Suc proaspăt, cu fibrele care-ţi plac

Alege până la 50 % mai multe fibre

  Suc delicios, revigorant și rapid

   

  Vrei să prepari o cană – sau un pahar – de suc proaspăt, rapid? Storcătoarele noastre centrifugale au motoare puternice de până la 1.200 W, oferindu-ţi puterea de a stoarce chiar şi fructe şi legume tari. Pentru suc proaspăt şi sănătos, practic imediat.

   

  Pentru a-ţi uşura şi mai mult rutina de stoarcere, am dezvoltat tehnologia QuickClean. Aceasta contribuie la reducerea timpului de curăţare la 1 minut. Deci poţi transforma fructe şi legume sănătoase în băuturi pe care tu şi familia ta le veţi îndrăgi - în fiecare zi.

  Suc proaspăt cu fibrele care-ţi plac.


  Bucură-te de textura preferată a sucului cu până la 50 % mai multe fibre prin comutarea unui buton. 

  Prepararea sucurilor fără bătăi de cap


  Curăţarea după stoarcere este mai uşoară ca oricând. Ne-am proiectat storcătoarele centrifugale astfel încât să fie uşor de curăţat – totul într-un minut. Funcţia de pre-curăţare îţi permite să cureţi storcătorul în câteva secunde, făcând curăţarea floare la ureche.

  Tehnologia FiberBoost

  Alege textura preferată a sucului, selectând prin comutarea unui buton de la un suc limpede, revigorant, la un suc mai cremos, cu până la 50 % mai multe fibre. 

  Curăţă într-un minut

  Tehnologia QuickClean™ înseamnă că storcătorul este curat într-un minut. Pur şi simplu toarnă apă în storcător, pentru o pre-curăţare rapidă. Atunci fibrele şi bucăţile se îndepărtează cu uşurinţă.

  Tub de alimentare foarte mare

  Tubul de alimentare foarte mare, de 80 mm, îţi permite să storci chiar şi fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii şi rădăcinile de sfeclă, fără a le tăia în prealabil

  Recenzii

   

  Acest produs este foarte bun si usor de folosit. Il recomand tuturor cu mare placere deoarece este foarte eficient in prepararea sucului din fructe si legume.

  Seba, Sibiu

   

  Este un produs excelent, fiabil. Se lucreaza usor, se curata rapid fara mult efort. Este foarte silentios si are un design inovativ.

  Gill, Brașov

   

  Foarte încântat de produs. Face niște sucuri excelente.

  vladut86, Corbeanca

  Vezi storcătoarele noastre centrifugale