Televizor LCD profesional

  Camere de hotel perfecte cu televizoare LCD

  Surprindeţi-vă oaspeţii cu cel mai plăcut mod de vizionare a filmelor interactive. Efectul unic Ambilight oferă oaspeţilor dumneavoastră o experienţă de vizionare fără egal, mai relaxantă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cineos Televizor LCD profesional

42", LCD, digital integrat 42HF9385D/10 Caută produse similare

Camere de hotel perfecte cu televizoare LCD

TV LCD digital interactiv

 • Ambilight activ pe 2 canale pentru o experienţă vizuală deosebită

  Ambilight activ pe 2 canale pentru o experienţă vizuală deosebită

  Ambilight vă oferă o experienţă vizuală substanţial îmbunătăţită, generând lumină ambientală care completează culorile şi lumina de pe ecran. De asemenea, adaugă o nouă dimensiune acestei experienţe, cufundându-vă pe deplin în programele pe care le vizionaţi. Creează atmosferă, oferă mai multă relaxare şi îmbunătăţeşte detaliile, contrastul şi culoarea imaginilor percepute. Ambilight adaptează automat şi independent culorile în funcţie de imaginile de pe ecran.

 • Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Clear LCD de 100Hz, pentru o precizie uimitoare a mişcării (3ms)

  Tehnologia Clear LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o precizie uimitoare - imaginile sunt clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • Tuner DVB-T integrat pentru televiziune şi radio digitale

  Pe lângă canalele analogice existente, tunerul DVB-T integrat vă permite să recepţionaţi canale TV digitale terestre. De asemenea, le permite oaspeţilor să asculte posturi de radio digitale la calitate deosebită fără să mai investiţi în receptoare radio.

 • Interfaţă de control serială Xpress pentru sisteme interactive

  Televizorul poate fi conectat la decodoare şi set-top boxuri produse de majoritatea furnizorilor de sisteme interactive, prin interfaţa de control serială Xpress (protocol UART).

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • Conector USB pentru redare multimedia rapidă şi uşoară

  Acest televizor Philips permite oaspetelui să conecteze o memorie USB pentru redarea uşoară şi instantanee a conţinutului multimedia. Formatele de redare acceptate sunt MP3, fişierele cu prezentate de diapozitive (.alb) şi imaginile statice JPEG.

 • Stativ pivotant cu dispozitiv antifurt

  Acest televizor LCD este însoţit de un stativ pivotant care le permite oaspeţilor să regleze televizorul astfel încât să poată urmări acţiunea din orice colţ al camerei. Ca măsură suplimentară de protecţie împotriva furtului, stativul poate fi fixat de o masă sau de un alt corp de mobilier.

 • Clonare USB a tuturor setărilor pentru instalare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările şi canalele programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

 • Ecran LCD Full HD de 1920x1080p

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Graţie tehnologiei de ultimă generaţie, poate oferi o rezoluţie panoramică de înaltă definiţie, de 1920 x 1080p. Este cea mai mare rezoluţie care poate fi transmisă cu tehnologia HD şi permite obţinerea unor imagini extraordinare din orice semnal HD. Scanarea progresivă creează imagini vii, fără scintilaţii, cu strălucire optimă şi culori superbe, creând o experienţă vizuală deosebită.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa