Monitor LCD

  Simplitate cu afişaj prin USB

  Acest monitor USB de la Philips este ideal pentru utilizarea în medii clinice mobile, unde este posibil ca alimentarea c.a. să nu fie uşor accesibilă. Pur şi simplu conectaţi-l cu un singur cablu USB de la laptopul dvs. pentru a furniza imagini video şi alimentare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD

Afişaj pentru medii clinice, 21, 5" / 54, 6 cm C221S3UCW/00 Caută produse similare

Simplitate cu afişaj prin USB

Ideal pentru utilizarea în medii clinice

 • Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

  Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

  Microbii au devenit o problemă din ce în ce mai mare în spitale şi medii clinice în întreaga lume şi pot provoca infecţii care pun viaţa în pericol. Afişajele pentru medii clinice de la Philips se ocupă de această provocare utilizând în materialul carcasei aditivi antimicrobieni, în conformitate cu JIS Z2801, făcându-l parte integrantă a carcasei afişajului. Siguranţa dvs., precum şi a pacienţilor dvs. este acum asigurată de acest scut protector care împiedică răspândirea celor mai întâlnite microorganisme, precum "Staphylococcus aureus (Gastroenterită)", "Escherichia coli (E Coli)" and "Klebsiella (Pneumonie)".

 • Alimentarea electrică omologată medical asigură siguranţă prin emisiile reduse

  Măsurile de siguranţă elementare, performanţa esenţială şi fiabilitatea sunt cerinţe vitale într-un mediu clinic profesional. Spre deosebire de afişajele standard, afişajele pentru medii clinice de la Philips lucrează cu surse de alimentare electrică speciale, omologate medical, pentru a satisface aceste cerinţe. Acestea sunt conforme cu standardul EN/IEC 60601-1 care asigură măsuri elementare de siguranţă şi performanţă esenţială. În plus, sunt conforme şi cu standardul colateral EN/IEC 60601-1-2 pentru testare şi compatibilitate electromagnetică cu omologare medicală. În multe state, spitalele şi clinicile conformitatea cu aceste standarde reprezintă o cerinţă.

 • Pornire instantanee, datorită tehnologiei cu LED-uri

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • O singură conexiune USB 2.0 la laptop pentru alimentare şi semnal video

  Monitorul USB Philips este capabil să afişeze imagini şi să extragă energie direct din porturile USB ale laptopului dvs. cu un singur cablu USB. Nu sunt necesare cabluri suplimentare de alimentare sau video, ceea ce are drept rezultat o conexiune simplă, printr-un singur cablu, de putere extrem de joasă dintre laptop şi monitor.

 • Reglare pe înălţime la 70 mm pentru poziţie de şedere ideală

  Baza ergonomică compactă este o bază pentru monitoare Philips „uşor de utilizat” care se rabatează, pivotează şi se reglează pe înălţime, pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă pentru a beneficia de confort şi eficienţă maxime.

 • Rotire şi înclinare pentru un unghi de vizionare ideal

  Ecranul dispune de un mecanism încorporat care permite înclinarea şi rotirea înainte şi înapoi.

Vezi toate Specificaţile
 • Reţineţi: Acest afişaj nu este certificat pentru utilizarea în apropierea pacientului. Orice utilizare pentru diagnosticarea primară este responsabilitatea exclusivă a spitalului sau a utilizatorului clinic.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa