0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Sigla pentru andocare USB-C

   Staţie de andocare USB-C

   Extrem de puternic


   Ia-ţi adio de la încărcătoare şi cabluri de alimentare. Un singur port USB-C furnizează până la 90 W la laptop sau dispozitivele inteligente, aducând ordine şi confort spaţiului de lucru digital. Monitoarele Philips sunt testate pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă largă de mărci şi modele de laptopuri şi telefoane.

   Siglă pentru date

   Date

   Incredibil de rapid


   Cel mai recent standard USB 3.2 oferă o viteză de 20 de ori mai mare decât USB 2.0, ceea ce te face mai productiv, deoarece transferurile de date sunt finalizate într-o fracţiune din timpul cu care erai obişnuit. Un film 4K întreg, de exemplu, poate fi transferat în mai puţin de 60 de secunde.

   Sigla Ethernet

   Ethernet

   Ethernet RJ45


   Pe lângă hubul USB cu mai multe porturi, oferim în mod unic şi un port Ethernet (RJ45) pentru comoditate suplimentară.

   Inovând conectivitatea cu andocare USB

   Inovând conectivitatea cu andocare USB
   USB-C banner

   USB-C


   Un singur USB-C îţi poate schimba cu adevărat experienţa de utilizator şi modul în care lucrezi. Nu mai ai nevoie de încărcătoare, cabluri de alimentare şi de semnal: soluţia unică furnizează până la 90 W laptopului sau dispozitivelor inteligente şi aduce ordine spaţiului de lucru digital.

   Produse USB-C

   USB Docking banner

   Staţie de andocare USB


   Cea mai bună soluţie, concepută pentru mediul corporativ şi de birou, este andocarea unică USB-C care combină USB-C, RJ45 şi ieşirea DP pentru comoditate sporită. Aceasta înlocuieşte perfect orice staţie de andocare externă voluminoasă, reducând aglomeraţia nedorită pe birouri, dar asigurând conectivitate ridicată.

   Produse cu andocare USB

   USB Docking Pro banner

   Monitoare profesionale cu andocare USB

    

   Pentru utilizatorii profesionişti care au nevoie de cea mai avansată şi cuprinzătoare soluţie verticală, Philips a proiectat monitoare care permit o conectivitate şi mai versatilă, dispunând de replicare universală a porturilor şi asigurând calitate superioară pentru alimentare, date şi transmiterea semnalului audio/video. În plus, monitoarele noastre profesionale dispun de HDR, panouri avansate, rezoluţii ridicate şi dimensiuni mai mari de ecran pentru productivitate sporită. 

   Monitoare profesionale cu andocare USB

   Conexiune hibridă


   Parte din gama noastră Pro Docking, monitoarele Philips oferă, de asemenea, soluţii pentru utilizatorii de laptopuri care pot fi conectate numai prin portul USB-A tradiţional. Monitoarele hibride oferă o staţie de andocare USB încorporată, echipată cu tehnologie DisplayLink care dispune de replicare universală a porturilor, astfel încât utilizatorii să poată obţine acces la perifericele de birou, inclusiv tastatura, mouse-ul şi cablul Ethernet RJ-45, printr-un singur cablu USB dublu împletit, cu conectori de tip C şi de tip A.

   Conexiune hibridă

   Produse cu conectare hibridă

   Ajutor, asistenţă şi actualizări

   Înregistrează-ţi monitorul

   Creează-ţi contul gratuit „My Philips” pentru a-ţi înregistra noul monitor. După înregistrare, te vom înştiinţa când sunt disponibile actualizări.

   Actualizări software

   Menţine performanţele ridicate ale monitorului Philips. Dacă există o nouă actualizare de software, o vei găsi aici. Iar dacă ţi-ai pierdut driverele, le poţi descărca tot de aici, gratuit.

   Platformă de asistenţă

   Cel mai rapid mod de a rezolva orice problemă tehnică şi de a efectua orice setări este să consulţi ghidul de depanare a monitorului Philips. Foloseşte aceste sfaturi şi sugestii utile pentru a repune monitorul în funcţiune în cel mai scurt timp.

   Contactează-ne

   Suntem aici să te ajutăm. Fie că ai nevoie de sfaturi pentru achiziţionarea unui monitor Philips, fie de asistenţă la configurarea acestuia, ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau chat online.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.