boxă portabilă wireless

  boxă portabilă wireless

  Savuraţi-vă muzica oriunde mergeţi

  Bucură-te de muzică de la boxa portabilă, multifuncţională Philips. Pur şi simplu alege sursa de muzică, de la transmisie wireless prin Bluetooth, radio FM, intrare audio, USB sau card SD! Bateria reîncărcabilă integrată te ajută să asculţi muzică oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă portabilă wireless

Bluetooth®, USB Direct, SD, Tuner digital FM AT10/00 Caută produse similare

Savuraţi-vă muzica oriunde mergeţi

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

 • Redare până la 20 de ore de muzică

  Redare până la 20 de ore de muzică

  Durata de funcţionare extinsă a acestui player se exprimă prin 20 ore de redare continuă de muzică sau ascultare radio FM - toate cu o singură încărcare.

 • Slot pentru carduri SD şi USB Direct pentru redarea muzicii în format MP3

  Slot pentru carduri SD şi USB Direct pentru redarea muzicii în format MP3
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa