Monitor LCD panoramic

  Sporiţi-vă productivitatea profesională

  Un ecran LCD profesional pentru mediul de afaceri: Ecranul lat Philips 230WP7 de mari dimensiuni este mai bun datorită celor trei opţiuni de intrare şi a unghiului de vizualizare extrem de larg. De asemenea, baza ergonomică şi soluţia USB aduc un plus de confort şi comoditate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sporiţi-vă productivitatea profesională

 • Ecran lat mare, ideal pentru vizualizarea a 2 pagini A4 alăturate

  Un ecran lat de mari dimensiuni, care sporeşte productivitatea prin posibilitatea de afişare a două pagini A4 alăturate.

 • Rotire a ecranului cu 90 de grade şi gestionare eficientă a cablurilor

  Baza Super Ergo permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea inteligentă a cablurilor, reducând "păienjenişul" de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Conceput pentru reglarea ideală a înălţimii şi a unghiului

  Designul ergonomic face ca monitoarele Philips să fie uşor de utilizat, oferind posibilitatea de reglare a înclinării, rotirii şi înălţimii astfel încât fiecare utilizator să poată poziţiona monitorul eficient şi confortabil.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Funcţia SmartManage permite administrarea echipamentelor în reţele LAN

  SmartManage este un sistem pentru monitorizarea, controlul şi verificarea stării echipamentelor de afişare, precum şi pentru asistarea de la distanţă a utilizatorilor care întâmpină dificultăţi. Totul într-o reţea de tip LAN.

 • Consum de curent mai mic decât media produselor similare

  Reducere a cantităţii de curent electric necesar pentru funcţionarea unui dispozitiv.

 • WUXGA, format lat cu rezoluţie de 1920x1200 pentru o imagine mai clară.

  Formatul lat Ultra Extended Graphics Array este un tip de afişaj care poate afişa o rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, adică aproximativ 2,3 milioane de pixeli.

 • Cel mai mare unghi de vizibilitate, până la 178 de grade

  Unghiul de vizibilitate de maxim 178° asigură condiţii optime de vizionare din orice poziţie.

 • Trei opţiuni pentru semnalul de intrare, pentru flexibilitate maximă

  Intrarea triplă este o metodă de afişare a semnalelor digitale şi analogice. Un monitor cu intrare triplă oferă un conector pentru interfaţă D-Sub (VGA) şi unul pentru interfaţă DVI-I. Conectorul pentru interfaţă DVI-I acceptă atât semnal digital, cât şi analogic prin intermediul unui adaptor opţional pentru o flexibilitate maximă de afişare şi o 'asigurare' faţă de monitorul dvs. vechi.

 • Soluţie integrată USB 2.0 de mare viteză pentru conexiuni rapide

  USB (Universal Serial Bus) este un protocol standard pentru legarea calculatoarelor şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB-ul a devenit cea mai uzuală metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Prin integrarea unei soluţii USB 2.0 într-un monitor, Philips oferă o conexiune USB rapidă şi facilă pentru citirea, scrierea, încărcarea şi transferul programelor, al datelor, al conţinutului digital media sau a fişierelor de muzică între PC-ul dvs. şi unul sau mai multe dispozitive USB.

 • Ajustare simplă a setărilor cu ajutorul tehnologiei Philips SmartControl

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa