împrejurul dvs.

Acompaniaţi-vă călătoriile cu muzică

 • Ecran principal extraordinar cu 65.000 de culori

  Ecranul color principal al telefonului dvs. afişează imagini şi fotografii colorate incredibil.

 • Stocare în masă prin USB

  Conectaţi-vă telefonul la un computer utilizând cablul de date USB. Nu este necesar să instalaţi nici un software special: telefonul dvs. va apărea automat ca o unitate detaşabilă pe computer, permiţându-vă să trageţi şi să plasaţi fişiere cu uşurinţă pe şi de pe telefonul dvs.

 • Redare MP3 şi tonuri de apel pentru o experienţă audio superioară

  Utilizaţi cablul de date USB pentru a transfera fişiere muzicale MP3 în telefonul dvs. pentru o experienţă audio superioară când vă deplasaţi. De asemenea, vă puteţi personaliza tonurile de apel utilizându-vă fişierele MP3.

 • Cameră digitală integrată

  Camera digitală integrată cu rezoluţie VGA (640 x 480 pixeli) vă permite să captaţi momentele preţioase ale vieţii, oriunde, oricând, cu ajutorul telefonului dvs. Apăsaţi tasta Cameră pentru a face fotografii vii şi pentru a le utiliza ca wallpaper şi fotocall sau pentru a le trimite ulterior prin MMS.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa