Player Blu-ray

  Player Blu-ray

  Definirea universului înaltei definiţii

  Trăiţi emoţia imaginilor de înaltă definiţie oferite de BDP7200. Savuraţi fiecare detaliu, acţiunea cursivă şi culorile vii cu Deep Colour. DVD-urile favorite mai pot fi vizionate prin upscaling la 1080p prin HDMI.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Definirea universului înaltei definiţii

cu redarea discurilor Blu-ray

 • Redare Blu-ray pentru imagini HD clare, la rezoluţie 1080p

  Redare Blu-ray pentru imagini HD clare, la rezoluţie 1080p

  Discurile Blu-ray au capacitatea de a transporta informaţii de înaltă definiţie, împreună cu imagini în rezoluţia 1920 x 1080 proprietară imaginilor de înaltă definiţie. Scenele prind viaţă pe măsură ce detaliile vă asaltează, mişcările sunt mai line şi imaginile devin clare. Blu-ray oferă de asemenea un sunet surround necomprimat - astfel încât experienţa dvs. audio devine incredibil de reală. Capacitatea mare de stocare a discurilor Blu-ray permite includerea multor posibilităţi interactive. Navigarea impecabilă în timpul redării şi alte caracteristici antrenante, cum ar fi meniurile pop-up adaugă un nou nivel distracţiei la domiciliu.

 • Bonus View cu Picture-in-Picture pentru opţiuni video şi audio

  Bonus View cu Picture-in-Picture pentru opţiuni video şi audio

  Cu Bonus View, vă puteţi bucura de picture-in-picture cu opţiuni audio. O a doua fereastră mai mică - ce rulează ca secvenţă video separată, apare peste imaginea principală. Apoi puteţi alege dacă doriţi să ascultaţi ceea ce se întâmplă în fereastra mai mică sau în fereastra mai mare. Acest lucru vă permite să vă bucuraţi de numeroase caracteristici speciale care sunt incluse frecvent în filmele în formatul Blu-ray Disc. De exemplu, puteţi viziona şi asculta comentariile regizorului în fereastra mai mică, în timp ce acesta indică scene sau actori din fereastra principală.

 • Full HD 1080p pentru imagini clare

  Full HD 1080p pentru imagini clare

  Discurile Blu-ray au capacitatea de a stoca date de înaltă definiţie, împreună cu imagini la rezoluţia de 1920 x 1080, care defineşte imaginile de înaltă definiţie fără limite. Acest lucru poate însemna numai că obţineţi cea mai bună calitate a imaginii TV disponibilă astăzi - aşadar pregătiţi-vă să vă desfătaţi ochii.

 • Deep Color pentru imagini vii în peste un miliard de culori

  Deep Color pentru imagini vii în peste un miliard de culori

  Lumea reală nu se limitează la culori - practic orice nuanţă poate apărea în orice umbră, în orice luminozitate. Ceea ce vedeţi pe ecranul televizorului este diferit, astfel încât imaginile nu sunt adesea fidele realităţii. Deep Color recreează lumea naturală pe ecranul televizorului dumneavoastră, aducându-vă milioanele şi milioanele de culori care apar în realitate - şi lansând experienţa de vizionare pe noi culmi.

 • 1080p la 24 cps pentru imagini la nivel cinematografic

  1080p la 24 cps pentru imagini la nivel cinematografic

  Aduceţi adevărata experienţă de cinema în sufrageria dumneavoastră cu imaginea cu 24 de cadre pe secundă. Toate filmele originale sunt înregistrate la această rată de cadre, oferind o ambianţă şi o textură a imaginii unice. Playerele Blu-ray Disc Philips sunt echipate pentru a vă aduce 24 de cadre pe secundă direct de pe discurile Blu-ray - deci oferindu-vă imagini de înaltă definiţie similare cu cele de la cinema, care vă vor uimi.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink vă permite să controlaţi mai multe dispozitive, precum playere DVD, Blu-ray, televizoare etc., cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, puteţi utiliza simultan toate echipamentele dvs. activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Video impecabil, nedistorsionat cu MPEG şi reducere a zgomotului 3D

  Video impecabil, nedistorsionat cu MPEG şi reducere a zgomotului 3D

  Camerele care înregistrează imagini statice şi mobile captează aberaţii (sau zgomot) dintr-o multitudine de surse. Acestea, deşi nu sunt vizibile individual, contribuie la calitatea slabă a imaginii. Funcţia de reducere a zgomotului pentru MPEG şi 3D "curăţă" imaginea - astfel încât puteţi fi siguri de imaginile clare oricând.

 • Upscaling video DVD la 1080p prin HDMI pentru imagini HD

  Upscaling video DVD la 1080p prin HDMI pentru imagini HD

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele în format DVD la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p') elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround 7.1 de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround 7.1 de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD oferă 7.1 canale şi DTS-HD High Resolution Audio cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD High Resolution Audio vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Bucuraţi-vă de toate filmele şi muzica de pe CD şi DVD

  Bucuraţi-vă de toate filmele şi muzica de pe CD şi DVD
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa