0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Dr. Iuliana Panturu recomandarea Philips Lumea

    Una dintre cele mai consacrate tehnologii pentru îndepărtarea părului nedorit pe termen lung este cea cu lumină intens pulsată. Comparativ cu celelalte metode de epilare, epilarea cu Philips Lumea IPL ne salvează timp prețios petrecut în saloanele de cosmetică, ne scapă de frustrările cauzate de ceara prea încinsă sau de iritațiile provocate de lama de ras, poate trata și preveni foliculita postepilatorie și ne conferă o stare de confort pe termen lung

    Dr. Iulia Roșu (Panțuru)
    Medic specialist Dermatolog


    Este un procedeu nedureros, care, atunci când este efectuat corect, elimină părul nedorit și inhibă creșterea lui prin aplicarea de pulsații de lumină caldă. Lumina IPL este atrasă de melanina din firul de păr, supraîncâlzind rădăcina acestuia și ducând la distrugerea ei. Cu cât culoarea firului de păr este mai închisă, cu atât epilarea va fi mai eficientă. Pe durata tratamentului este interzisă smulgerea firelor de păr, dar este permisă folosirea lamei de ras sau a cremelor depilatoare, la nevoie. Procedura se efectuează pe pielea curată (spălată și uscată). De asemenea, este necesar ca firele de păr să fie rase cu aproximativ 12-24 de ore înainte de procedură, în funcție de ritmul de creștere, astfel încât să fie foarte puțin vizibile la suprafața pielii. Dacă pe zona tratată se află alunițe, este important ca ele să fie acoperite folosind un creion dermatograf alb, pentru a le proteja. În timpul folosirii aparatului nu veți avea nevoie de geluri sau de ochelari de protecție.


    Pentru siguranță și eficiență, vă recomand să respectați instrucțiunile de utilizare care însoțesc aparatul Philips Lumea IPL, înainte de a începe procedura. Folosit în mod regulat și respectând programul de tratament, rezultatele se vor observa după primele 3-4 ședințe. Dacă vă confruntați cu anumite afecțiuni cutanate sau aveți temeri privind epilarea cu lumină intens pulsată/IPL, vă recomandăm să consultați medicul dermatolog.


    Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.