BBE

  Flat TV

  Mult mai subţire. Mult mai clar

  Acest televizor este un produs de vârf, foarte subţire, cu un design ultra-modern, dotat cu tehnologia HD. Motorul Pixel Plus 2HD şi subwoofer-ul pentru bas profund oferă o experienţă incredibilă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Mult mai subţire. Mult mai clar

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HDTV

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HDTV

  Savuraţi imagini de calitate superioară cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru noile standarde HD, HDTV, Blue-ray DVD sau HDVD. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Pixel Plus 2, pentru detalii mai clare

  Pixel Plus 2, pentru detalii mai clare

  Pixel Plus 2 HD oferă o definiţie perfectă, detalii naturale, senzaţia de profunzime, culori vii şi mişcări naturale şi omogene, atât în cazul televiziunii standard, cât şi în cazul HDTV şi surselor multimedia. Fiecare pixel al imaginii recepţionate este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, rezultând astfel un plus de naturaleţe. Defectele imaginilor multimedia comprimate sunt detectate şi reduse, asigurând astfel claritatea şi calitatea imaginilor. Reducerea digitală a zgomotului de imagine asigură o omogenitate perfectă a imaginii, precum şi claritate de invidiat.

 • Ecran WXGA cu LCD de înaltă definiţie, 1366 x 768 pixeli

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie panoramică excelentă, de 1366 x 768 pixeli. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Tuner digital integrat pentru recepţie DVB-T

  Tunerul DVB-T integrat vă permite să recepţionaţi, să vizionaţi şi să înregistraţi programe emise în standardul DVB-T. Pentru aceasta, nu aveţi nevoie de un set top box suplimentar şi nici de cabluri în plus.

 • Timp de răspuns de maxim 8 ms pentru acţiuni în mişcare rapidă clare

  Timpul de răspuns măsoară viteza de reacţie a semnalului în milisecunde. O durată de răspuns mai rapidă este mai bună deoarece elimină artefactele vizibile de imagine care pot diminua calitatea vizionării imaginilor sau obiectelor cu mişcare rapidă. În acest caz, panoul LCD asigură un timp de răspuns de 8 ms pentru ca dvs. să puteţi să urmăriţi la televizorul LCD imagini clare, în mişcare rapidă.

 • Digital Natural Motion pentru imagini în mişcare line

  Philips a inventat Digital Natural Motion pentru a elimina efectele de trepidaţie observate la imaginile în mişcare. Digital Natural Motion estimează mişcarea din imagine şi corectează trepidaţiile atât din transmisiile TV, cât şi din materialul de pe DVD. Rezultatul constă într-o reproducere omogenă a mişcării şi o definiţie excelentă.

 • 28,9 miliarde de culori şi un raport al contrastului de maxim 7500:1

  Imagini vibrante şi naturale cu ajutorul celei mai avansate procesări a culorii. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate utilizând tehnologia de procesare RGB pe 10 biţi, care are ca rezultat un total de 28,9 miliarde de culori. Astfel, sunt produse culori vii, păstrându-se claritatea excelentă, alături de un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate pentru a oferi o imagine luminoasă, realistă, cu un contrast ridicat şi culori vii.

 • Sunet surround incredibil cu subwoofer pentru sunete un bas profund

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround cu subwoofer integrat, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, cu ajutorul unui subwoofer integrat.

 • BBE pentru calitate superioară a sunetului

  Sunetul de înaltă definiţie BBE este tehnologia de îmbunătăţire a sunetului (licenţiată de BBE Sound) care vă permite să experimentaţi muzică naturală, fidelitate a vocii şi sunete vocale clare.

 • Stativ pivotant pentru unghi de vizionare optim

  Acest televizor este livrat cu un stativ pivotant care vă permite să vizionaţi programele TV din poziţia favorită şi sub orice unghi, pentru a putea să savuraţi distracţia din orice loc al camerei.

 • Patru intrări HDMI pentru conexiuni de înaltă definiţie complet digitale

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran, pentru a oferi o imagine de excepţie. HDMI comunică rezoluţia maximă de ieşire echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP. Cu 3 intrări HDMI în spate şi o intrare HDMI în lateralul televizorului puteţi conecta mai multe surse HD, de exemplu un set top box HD, un player Blu-ray şi o consolă pentru jocuri sau o cameră video digitală. Astfel, televizorul dvs. este pregătit pentru viitorul HD.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa