• 30 zile drept de retur

 • Livrare gratuită

 • Accesorii originale Philips

 • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Lumea

   Epilare IPL la tine acasă

   Bucură-te de o piele epilată de până la 6 luni*

   Philips Lumea Prestige

   Epilator IPL    

   BRI956/00
   Piele epilată până la 6 luni*.
   După primele 3 tratamente, reducerea medie a părului de pe picioare este de până la 92%**.
   Senzorul SmarktSkin indică cea mai confortabilă setare de energie luminoasă potrivită pielii tale.
   4 accesorii special create pentru fiecare zonă a corpului.
   Aplicație gratuită care te ajută să ții pasul cu planul de tratament și îți oferă recomandări.

   *Reducerea medie a părului de pe picioare este de 78%, măsurat după 12 tratamente

   **Când se respectă programul de tratament, măsurat pe zona picioarelor, după al treilea tratement. Rezultatele individuale pot varia. După 12 tratamente corespunzătoare, reducerea medie a părului de pe picioare ajunge la 78%.​

   Intră în #LumeaMea cu Dr. Oana Spânu și descoperă epilarea IPL acasă

    

   Noua mini-serie “Lumea Mea” te invită să descoperi răspunsuri la întrebările și curiozitățile tale despre epilarea IPL. Fie că nu ai încercat niciodată această metodă sau că ești deja utilizatoare Philips Lumea, vei afla toate detaliile de care ai nevoie pentru a avea pielea mereu fină. Gazda emisiunii, Andreea Remețan, împreună cu invitata ei specială, doamna doctor Oana Spânu, vor face lumină în acest subiect.

   Despre epilarea IPL acasa cu doctor Oana Spanu
   Epilare IPL acasa, cum se face corect
   Epilare IPL acasă, o experiență plăcută
   Epilare IPL acasa, piele fina intotdeauna

   Acum e mai ușor să fii pregătită pentru orice, oricând!  

   Cu epilatorul Philips Lumea e mai simplu să ai piele epilată în fiecare zi. Ai nevoie doar de 12 tratamente pentru a-ți menține pielea netedă până la 6 luni*
   *Respectând programul de tratament recomandat; reducerea medie a părului după 12 tratamente: 78% pe picioare, 64% pe linia de bikini, 65% axile; rezultatele individuale pot varia.

   Epilare IPL eficientă

   În urma testelor efectuate s-a observat o reducere semnificativă a părului după doar 4 tratamente, la distanţă de două săptămâni. După primele 12 tratamente, pielea se va menține fină până la 6 luni*. Pentru a menține aceste rezultate pe termen lung, realizează ședințe de întreținere o dată la 1-2 luni.
   Lumea-Icon-EpilareIPLEficienta
   *Măsurate pe picioare, după 3 tratamente, 27 din 55 de femei obțin rezultate de 92% sau mai mult; Cu sursa de alimentare; respectând schema de tratament.

   Epilare IPL sigură, potrivită pielii tale*

   Philips Lumea este echipat cu senzorul SmartSkin care detectează tonusul pielii și a firului de păr și îți recomandă cea mai bună setare adaptată nuanței pielii tale pentru rezultate eficiente și sigure. Dacă este nevoie, poți regla și manual setările aparatului. 
   *Verifică dacă Philips Lumea este soluția potrivită pentru tine folosind tabelul de comparație alăturat.

   Epilare IPL personalizată fiecărei zone a corpului

   Inspirat de unicitatea fiecărei zone a corpului, Philips Lumea Prestige are accesorii curbate unice, concepute pentru rezultate optime pe diferite zone ale corpului. Accesoriile diferă în funcţie de combinaţiile dintre formă, dimensiunea ferestrei şi filtru şi oferă tratament specializat pe corp, față, axilă și zona bikini.
   *La utilizarea cu fir, indicator de timp pentru cea mai ridicată setare de energie.

   Vezi cum folosești epilatorul Philips Lumea

   Cum se foloseste Philips Lumea

   Cost tratament epilare cu IPL

   Salon profesional vs. Philips Lumea


   Philips Lumea poate fi folosit pentru toate zonele corpului, iar aparatul poate fi utilizat ani în șir.  De aceea costul unui aparat Lumea poate fi de 3 ori mai mic decât un tratament complet la saloanle IPL*. 
   Zonă
   Salon IPL**
   BRI950/00***
   BRI953/00***
   BRI956/00***
   Cost total salon IPL/ Cost total Lumea****
   6051 lei
   2354 lei
   2615 lei
   2876 lei
   Bikini
   1623 lei
   785 lei
   872 lei
   959 lei
   Axilă
   863 lei
   785 lei
   872 lei
   959 lei
   Picioare
   3565 lei
   785 lei
   872 lei
   959 lei

   *Calculul are în vedere costul total al tratamentului IPL la salon pe o perioadă de 1 (un) an pentru 3 (trei) zone de aplicare a tratamentului, prin raportare la costul unui produs Philips Lumea împărțit la cele 3 (trei) zone de aplicare a tratamentului. 

   **Calculație având în vedere un preț mediu estimat pentru un tratament complet de 8 (opt) ședințe la salon pentru cele 3 (trei) zone (bikini, axilă, picioare) la nivelul lunii Aprilie 2018.

   ***Prețul tratamentului cu Lumea este calculat prin împărțirea în mod egal a prețului recomandat pentru 1 (un) produs Philips Lumea la numărul de zone pentru care poate fi folosit aparatul. 

   ****Costul Total reprezintă suma costurilor fiecărei zone menționte în tabel.

   Citește cele mai frecvente întrebări despre Philips Lumea

   În ce zone ale corpului pot folosi epilatorul Philips Lumea?

    

   Philips Lumea poate fi folosit în siguranţă nu doar pe mâini sau picioare, ci chiar şi în zonele sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinală sau fața (zona de sub pomeți). 

    

   Trebuie să mă rad înainte de a folosi Philips Lumea?

    

   Da, însă doar în timpul primelor şedinţe, când este important ca lumina să ajungă la rădăcina firului de păr în mod eficient. Astfel, se evită producerea unor senzaţii neplăcute pe parcursul tratamentului.

    

   În același timp, părul poate fi eliminat și prin alte metode de epilare precum epilare cu ceară sau cu epilator. Dacă folosești una dintre aceste 2 metode, va trebui să aștepți câteva zile înainte de a folosi Philips Lumea (astfel încât rădăcina smulsă să se refacă la nivelul pielii).

    

   Nu se recomandă folosirea unei creme depilatoare, aceasta putând interveni chimic asupra rădăcinii firului de păr.

    

   Cum descopăr intensitatea luminii potrivită pentru mine?

    

   Dacă nu vrei să folosești senzorul, pentru început pornești aparatul pe treapta 1. Dacă te simţi confortabil cu aceasta, poţi creşte intensitatea gradual. Cel mai bine însă, înainte de a utiliza Philips Lumea, este să verifici tabelul despre compatibilitatea tipului de piele şi de păr. Tratamentul nu trebuie să fie dureros. În cazul în care simţi disconfort puternic sau durere, micşorează intensitatea luminii.

    

   Bărbații pot folosi Philips Lumea?

    

   Da. Philips Lumea a fost conceput special pentru femei, însă bărbaţii îl pot folosi fără probleme pe piept, picioare, braţe şi spate. Nu recomandăm folosirea Philips Lumea pe față. Este interzisă folosirea în zona inghinală.

    

   La ce rezultate mă pot aștepta după folosirea produsului Philips Lumea?

    

   Philips Lumea oferă rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de piele şi păr:

    

   - o reducere semnificativă a creşterii părului după doar două tratamente (la interval de două săptămâni) (până la 92% mai puțin păr nedorit)

   - rezultate vizibile, după 4-5 tratamente

    

   Unele fire vor părea că se încăpăţânează să apară în continuare. Acest lucru se întâmplă deoarece tratamentul se aplică în stadii diferite de creştere a firului de păr.

   Cu fiecare utilizare, însă, ele vor deveni din ce în ce mai subţiri şi, într-un final, vor cădea.

    

   Care este diferența dintre Lumină Intensă Pulsată (IPL) și tratamentul cu laser?

    

   Tehnologia IPL emite lumină din toate lungimile de undă vizibile (ca şi un bliţ foto), în timp ce laserele emit un singur fascicul de lumină, cu o lungime de undă specifică (ca un indicator cu laser). Astfel, tehnologia IPL este mai versatilă, fiind adecvată pentru utilizarea în contextul unei game mai variate de aplicaţii faţă de tratamentul cu laser.

    

   Mă pot aștepta ca rezultatele obținute în urma unui tratament pe baza de lumină să reziste pentru totdeauna?

    

   Nici tratamentele de îndepărtare a părului pe baza de lumină oferite de saloanele profesionale şi nici cele efectuate la tine acasă nu garantează un efect permanent. Din cauza ciclului normal de creştere a părului, tratamentele pe bază de lumină sunt de obicei efectuate pe parcursul unor serii de şedinţe. Firele de păr aflate în stare latentă în timpul tratamentelor anterioare s-ar putea afla acum în fază de creştere. Atât în cazul tratamentelor profesionale, cât şi în cazul celor efectuate la domiciliu, firele de păr reapar de obicei, după un anumit interval de timp, într-un număr redus sau într-o variantă mai fină. Efectuarea de şedinţe de întreţinere o dată sau de două ori pe an este adesea recomandată. Philips Lumea utilizează o intensitate mai redusă comparativ cu tratamentele profesionale, însă utilizarea cu regularitate a acestuia îţi va oferi rezultate absolut remarcabile.

    

   Este dureros?
   În studiile clinice, niciuna dintre femei care a urmat tratamentul nu l-a clasificat ca fiind unul dureros. Printre cele mai comune simptome simţite în rândul femeilor regăsim : senzaţia de căldură, furnicături sau mâncărime, simptome care au disparut în cele mai multe cazuri în câteva minute.
   La ce rezultate mă pot aștepta după folosirea produsului Philips Lumea?

   Philips Lumea oferă rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de piele şi păr:


   - o reducere semnificativă a creşterii părului după doar două tratamente (la interval de două săptămâni) (până la 92% mai puțin păr nedorit)

   - rezultate vizibile, după 4-5 tratamente


   Unele fire vor părea că se încăpăţânează să apară în continuare. Acest lucru se întâmplă deoarece tratamentul se aplică în stadii diferite de creştere a firului de păr.

   Cu fiecare utilizare, însă, ele vor deveni din ce în ce mai subţiri şi, într-un final, vor cădea.

   Este indicat Philips Lumea în timpul verii?

   Da. Poţi folosi Philips Lumea în timpul verii, având grijă:

   - să începi tratamentul dupa cel puţin 48 de ore de la ultima expunere la soare
   - să aştepţi minim 24 de ore după tratamentul cu Philips Lumea pentru a merge la plajă
   - să foloseşti cremă cu protecţie solară 30+ şi să fereşti zonele tratate de soare

   Când nu se utilizează?

   Există o serie de situaţii în care folosirea Philips Lumea este contraindicată:

   - dacă eşti însărcinată sau alăptezi

   - dacă nu ai tipul de piele adecvat (verifică tabelul)

   - daca suferi de boli de piele, eczeme, inflamaţii

   - dacă ai un implant activ, precum un stimulator cardiac, un neurostimulator, o pompă de insulină etc.

   - dacă pielea ta este în prezent tratată sau a fost recent tratată (în ultima săptămână) cu Alfa-Hidroxi Acizi (AHA), Beta-Hidroxi Acizi (BHA), izotretinoin administrat topic și acid azelaic.

   - dacă ai luat orice formă de izotretinoin Accutane sau Roaccutane în ultimele șase luni. Acest tratament poate face pielea mult mai susceptibilă la fisuri, răni și iritații.

    

   Nu folosi Philips Lumea direct pe alunițe și pe tatuaje pentru a evita senzația de arsură a pielii. Evită zonele cu totul sau acoperă-le cu ajutorul unui dermatograf alb sau al unui plasture deschis la culoare.

   Pentru lista completă de contraindicații, te rugăm să consulți manualul de utilizare.

   Mă pot aștepta ca rezultatele obținute în urma unui tratament pe baza de lumină să reziste pentru totdeauna?
   Nici tratamentele de îndepărtare a părului pe baza de lumină oferite de saloanele profesionale şi nici cele efectuate la tine acasă nu garantează un efect permanent. Din cauza ciclului normal de creştere a părului, tratamentele pe bază de lumină sunt de obicei efectuate pe parcursul unor serii de şedinţe. Firele de păr aflate în stare latentă în timpul tratamentelor anterioare s-ar putea afla acum în fază de creştere. Atât în cazul tratamentelor profesionale, cât şi în cazul celor efectuate la domiciliu, firele de păr reapar de obicei, după un anumit interval de timp, într-un număr redus sau într-o variantă mai fină. Efectuarea de şedinţe de întreţinere o dată sau de două ori pe an este adesea recomandată. Philips Lumea utilizează o intensitate mai redusă comparativ cu tratamentele profesionale, însă utilizarea cu regularitate a acestuia îţi va oferi rezultate absolut remarcabile.

   Testat și recomandat de consumatori

   Bucură-te de un an suplimentar garanție comercială la epilatoarele IPL Philips Lumea

    

   Dacă ai achiziționat recent un epilator IPL Philips Lumea, înregistrează-l în MyPhilips* și vei beneficia astfel de un an suplimentar de garanție comercială de la data înregistrării produsului.**

   *Înscrie-te pentru a fi informată și înregistează-ți epilatorul IPL Philips Lumea în termen de 90 de zile de la achiziție

   **Garanția extinsă se aplică numai pentru produsele Lumea care încep cu BRI9 sau SC199

   Cum știi când trebuie să faci următorul tratament?

    

   Descarcă gratuit aplicația Philips Lumea din Google Play sau Apple Store. Aplicația te ajută să-ți creezi planul de tratament personalizat cu indicații și recomandări. În plus, îți readuce aminte când trebuie să faci următorul tratament. 

   App Store
   PlayStore

   Vezi gama completă de epilatoare IPL Lumea

   Lumea Prestige

   BRI956/00

   Lumea Prestige

   Preț
   Lumea Prestige

   BRI959/00

   Lumea Prestige

   Preț
   Lumea Prestige

   BRI953/00

   Lumea Prestige

   Preț
   Lumea Prestige

   BRI950/00

   Lumea Prestige

   Preț
   Lumea Advanced

   SC1998/00

   Lumea Advanced

   Preț

   Caracteristici epilatoare

   • Cu şi fără fir
   • Senzor SmartSkin
   • Asistentul Lumea
   • Cu şi fără fir
   • Senzor SmartSkin
   • Asistentul Lumea
   • Cu şi fără fir
   • Senzor SmartSkin
   • Asistentul Lumea
   • Cu şi fără fir
   • Senzor SmartSkin
   • Asistentul Lumea
   • Utilizare cu fir
   • Adecvat pentru tratarea zonelor curbate

   Adecvat pentru următoarele tipuri de ten

   • I-V
   • I-V
   • I-V
   • I-V
   • I-V

   Durată de tratament (2 gambe)

   • 8,5 min
   • 8,5 min
   • 8,5 min
   • 8,5 min
   • 15 min

   Siguranţă

   • Senzor de nuanţă a pielii pentru siguranţă sporită
   • Sistem de siguranţă
   • Filtru UV integrat
   • Senzor de nuanţă a pielii pentru siguranţă sporită
   • Sistem de siguranţă
   • Filtru UV integrat
   • Senzor de nuanţă a pielii pentru siguranţă sporită
   • Sistem de siguranţă
   • Filtru UV integrat
   • Senzor de nuanţă a pielii pentru siguranţă sporită
   • Sistem de siguranţă
   • Filtru UV integrat
   • Filtru UV integrat
   • Previne pulsarea neintenţionată

   Accesorii

   • 4
   • 4
   • 3
   • 2
   • 2

   Zone de tratament IPL

   • Corp
   • faţă
   • zona inghinală
   • zona axilară
   • Corp
   • faţă
   • zona inghinală
   • zona axilară
   • Corp
   • faţă
   • zone care necesită precizie
   • Corp
   • faţă
   • zona inghinală
   • Corp
   • faţă
   • zona inghinală

   Tratament

   • 5 setări de energie
   • Mod Glisare şi Pulsaţie
   • 5 setări de energie
   • Mod Glisare şi Pulsaţie
   • 5 setări de energie
   • Mod Glisare şi Pulsaţie
   • 5 setări de energie
   • Mod Glisare şi Pulsaţie
   • 5 setări de energie
   • Reglabil în funcţie de tipul de piele