1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Premium Service

   saeco logo

   ÎNREGISTREAZĂ-ȚI ESPRESSORUL

   și beneficiezi de serviciul gratuit Premium Service

   Bronze Service

   Gama Incanto și PicoBaristo

   Pachetul Bronze este oferit gamelor Incanto și PicoBaristo și îți oferă următoarele beneficii: 

   pasul1

   ASISTENȚĂ TELEFONICĂ

   la instalarea și montarea espressorului tău Saeco Incanto și PicoBaristo.
   pasul2

   ASISTENȚĂ ȘI SERVICE

   pentru orice erori sau defecțiuni apărute la espressorul tău Saeco. 
   gama incantov si picobaristo
   bullet point
   Prepară 6 specialități de cafea
   bullet point
   Râșniță ceramică, reglabilă în 5 trepte
   bullet point
   Funcție de reglare a concentrației cafelei și laptelui 
   saeco spot tv

   CUM BENEFICIEZI DE

   Premium Service?

    

   Tot ceea ce trebuie să faci pentru a beneficia de Premium Service și pachetele promoționale Gold, Silver sau Bronze, este să te alături clubului exclusivist Saeco prin înregistrarea produsului achiziționat în perioada 27.03.2017 – 31.12.2018 în MySaeco.

    

   Odată înregistrat produsul, noi te vom contacta pentru a-ți oferi asistența personalizată.

    DE CE SĂ ALEGI

   expressor saeco
   rasnita ceramica saeco

   RÂȘNIȚĂ CERAMICĂ CU 10 SETĂRI

    

   Secretul cafelei perfecte la tine acasă este dat de râșnița 100% ceramică cu diferite setări de măcinare a espressoarelor automate Saeco. În comparație cu alte râșnite din metal, cea ceramică îți garantează că nu vei avea surpriza unei cafele cu gust de ars niciodată!

    

   În plus aceasta este de 61% mai rezistentă ca metalul asigurându-i o performanță îndelungată, iar lamele acesteia rămân ascuțite timp de 8 ani.

    

   Astfel tu te poți bucura de gustul adevărat și aromat al boabelor de cafea proaspăt măcinate la fiecare ceașcă de cafea. 

    

   spumare latte perfetto

   SPUMARE A LAPTELUI LATTE PERFETTO

    

   Tehnologia patentată Latte Perfetto spumează laptele de două ori prin simpla atingere a unui buton, asigurând un flux fără stropire de lapte fierbinte incredibil de dens şi consistent direct în ceaşca ta.

    

   Iar datorită designului cu două compartimente și ciclu de curăţare automat, carafa poate fi scoasă şi depozitată în frigider – pentru igienă şi eficienţă sporite.

    

   filtru aquaclean

   FILTRU AQUACLEAN

    

   Cu filtrul de apă AquaClean scapi de grija decalcifierii espressorului timp de până la 5000 de ceşti*.

    

   Acesta purifică apa de calcar grație filtrului cu 3 straturi și alte reziduri și garantează apă pură de fiecare dată astfel tu prepari cafele mai gustoase.

    

   *Pe baza unor ceşti de 0,1 litri şi după 8 înlocuiri de filtre, aşa cum se indică pe aparat

    

   AI ÎNTREBĂRI ?

   Descoperă mai jos cele mai frecvente întrebări.

   Cum beneficiez de Premium Service?

   Pentru a beneficia de beneficiile programului Premium Service trebuie să îți înregistrezi espressorul în termen de maximum 2 luni de la achiziționare în clubul MySaeco. Odată înregistrat produsul, noi te vom contacta pentru a-ți oferi asistența personalizată și trimite cadoul. 

    

   Cum pot intra in Clubul MySaeco?
   Este foarte ușor să intri în comunitatea exclusivistă Saeco Social Club! Trebuie doar să îți creezi un cont aici și să îți înregistrezi espressorul Saeco.
   Mi-am înregistrat produsul însă nu am primit cadoul de bun-venit. Ce fac?
   În primul rând trebuie să te asiguri că ți-ai completat adresa de livrare în contul MySaeco. Dacă adresa este completată corect și complet și totuși tu nu ai primit cadoul în 10 zile de la data înregistrării produsului/completării adresei, atunci te rugăm să ne contactezi la nr. de telefon - 031 6300043
   Cum întreținem un espressor de cafea?

   Întreţinerea corectă a espressorului SAECO este esenţială pentru a beneficia de cafea cu gust excelent şi de performanţe îndelungate ale aparatului. Află tot ce trebuie să ştii de aici.

    

   Care este diferența dintre un espressor automat și unul manual?
   Principala diferență între un espressor manual și unul automat stă în sistemul de spumare a laptelui. Espressoarele manuale sunt prevăzute cu sistemul classic de spumare manual Panarello, pe când espressoarele automate sunt prevăzute cu un sistem de spumare automat - Latte Perfetto. 
   Câte tipuri de cafea există?

   Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din lume, puțini știu însă că există mai multe specii de arbori de cafea, ce produc peste 25 de tipuri de cafele. Cele mai populare sunt cafeaua Arabica și Robusta. 

   Arabica se deosebește prin aroma intensă, în timp ce Robusta conține mai multă cofeină.

   De ce să alegem un espressor în locul unui filtru de cafea?
   Espressoarele oferă o variatete de băuturi de cafea, spre deosebire de filtrele de cafea. Cu un espressor automat poți prepara de la espresso, espresso lungo, ristretto, până la cappuccino sau latte macchiato, totul cu o simplă apăsare de buton, iar personalizarea băuturii este posibilă (tărie, lungime și temperatura de preparare).