Monitor LCD panoramic

  Monitor panoramic LCD la cel mai bun raport calitate/preţ

  Obţineţi performanţe mai mari, cu acelaşi buget! Monitorul Philips 190WV7 creşte semnificativ productivitatea, datorită ecranului mare, performanţelor ridicate şi timpului de răspuns rapid, la care se adaugă numeroase caracteristici de accesibilitate. În plus, este pregătit pt. upgrade imediat la Windows Vista. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD panoramic

49 cm (19, 1"), lat, WXGA+ 190WV7CS/00 Caută produse similare

Monitor panoramic LCD la cel mai bun raport calitate/preţ

 • sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB este un standard industrial care asigură cea mai bună corespondenţă între culorile afişate pe ecran şi cele tipărite.

 • Ecran lat mare, ideal pentru vizualizarea a 2 pagini A4 alăturate

  Un ecran lat de mari dimensiuni, care sporeşte productivitatea prin posibilitatea de afişare a două pagini A4 alăturate.

 • Afişaţi mai multe imagini şi mai mult conţinut fără a derula

  Zona de vizibilitate reprezintă porţiunea vizibilă a unui ecran de monitor, disponibilă pentru afişarea datelor.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Consum de curent mai mic decât media produselor similare

  Reducere a cantităţii de curent electric necesar pentru funcţionarea unui dispozitiv.

 • Timp de răspuns rapid, de 5 ms

  Timpul de răspuns la pornire-oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns la aprindere-stingere este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • WSXGA+, format panoramic cu rezoluţie de 1440 x 900 pentru o imagine mai clară

  WXGA+ sau Wide Extended Graphics Array plus este un standard care indică posibilitatea unui monitor de a afişa imagini cu o rezoluţie de 1440 X 990 şi de a accepta afişarea simultană a peste un milion de culori. Standardul WXGA permite renunţarea la interpolare, obţinându-se astfel o imagine cu rezoluţie mai mare şi culori mai naturale.

 • Butoane pentru controlul luminozităţii şi contrastului cu o singură atingere

  Butoanele de control poziţionate convenabil pe panoul frontal permit ajustarea luminozităţii şi contrastului printr-o singură atingere.

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare, care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Ajustare automată pentru afişare perfectă dintr-o singură atingere

  Butonul pentru ajustare automată permite setarea poziţiei optime a ecranului, fazei şi orei printr-o singură apăsare, fără a naviga prin meniurile OSD şi butoanele de control.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa