boxă cu andocare wireless

  Transmiteţi-vă muzica şi încărcaţi-vă telefonul Android

  Andocaţi-o pentru a vă încărca telefonul cu Android şi bucuraţi-vă de calitatea senzaţională a sunetului provenit de la boxa cu andocare AS860. Pentru un plus de confort, smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth şi redare uşoară a muzicii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare wireless

pentru Android, Bluetooth AS860/10 Caută produse similare

Transmiteţi-vă muzica şi încărcaţi-vă telefonul Android

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Digital Sound Processing pentru o muzică naturală, fără distorsiuni

  Tehnologia avansată de procesare a sunetului îmbunătăţeşte reproducerea muzicii, astfel încât fiecare notă rezonează cu o precizie excepţională, şi fiecare pauză este de o tăcere mormântală. Tehnologia Digital Sound Processing patentată Philips optimizează performanţa boxelor compacte, emiţând un sunet clar, detaliat şi puternic fără nicio distorsiune.

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Încărcaţi al doilea dispozitiv mobil folosind portul USB

  Încărcaţi al doilea dispozitiv mobil folosind portul USB

  Pentru un plus de confort, boxa dispune şi de un port USB pentru încărcarea unui al doilea dispozitiv mobil chiar şi atunci când iPod-ul/iPhone-ul dvs. este andocat.

 • FlexiDock proiectat inteligent pentru a se potrivi cu orice telefon Android

  Versiunea îmbunătăţită Philips FlexiDock este echipată cu un conector micro USB, perfect pentru orice telefon cu Android. Mecanismul de andocare se potriveşte perfect cu telefonul dvs. cu Android, graţie designului cu margini rotunjite netede al conectorului. Oferă posibilitatea de reglare maximă. Pur şi simplu glisaţi conectorul la stânga sau la dreapta sau rotiţi-l pentru a se potrivi cu orice locaţie sau orientare a portului micro USB al telefonului dvs. Această flexibilitate este deocamdată unică, adresându-se telefoanelor cu Android care sunt produse de diverşi producători şi care nu au o poziţie şi o orientare standard pentru conectorul micro USB.

 • Streaming de muzică wireless cu Bluetooth®-aptX® de înaltă fidelitate

  Cu tehnologia avansată, sunetul transmis prin Bluetooth® este dus la un nou nivel. Redarea audio standard prin Bluetooth utilizează codecul SBC care este conceput pentru transmisii audio simple, lăsând ascultătorii adesea dezamăgiţi şi nesatisfăcuţi. Cu toate acestea, boxa Philips este echipată cu tehnologia wireless Bluetooth®-aptX® de înaltă fidelitate - oferindu-vă un sunet bogat, puternic şi de o claritate excepţională. Compatibil cu cele mai recente smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive Android™, Philips oferă acum calitatea audio pe care v-o doriţi. Muzica wireless nu a sunat niciodată atât de bine.

 • Mini-aplicaţie cu sincronizare facilă prin Bluetooth pentru telefoanele Android

  Fiind disponibilă pentru descărcare de pe Google Play, mini-aplicaţia pentru conectare audio cu Bluetooth de la Philips vă permite să vă conectaţi şi să vă sincronizaţi cu uşurinţă dispozitivul mobil la orice dispozitiv audio cu Bluetooth de la Philips. Atingeţi mini-aplicaţia pentru a adăuga, sincroniza şi a vă conecta automat la orice dispozitiv audio cu Bluetooth de la Philips. După sincronizare, puteţi de asemenea redenumi şi modifica pictogramele. Această mini-aplicaţie vă permite să deţineţi mai multe dispozitive audio Philips, facilitând comutarea între diferite dispozitive cu Bluetooth. Pur şi simplu atingeţi pentru a selecta dispozitivul Philips dorit şi începeţi redarea.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa