Sunet şi imagine

  Radio cu ceas

  Design elegant pentru toate stilurile de viaţă

  Ascultaţi muzică portabilă acasă şi bucuraţi-vă de sunetul superb al radioului cu ceas şi CD AJ130 cu conexiunea de intrare aux-in. Designul său elegant, care măreşte spaţiul, conţine un ecran LCD mare iluminat din spate. Alegeţi dacă vă treziţi cu CD-ul, muzica digitală sau alarma. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Design elegant pentru toate stilurile de viaţă

treziţi-vă cu melodia favorită sau radioul

 • Timerul Sleep vă permite să adormiţi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să adormiţi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio sau CD-ul pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ului sau postului de radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Conexiune de intrare Aux-in pentru player-ul dvs. MP3 portabil

  Conexiune de intrare Aux-in pentru player-ul dvs. MP3 portabil
 • Ecran LCD mare pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă
 • Tuner digital, posturi presetate

  Tuner digital, posturi presetate
 • Două alarme

  Două alarme
 • Repetare alarmă

  Repetare alarmă
 • Player compatibil cu CD-R şi CD-RW

  Compatibilitatea cu formatul CD-RW înseamnă că aparatul dvs. poate reda discuri atât în format CD-R, cât şi CD-RW. Discurile CD-R pot fi înregistrate o singură dată şi pot fi redate de orice player de CD-uri, în timp ce discurile CD-RW pot fi înregistrate şi reînregistrate de mai multe ori, şi pot fi redate doar de playerele CD audio compatibile. Pickup-ul laser şi circuitele de decodare pentru CD ale playerelor compatibile cu formatul CD-RW sunt create special pentru stratul de înregistrare cu schimbare de fază al CD-urilor audio speciale CD-RW, astfel încât să puteţi reda oricând discurile înregistrate acasă pe sistemul CD audio.

 • Trezire blândă cu volum progresiv al alarmei

  Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor.

 • Afişarea orei pentru alarmă indică ora apelului de trezire

  Afişarea orei pentru alarmă vă indică atât ora curentă cât şi ora la care este setată alarma. Afişarea constantă elimină necesitatea apăsării unui buton pentru a verifica dacă alarma a fost setată şi pentru ce oră. Afişarea orei pentru alarmă vă asigură în permanenţă că alarma este setată corect şi că vă va trezi la ora dorită.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa