boxă wireless multiroom

  boxă wireless multiroom

  O singură atingere ca să redai muzica în orice cameră

  Boxa wireless multiroom Philips izzy redă muzica wireless, prin Bluetooth. Prin atingerea unui buton, muzica este redată de până la 5 boxe izzy în fiecare cameră simultan, fără efort. Configurare uşoară, fără router, parole sau aplicaţii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

izzy boxă wireless multiroom

Bluetooth®, Negru BM5B/10 Caută produse similare

O singură atingere ca să redai muzica în orice cameră

 • Redă muzică wireless într-o singură cameră prin Bluetooth

  Redă muzică wireless într-o singură cameră prin Bluetooth

  Boxa Philips izzy îţi permite să redai toată muzica preferată de la telefon, tabletă sau computer, indiferent de aplicaţia de muzică sau de radio utilizată.

 • Grupează până la 5 boxe izzy cu izzylink™, pentru distracție în mai multe camere

  Grupează până la 5 boxe izzy cu izzylink™, pentru distracție în mai multe camere

  izzylink™ este o tehnologie wireless care utilizează standardul IEEE802.11n pentru a permite conectarea mai multor boxe în vederea formării unei reţele wireless. Reţeaua conectează până la cinci boxe, fără a necesita router, parolă Wi-Fi sau o aplicaţie mobilă pentru dispozitive inteligente pentru configurare. Poţi adăuga cu uşurinţă boxele izzy la reţea, pentru a te bucura de muzică redată simultan în camere diferite. Fiecare boxă poate fi în continuare comutată cu o singură atingere de la modul singular pentru uz individual la modul grup pentru muzică în mai multe camere.

 • O singură atingere pentru a configura izzylink™ fără router, fără parolă şi fără aplicaţii

  O singură atingere pentru a configura izzylink™ fără router, fără parolă şi fără aplicaţii

  Nu este nevoie de router, de parolă sau de aplicaţii pentru configurare. Apasă prelungit butonul „GROUP” (GRUP) de pe două boxe pentru configurarea iniţială. Repetă pentru a adăuga a 3-a, a 4-a sau a 5-a boxă. Fiecare apăsare prelungită pe butonul „Group” (Grup) adaugă pe rând câte o boxă. Muzica în mai multe camere nu a fost niciodată mai uşor de obţinut. După finalizare, reţeaua izzylink™ va fi memorată chiar şi la scoaterea din priză a boxei.

 • Schimbă boxa principală din grup cu o singură atingere

  Schimbă boxa principală din grup cu o singură atingere

  În fiecare grup izzylink™, orice boxă individuală poate fi boxa principală, transmiţând muzica spre celelalte boxe. Când vrei să preiei inițiativa pentru a partaja propria ta muzică, apasă pe butonul Bluetooth al boxei din camera ta şi partajează instantaneu muzica de pe dispozitivul tău. Celelalte difuzoare din acelaşi grup izzylink™ vor reda sincronizat aceeaşi muzică în acelaşi timp. Partajarea de muzică între voi este extrem de simplă.

 • 2 drivere de 2,5" cu port pentru bas, pentru sunete care umplu camera

  2 drivere de 2,5" cu port pentru bas, pentru sunete care umplu camera

  Prevăzute cu 2 drivere de 2,5'' pentru audiofili, boxele multiroom Izzy creează un sunt puternic, care umple camera, iar porturile pentru bas dezvoltă frecvenţele joase, creând o experienţă cu adevărat dinamică şi captivantă.

 • Transmite-ţi toată muzica prin izzylink™

  Reţeaua izzylink™ îţi preia toate sursele de muzică și aplicaţiile de muzică sau radio de pe smartphone-uri, tablete sau computere, difuzând wireless muzica în toate camerele.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Redă muzica preferată de pe telefon, tabletă sau radio - indiferent de aplicaţia de muzică sau radio utilizată. Transmite wireless melodiile preferate în toate camerele, prin Bluetooth.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa