Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272c4qpjkab_00/272c4qpjkab_00_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu cameră web, MultiView

  Imagini extrem de clare, performanţă maximă

  Acest ecran Philips de 27” vă va uimi cu ajutorul imaginilor şi culorilor vii oferite de Crystalclear Quad HD 2560x1440. MultiView vă permite să conectaţi un al doilea ecran pentru vizualizare. Camera web de 2 mp vă permite să socializaţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu cameră web, MultiView

Quad HD, 27" (68, 6 cm), Ecran 2560 x 1440 272C4QPJKAB/00 Caută produse similare

Imagini extrem de clare, performanţă maximă

cu MultiView

 • PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

 • Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afişajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afişajului, această caracteristică vă permite să aveţi imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii şi clipuri video remarcabile.

 • SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeşte citirea unei aplicaţii pe bază de text precum documente PDF şi cărţi electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creşte contrastul şi claritatea cu strat de limitare a conţinutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaţiei de griuri a afişajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea şi contrastul.

 • Tehnologia PLS Quad HD asigură imagini color de 8 biţi şi 109 ppi

  Acest ecran profesional de la Philips utilizează cel mai recent ecran HD PLS Quad, ce vă oferă imagini superbe în unghiuri ample cu o rezoluţie extrem de mare, de 2560x1440 pixeli. Cu o profunzime excelentă a culorii de 8 biţi, combinată cu o densitate de 109 ppi, vă puteţi bucura acum de imagini sRGB în culori profesionale reale, în comparaţie cu ecranele cu adâncime limitată a culorii, de 6 biţi şi densitate de 82 ppi. Luminozitatea crescută şi consumul scăzut de energie, relative în cazul ecranelor tradiţionale cu unghi amplu, asigură performanţe excepţionale întotdeauna, economisind în acelaşi timp şi energie. Se potriveşte cel mai bine aplicaţiilor profesionale precum CAD, Design elemente grafice şi Redare imagine etc.

 • Imagini de claritate excepţională cu rezoluţie Quad HD de 2560x1440 pixeli

  Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, cu rezoluţie Quad HD de 2560 x 1440 sau 2560 x 1080 pixeli. Utilizând ecrane de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, oferite de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau utilizezi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips îţi vor oferi imagini de o claritate excepţională.

 • Camera web şi microfonul vă menţin conectaţi cu familia şi prietenii dvs.

  Camera încorporată de 2 megapixeli cu imagini uimitoare, luminoase şi clare, vă permite să socializaţi cu familia şi prietenii dvs. Microfonul său receptiv asigură transmiterea clară a vocii dvs. Puteţi auzi un sunet clar fie de la boxele stereo încorporate, fie de la căştile dvs., pe care le puteţi conecta pentru a purta conversaţii private. Această soluţie încorporată simplă elimină bătaia de cap legată de instalarea camerei şi poziţionarea microfoanelor.

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

 • SmartConnect prin HDMI, port de afişare şi Dual link DVI

  Dispunând de o multitudine de variante de conectivitate, aceste ecrane Philips vin echipate cu conexiuni multiple precum Dual link DVI, port de afişare, conector universal HDMI, permiţându-ţi să te bucuri de conţinut video şi audio de înaltă rezoluţie, necomprimat. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poţi fi sigur că acest ecran Philips este o investiţie care nu se va demoda prea curând!

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

 • Carcasă fără PVC-BFR

  Această carcasă de monitor Philips nu are agenţi ignifugi cu bromură şi clorură de polivinil (fără PVC-BFR)

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa