GSM

  Telefon mobil

  Muzică de jur împrejurul dvs.

  Cu un MP3 player integrat, un buton pentru redare şi memorie de 128 MB, acesta este un telefon care vă va face invidiat. Fotografiaţi şi partajaţi fotografii cu amicii dvs. utilizând camera VGA. La urma urmei, viaţa este o petrecere. Bucuraţi-vă de ea cu un telefon deosebit Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Muzică de jur împrejurul dvs.

Acompaniaţi-vă călătoriile cu muzică

 • Ecran principal extraordinar cu 65.000 de culori

  Ecranul color principal al telefonului dvs. afişează imagini şi fotografii colorate incredibil.

 • Trei jocuri preîncărcate

  Telefonul dvs. are trei jocuri preîncărcate care vă vor delecta ore întregi pe ecranul color extraordinar. Intraţi pur şi simplu în submeniul dedicat şi selectaţi jocul dvs. preferat.

 • Stocare în masă prin USB

  Conectaţi-vă telefonul la un computer utilizând cablul de date USB. Nu este necesar să instalaţi nici un software special: telefonul dvs. va apărea automat ca o unitate detaşabilă pe computer, permiţându-vă să trageţi şi să plasaţi fişiere cu uşurinţă pe şi de pe telefonul dvs.

 • Redare MP3 şi tonuri de apel pentru o experienţă audio superioară

  Utilizaţi cablul de date USB pentru a transfera fişiere muzicale MP3 în telefonul dvs. pentru o experienţă audio superioară când vă deplasaţi. De asemenea, vă puteţi personaliza tonurile de apel utilizându-vă fişierele MP3.

 • Memorie utilă integrată 128 MB

  Bucuraţi-vă de posibilitatea utilă şi distractivă de a stoca mai multe fotografii şi fişiere muzicale MP3 pe telefonul dvs., utilizând memoria utilă integrată de 128 MB

 • Cameră digitală integrată

  Camera digitală integrată cu rezoluţie VGA (640 x 480 pixeli) vă permite să captaţi momentele preţioase ale vieţii, oriunde, oricând, cu ajutorul telefonului dvs. Apăsaţi tasta Cameră pentru a face fotografii vii şi pentru a le utiliza ca wallpaper şi fotocall sau pentru a le trimite ulterior prin MMS.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa