Boxe Home cinema SoundBar

  Sunet mai bogat fără efort cu televizorul dvs.

  Nu îl judecaţi după dimensiuni, deoarece acest soundbar CSS2123 Philips de dimensiuni reduse deţine o putere incredibilă! Dialogurile nu vor mai fi distorsionate cu cele 2 tweetere dedicate. Tehnologia DoubleBASS şi sunetul Virtual Surround aduc filmului un plus de entuziasm şi un sunet surround.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet mai bogat fără efort cu televizorul dvs.

Legătură simplă printr-un singur cablu

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  DoubleBASS asigură faptul că veţi auzi chiar şi cele mai joase tonuri de bas din subwoofere de dimensiuni compacte. Captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwooferului - oferind un sunet cu mai multă forţă şi complexitate şi făcându-vă să trăiţi o experienţă audio completă, fără compromisuri.

 • Bucuraţi-vă de muzică de pe iPod/iPhone/iPad cu Music iLink

  Bucuraţi-vă de muzică de pe iPod/iPhone/iPad cu Music iLink

  Philips Music iLink vă permite să redaţi muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul dvs. Home Theater. Conectaţi dispozitivul audio la mufa Music iLink pentru a asculta muzică pe sistemul Home Theater Philips la o calitate superioară a sunetului.

 • Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului dvs.

  Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului dvs.
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa