Abur puternic și continuu pentru călcare rapidă

 

Cu stațiile Philips PerfectCare te bucuri de o experiență de călcat simplă și ușoară. Grație aburului puternic, îndepărtezi cutele rapid iar cu tehnologia OptimalTemp nu trebuie să ajustezi temperatura în funcție de material.

 

Află mai multe

Călcare

Afișare
Grilă
Listă
Tip produs
Preţ
Jet de abur
Capacitate rezervor de apă
1,2 l - 1,7 l

Datorită capacităţii mari, te poţi bucura de călcat timp de 1 - 2 ore de utilizare continuă, oferind o durată de utilizare mai mare în comparaţie cu un fier de călcat tradiţional.

1,8 l - 2,5 l

Datorită capacităţii mari, te poţi bucura de călcat timp de 2 – 3 ore de utilizare continuă. Un rezervor de apă încăpător poate susţine o durată de utilizare mai mare, pentru mai multe rufe şi poate oferi rate mai înalte de abur continuu, care contribuie la reducerea la jumătate a timpului de călcare.

Tehnologie revoluţionară
Staţie de călcat cu abur extrem de uşoară

Staţia de călcat cu abur foarte uşoară dispune de o greutate incredibil de redusă şi este foarte confortabil de manevrat. Poate susţine încheietura mâinii pe parcursul întregii durate de călcare, fără presiune pe umăr sau frecare a braţului. Se utilizează fără efort şi elimină imediat cele mai dificile cute.

Garantat fără arsuri

Staţiile de călcat cu abur de la Philips oferă o inovaţie impresionantă pentru o combinaţie perfectă între temperatură şi abur puternic continuu, care asigură că niciuna dintre hainele tale nu se va arde vreodată. Pe durata de călcare, poţi lăsa talpa fierbinte a fierului de călcat pe masa de călcat sau pe materiale, călcând continuu şi fără a ridica aparatul de călcat.

Fără setare de temperatură

Tehnologia OptimalTEMP nu necesită nicio setare de temperatură. Cu staţiile de călcat cu abur PerfectCare de la Philips, nu vei mai avea nevoie să setezi temperatura atunci când calci, de la blugi la mătase sau să aştepti reglarea temperaturii.

Grup de produse
Experienţă de călcare optimă

Experienţă de călcare mai rapidă, mai eficientă şi mai convenabilă. Performanţe avansate, puternice, cu rezervoare de apă mari sau detaşabile. Fierul de călcat ultrauşor oferă susţinere pentru încheietura mâinii, prin reducerea presiunii.

Serie puternică şi convenabilă

Oferă abur continuu, cu rezervoare de apă mari sau detaşabile. Un sistem inovator de curăţare Smart-Calc, pentru performanţe care durează.

Serie rapidă şi compactă

Măreşte viteza experienţei de călcare cu o performanţă a aburului mai puternică, în comparaţie cu un fier de călcat cu aburi. Un design ultracompact, cu dimensiune care se potriveşte perfect pe masa de călcat şi care este uşor de depozitat.

Gama de produse

Staţie de călcat cu abur

* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa