1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  5 sfaturi pentru prevenirea iritației după epilatul cu lama

  Dacă îndepărtezi părul de pe corp în mod regulat, de oriunde sau prin orice metodă, probabil că te-ai confruntat cu iritația după epilatul cu lama. Aceasta arată ca un coș izolat sau ca o întreagă erupție cu mici umflături roșii. Nu numai că stă în calea pielii frumoase și mătăsoase, dar poate fi iritantă și dureroasă.

   

  Cea mai bună modalitate pentru a preveni iritația după ras, sunt cunoștințele despre pregătirea, instrumentele și metodele potrivite pentru un epilat delicat. Citiți mai departe pentru a afla despre cele mai importante cinci sfaturi ale noastre pentru a evita iritația după epilarea cu lama și despre cum să obțineți o piele fină și fără pete roșii!

  Ce cauzează iritația după epilare?

   

  În timpul epilării, lama aparatului de ras se poate freca de piele și poate duce la inflamarea rădăcinilor firului de păr, creând astfel coșuri după ras. În ciuda numelui, alte metode de îndepărtare a părului nedorit pot provoca o iritație după epilare – de exemplu, atunci când rădăcinile părului sunt îndepărtate doar parțial în timpul epilării cu ceară.

   

  Toate tipurile de piele pot suferi de iritație după epilare. Pielea uscată și sensibilă este deosebit de vulnerabilă, deoarece bariera naturală de protecție a pielii este mai slabă. Pe de altă parte, pentru tenul gras sau mixt, excesul de sebum poate înfunda porii, ceea ce poate duce și la inflamație. Deci, dacă nimeni nu este imun, care este cel mai bun mod pentru a scăpa de iritația după epilare?

  Cum să scapi de iritația după epilare

   

  Coșurile după ras și firele de păr crescute sub piele vor dispărea, de obicei, de la sine și ca și în cazul altor pete ale pielii, dacă le stoarceți sau le acordați prea multă atenție, acest lucru nu va face decât să înrăutățească situația. Puteți calma zonele dureroase după ras folosind o loțiune calmantă cu aloe vera sau prin aplicarea unei comprese calde pe firele de păr crescute sub piele, pentru a încuraja părul să iasă la suprafață mai repede. În cele din urmă, cel mai bun mod pentru a scăpa de iritația după epilare este să-o lași să-și revină de la sine.

   

  În loc să te întrebi cum poți scăpa de iritația după epilare, cea mai bună abordare ar fi să știi cum să previi coșurile după ras. Citiți, în continuare, câteva sfaturi importante pentru a preveni coșurile după ras și pentru a vă bucura, de acum înainte, de o piele netedă și fină.

  Cum să preveniți coșurile după ras: cinci sfaturi pentru un epilat delicat cu pielea


  Urmați acest ghid, pas cu pas, pentru pregătire, instrumente, epilat și îngrijire ulterioară pentru a obține o piele curată după fiecare epilat!

  Femeia în bikini intră în mare
  1

  Pregătiți-vă pielea cu blândețe


  Primul pas este curățarea delicată a zonei. Exfolierea ușoară înainte de epilat pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii previne iritația și firele de păr crescute sub piele. În plus, epilarea constantă pentru a menține firele de păr scurte va minimiza efectul de frecare în timpul fiecărui epilat.

  2
  O femeie în lenjerie intimă folosește un aparat de ras pentru zona intimă

  Alegeți aparatul de ras ideal


  Cu un aparat de ras electric te poți epila într-un mod rapid, eficient și delicat cu pielea ta. Aparatul de ras electric Philips Multigroom este deosebit de blând cu pielea, având o bandă hipoalergenică pentru a preveni iritația și erupțiile cutanate. De asemenea, capul mic de ras îl ajută să se miște fără efort în jurul contururilor tale, făcându-l o alegere perfectă pentru orice zonă a corpului tău.

  3

  Protejați bariera naturală a pielii împotriva coșurilor după ras


  Deși, puteți folosi Philips Multigroom la duș, un epilat uscat ar putea fi o opțiune mai bună dacă sunteți predispusă la petele roșii de după ras, deoarece, atunci când pielea este umedă, stratul său exterior protector este mai vulnerabil. Dacă preferați să vă epilați sub duș, o loțiune de ras specializată va oferi o protecție suplimentară stratului exterior al pielii. Mânerul anti-alunecare al aparatului de ras Philips Multigroom ajută la prevenirea tăieturilor accidentale și a manevrelor greșite, oferind o protecție suplimentară la duș sau în cadă.

  4

  Aflați cea mai bună metodă de epilat pentru a preveni coșurile după ras


  Cheia pentru a ști cum să previi coșurile după ras? Este necesară o alunecare lină pe piele atunci când vă epilați. Cu cât aparatul de ras se poate mișca mai ușor pe piele, cu atât va exista un efect de frecare mai mic, mai puține tăieturi și zgârieturi – având astfel mai puține coșuri după ras. Țineți pielea întinsă în timpul epilării, în special în zonele sensibile, pentru a ajuta aparatul de ras să se miște cu ușurință. Asigurați-vă că aparatul de ras este în contact complet cu pielea dvs., apoi, mișcați aparatul încet în sens opus creșterii părului.

  5

  Nu uitați de îngrijirea ulterioară


  După epilare, clătiți pielea cu apă călduță pentru a îndepărta firele de păr rămase. De asemenea, o clătire cu apă rece ajută la calmarea pielii. Ștergeți ușor pielea și aplicați o loțiune pentru corp delicată, care vă va hidrata pielea și o va menține suplă. Apoi, clătiți aparatul de ras sub un jet de apă pentru a îndepărta resturile de păr.

  Și iată! Piele minunată, netedă și sănătoasă, fără iritație după epilat.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.