Radio cu ceas

  Radio cu ceas

  Treziţi-vă având în faţa ochilor fotografia celor dragi

  De ce să nu daţi sens rutinei dvs. zilnice ţinând lângă dvs. o fotografie sau un cântec preferat? Radioul cu ceas AJL308 cu ecran color de 7” şi slot pentru card USB/SD vă poate ajuta să vă începeţi ziua cu dreptul.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Treziţi-vă având în faţa ochilor fotografia celor dragi

 • Ecran color de 7" pentru a viziona uşor ceasul, radioul şi calendarul

  Ecran color de 7" pentru a viziona uşor ceasul, radioul şi calendarul

  Pentru a citi clar conţinutul de pe ecranul LCD, radioul cu ceas Philips are o suprafaţă vizibilă de mari dimensiuni pentru facilitarea citirii orei curente sau a orei pentru alarmă, chiar şi de la distanţă. Este ideal pentru persoanele în vârstă sau cu deficienţe vizuale.

 • Treziţi-vă în sunetele naturii şi începeţi o nouă zi

  Treziţi-vă în sunetele naturii şi începeţi o nouă zi

  Multe ceasuri cu alarmă dispun de o varietate de alarme. O caracteristică specială a acestui radio cu ceas Philips este că vă trezeşte în sunetele naturii, ale radioului sau ale soneriei. Indiferent ce doriţi de la un ceas cu alarmă, să vă treziţi fără bătăi de cap în sunete naturale sau cu muzica favorită, acest radio cu ceas are toate calităţile.

 • Muzica de relaxare preîncărcată vă permite să adormiţi liniştiţi

  Muzica de relaxare preîncărcată vă permite să adormiţi liniştiţi

  Relaxaţi-vă sau adormiţi ascultând sunete liniştitoare. Radioul cu ceas Philips are preîncărcate mai multe piese muzicale pentru relaxare. Alegeţi dintre sunetul ploii de vară, valurile oceanului, muzica pentru spa şi multe altele pentru a vă relaxa.

 • Ascultaţi muzică sau canale radio în timp ce vizualizaţi fotografii

  Ascultaţi muzică sau canale radio în timp ce vizualizaţi fotografii

  Bucuraţi-vă de fotografii în timp ce ascultaţi muzica sau postul de radio FM favorite. Selectaţi din meniu "Fotografie cu muzică", apoi aşezaţi-vă comod şi delectaţi-vă cu ambele, simultan. Radioul cu ceas Philips este livrat împreună cu sloturi USB şi pentru card de memorie SD, astfel încât puteţi reda muzica în formatele MP3 şi WMA prin radioul cu ceas şi vizualiza imaginile digitale favorite pe afişajul LCD.

 • Fotografia sau imaginea preferată în dreptul patului

  Fotografia sau imaginea preferată în dreptul patului

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi distracţia afişării fotografiilor digitale prin slotul pentru card SD în dreptul patului. Introduceţi cardul de memorie în radioul cu ceas Philips şi fotografiile digitale vor fi redate direct pe dispozitiv. Acum puteţi retrăi momentele preferate împreună cu familia în dreptul patului!

 • Trezire blândă cu volum progresiv al alarmei

  Trezire blândă cu volum progresiv al alarmei

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Sloturi pentru carduri USB şi SD pentru fotografii şi redare de muzică

  Sloturi pentru carduri USB şi SD pentru fotografii şi redare de muzică

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi distracţia accesării mai multor melodii şi fotografii prin sloturile pentru carduri USB şi SD.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa