Xenium

  GSM

  Xenium

  Durată de viaţă incredibilă a bateriei!

  Xenium 9@9v Philips, incredibil de inteligent şi de eficient, converteşte instant scrisul de mână în SMS-uri. Comutarea între numerele de telefon este simplă datorită funcţiei SIM dual, iar durata de viaţă foarte mare a bateriei originale asigură faptul că sunteţi întotdeauna conectat! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Durată de viaţă incredibilă a bateriei!

 • Durată în standby de până la o lună

  Durată în standby de până la o lună

  Telefonul poate rezista pornit în standby până la o lună, la o singură încărcare.

 • Durată de convorbire de până la 8 ore

  Durată de convorbire de până la 8 ore

  Telefonul poate suporta până la 8 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Carduri SIM duale pentru comutarea simplă a numerelor de telefon

  Carduri SIM duale pentru comutarea simplă a numerelor de telefon

  Comutaţi între numerele de telefon cu uşurinţă, fără a fi nevoie să scoateţi şi să schimbaţi cardurile SIM. Telefonul dvs. mobil Philips este creat special pentru a utiliza două carduri SIM. Pentru a comuta între cele două carduri, selectaţi cardul SIM dorit din meniul telefonului.

 • Recunoaşterea scrisului de mână pe ecran

  Modul intuitiv şi rapid de a scrie mesaje text. Pur şi simplu scrieţi pe ecranul tactil ca şi cum aţi scrie pe o bucată de hârtie, pentru a permite telefonului să vă convertească scrisul de mână într-un mesaj text SMS (Short Message Service). Funcţia are capacitatea încorporată de recunoaştere a scrisului de mână în limba chineză (tradiţională şi simplificată) şi în limba engleză (alfabetul roman).

 • Ecran tactil

  Utilizaţi ecranul tactil şi stiloul integrat pentru a comuta la o interfaţă simplă, intuitivă şi uşor de utilizat. Acest ecran tactil accesibil vă permite să navigaţi rapid prin meniuri, să scrieţi SMS-uri, să personalizaţi şi să adăugaţi emoţii fotografiilor. De asemenea, vă puteţi juca şi accesa alte aplicaţii.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa