Fidelio

Philips Fidelio

Boxă cinema Nano

  Philips Fidelio

  Boxă cinema Nano

  Mică, dar puternică

  Boxa cinema nano Philips Fidelio B1 oferă un sunet puternic, realist, captivant, într-un ambalaj incredibil de mic. Cu conectivitate wireless şi design ordonat, se potriveşte perfect în orice mediu home cinema. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Boxă cinema Nano

Subwoofer wireless 5.1 CH, Bluetooth® aptX şi AAC, 1 intrare HDMI şi ieşire HDMI ARC, Tehnologie Microbeam B1/12 Caută produse similare

Mică, dar puternică

Sunet cinematografic uimitor

 • Tehnologia Microbeam oferă un sunet cu adevărat captivant

  Tehnologia Microbeam oferă un sunet cu adevărat captivant

  Tehnologia Microbeam permite furnizarea unui sunet puternic, precis dintr-o formă mică, compactă. Cele patru drivere de înaltă sensibilitate (două pe laterale şi două pe centru) sunt aranjate într-o configuraţie cu semnale încrucişate, permiţând sunetului să radieze la 180 de grade de jur împrejurul ambianţei sonore, cu un punct optim foarte larg. Efectul este o boxă compactă, dinamică pentru home cinema, care te captează în acţiune şi mai profund.

 • Ghidul de undă pentru tweeter îţi permite să auzi fiecare detaliu

  Ghidul de undă pentru tweeter îţi permite să auzi fiecare detaliu

  Două ghiduri de undă pentru tweeter situate în partea superioară a boxei adaugă mai multă strălucire sunetului cu calităţi hi-fi. Fiecare ghid de undă constă într-un tweeter moale în formă de dom, cu sistem de magneţi din neodim, care funcţionează cu un amplificator şi un tuner dedicate. Cele18 găuri de la un capăt la altul al ghidului de undă au diametre care se măresc, pentru a asigura un nivel de ieşire constant de la fiecare gaură. Rezultatul este o matrice virtuală de tweetere, în care fiecare gaură se comportă ca un singur tweeter, proiectând frecvenţe înalte înspre pereţi şi reflectând sunetul către ascultător.

 • Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

  Bluetooth® (aptX® şi AAC) pentru redare de muzică wireless

 • Uimitor de compact şi eficient din punct de vedere al spaţiului

  Uimitor de compact şi eficient din punct de vedere al spaţiului
 • Subwoofer subţire wireless pentru amplasare verticală şi orizontală

  Subwoofer subţire wireless pentru amplasare verticală şi orizontală
 • Ieşire a sunetului pe 5.1 canale

  B1 este echipat cu 5.1 canale cu 6 amplificatoare încorporate pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului. Aceste sisteme 5.1 utilizează aceleaşi canale de difuzor şi configuraţie, având o parte frontală stânga şi dreapta, un canal central, două canale de surround şi un subwoofer. Acesta acceptă Dolby Digital pro-logic 2.

 • Subwooferul subţire şi compact asigură un bas profund şi puternic

  Transformă subwooferele mari, care ocupă spaţiu în dispozitive de domeniul trecutului. Cu o înălţime de doar 86 mm, este discret şi uşor de amplasat în configuraţii de home cinema de orice dimensiuni. Iar dimensiunea mai redusă nu presupune compromiterea sunetului. Subwooferul compact foloseşte un design de racetrack cu trecere de bandă de al 6-lea grad şi un difuzor intern care este reglat la diferite frecvenţe de două tuburi de bas, permiţând utilizarea unei frecvenţe mai largi.

 • Conectează la o HDMI pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucură-te de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu o ieşire audio HDMI a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

 • Dolby Digital şi DTS

  Treceţi la sistemul digital şi bucuraţi-vă de muzica şi filmele preferate. Chiar şi muzica stereo sună excelent, deoarece Dolby Digital şi DTS Digital Surround îmbunătăţesc muzica şi clipurile video digitale, astfel încât să beneficiaţi de un sunet surround cu adevărat copleşitor în boxele de pe sistemul dvs. home cinema.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa