0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Timp de citire: 5 Min

    Home ›› Cele mai elegante frizuri pentru bărbați

    Home ›› Cele mai elegante frizuri pentru bărbați

    În acest articol puteți afla mai multe despre

     

    Trenduri de styling în 2023

              ○ Tunsori pentru părul scurt

              ○ Tunsori pentru părul mediu

              ○ Tunsori pentru părul lung

    ● Modele de tunsori pentru bărbați în funcție de forma feței

              ○ Modele de tunsori potrivite pentru bărbații cu fața rotundă

              ○ Modele de tunsori potrivite pentru bărbații cu fața ovală

              ○ Modele de tunsori potrivite pentru bărbații cu fața pătrată

              ○ Modele de tunsori pentru bărbații care au forma feței alungită

              ○ Modele de tunsori pentru bărbații cu o față în formă de diamant

    ● Cum poți să îți întreții singur acasă un aspect îngrijit. Sfaturi de styling

     

    Cele mai elegante frizuri pentru bărbați

    stylish hairstyle men

    Un bărbat modern se caracterizează prin masculinitate, stil și grija pentru aspectul exterior. Astfel, atunci când îți dorești ca aspectul tău fizic să fie unul apreciat, nu uita să alegi o tunsoare la modă, care să se potrivească formei feței tale, dar și personalității pe care o ai. Iată care sunt trendurile de styling în 2023, dar și ce tip de tunsoare ți se potrivește.

    Trenduri de styling în 2023

     

    În acest an, trendurile de styling sunt diverse, motiv care îți permite să experimentezi diverse stiluri, pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine. Iată câteva exemple de tunsori la modă, în funcție de lungimea părului.

     

    Tunsori pentru părul scurt

    short hair men

     

    Părul scurt este, poate, cel mai ușor de întreținut, deoarece nu necesită o grijă deosebită atunci când îl aranjezi. Iată ce tunsori pentru părul scurt se poartă în 2023:

     

    • tunsoarea buzzcut. Acest tip de tunsoare se caracterizează prin părul tăiat foarte scurt, la aceeași lungime pe toată suprafața scalpului. Se spune că tunsoarea buzzcut a fost un criteriu important cu ajutorul căruia a fost recunoscută armata Imperiului Roman în războaie. Alături de această tunsoare, pentru un look fresh, poți să porți o barbă scurtă.

     

    • tunsoarea crewcut. Acest tip de tunsoare este o alternativă a tunsorii buzzcut, diferența dintre cele două fiind faptul că în tunsoarea crewcut, părul din spate și lateral este mai scurt. Această tunsoare se numără printre preferatele bărbaților moderni, deoarece oferă un aspect „militar” și, în același timp, este și ușor de întreținut acasă.

     

    Avantajele acestor tunsori este faptul că pot fi ușor întreținute acasă, fără vizite dese la frizerie, dacă ai puțină îndemânare și instrumentele potrivite la îndemână.

    👉Descoperă aparatul de tuns Philips Multigroom Seria 7000, potrivit pentru față, cap și corp, la un preț avantajos.

    Tunsori pentru părul mediu

    medium hair men

     

    Un păr mediu necesită o oarecare îndemânare, atunci când îl stilizezi, în special dacă ai părul creț. Iată câteva tunsori potrivite pentru un păr mediu:

     

    • tunsoarea undercut cu păr creț. Bărbații cu părul creț întâmpină, câteodată, probleme în găsirea unui look avantajos, deoarece un păr creț presupune o îngrijire mai atentă decât în cazul unui păr drept, tuns scurt. O tunsoare undercut poate fi potrivită pentru bărbații cu părul mediu, deoarece buclele naturale din partea de sus pot oferi un aspect cool, în timp ce părțile laterale pot fi tunse foarte scurt, pentru o notă de masculinitate. Pentru a avea o simetrie a feței, cu această tunsoare poți purta o barbă lungă.  

     

    • tunsoarea faux hawk. Aceasta se caracterizează prin șuvițe inegale, de mărime medie, care devin mai lungi înspre creștet. Pentru un look „messy”, alege să stilizezi părul astfel încât șuvițele de pe creștetul capului să fie dezordonate, fără a folosi prea multe produse de styling. Poți să folosești o pomadă sau o ceară și un uscator de par de calitate, cu care să îți usuci părul, pentru mai mult volum.

     

    • tunsoarea fade. O astfel de tunsoare se aseamănă puțin cu tunsoarea undercut, deoarece presupune un anumit nivel de ras sau tuns al părului, în timp ce părul de deasupra rămâne lung. Diferența dintre aceste tipuri de tunsoare constă în faptul că, în tunsoarea fade, părțile laterale sunt tunse gradual, pe nivele, astfel încât să se obțină aspectul pierdut (fade).

    Tunsori pentru părul lung

    long hair men

     

    Părul lung necesită o îngrijire mai atentă, în special atunci când îți dorești ca părul tău să arate mereu impecabil. Iată câteva tunsori potrivite pentru tine, dacă ai părul lung:

     

    • tunsoarea undercut. O astfel de tunsoare se caracterizează prin faptul că părul de pe părțile laterale până spre zona cefei este tăiat puțin mai scurt decât restul părului. Părul de deasupra rămâne lung și cade peste zonele scurtate. Această tunsoare, pe lângă faptul că este foarte trendy, îți oferă și o oarecare libertate de styling, fiind ușor de întreținut.Pentru un aspect cât mai estetic și masculin, la această tunsoare poți purta fie o barbă scurtă, fie o barbă lungă.

     

    • tunsoarea undercut pentru păr lung. O astfel de tunsoare presupune un anumit nivel de ras sau tuns al părului, în timp ce părul de deasupra rămâne lung.

    Modele de tunsori pentru bărbați în funcție de forma feței

     

    O tunsoare îți poate schimba radical look-ul, atunci când o alegi în funcție de forma feței și de caracteristicile trăsăturilor tale. Iată câteva exemple de tunsori pentru bărbați, în funcție de forma feței.

     

    Modele de tunsori potrivite pentru bărbații cu fața rotundă

     

    Bărbații care au o față rotundă se bucură de o simetrie aproape perfectă, deoarece fețele rotunde sunt, de cele mai multe ori, egale în lungime și lățime, astfel că majoritatea frizurilor se potrivesc acestei forme a feței.


    Cele mai potrivite tunsori pentru bărbații cu fețele rotunde sunt:

     

    ● tunsoarea de tip undercut, unde părțile laterale sunt tunse mai scurt decât restul părului;

    ● tunsoarea de tip fade, în care lungimea de pe părțile laterale este ajustată gradual, până se ajunge la lungimea dorită a părului de pe creștetul capului;

    ● tunsoarea faux hawk, care îți oferă posibilitatea să stilizezi părul astfel încât să accentuezi simetria feței.

     

    👉Menține-ți look-ul fresh cât mai mult timp și aranjează-ți tunsoarea și barba acasă, astfel încât să obții aceleași rezultate ca la frizerie. Folosește un set premium de tuns de la Philips și perfecționează-ți stilul cu instrumente de calitate, ce includ lame din oțel călit, care nu se rup și nu se ruginesc.

     

    Modele de tunsori potrivite pentru bărbații cu fața ovală

     

    Bărbații care au forma feței ovală pot să apeleze la diverse frizuri care să le scoată în evidență trăsăturile feței, fără a crea un efect asimetric. Iată cele mai potrivite tunsori pentru bărbații cu fața ovală:

     

    ● tunsoarea undercut cu părul pieptănat pe o parte;

    ● tunsoarea faux hawk cu părul dat pe spate și texturat.

     

    Pentru bărbații cu forma feței ovală, sunt de evitat șuvițele și bretoanele care acoperă fruntea și care ar putea să creeze un efect asimetric al feței.

     

    Modele de tunsori potrivite pentru bărbații cu fața pătrată

     

    Forma pătrată a feței este considerată cea mai masculină, datorită caracteristicilor sale ascuțite și unghiulare, cu un maxilar proeminent.

    Datorită versatilității sale, cele mai potrivite tunsori pentru bărbații care au o formă pătrată a feței sunt:

     

    ● tunsoarea buzzcut, cu un aspect uniform al lungimii părului;

    ● tunsoarea crewcut, cu părul de pe laterale ușor mai scurt decât restul părului;

    ● tunsoarea angular fridge, cu bretonul ușor aranjat într-o parte.

     

    O față pătrată este favorizată, de asemenea, și de o frizură cu păr lung. Astfel, dacă preferi părul puțin mai lung, poți să optezi pentru un stil cu volum în partea de sus sau pentru tradiționalul păr lung, dat pe spate.

     

    Modele de tunsori pentru bărbații care au forma feței alungită

     

    Lățimea unei fețe alungite are o dimensiune mai mică decât lungimea, astfel că, pentru a evita ca fața să pară și mai lungă, bărbaților cu fața alungită li se potrivesc următoarele tunsori:

     

    ● tunsoarea angular fridge, cu bretonul ușor dat pe spate, fără a crea prea mult volum;

    ● tunsoarea buzzcut, care promovează simetria feței.

     

    Dacă îți dorești să creezi o simetrie mai accentuată a feței, recomandarea este să nu îți tunzi părul foarte scurt  pe laterale și să îl stilizezi cu o cărare laterală sau să-l tapezi ușor în partea de sus.

     

    Modele de tunsori pentru bărbații cu o față în formă de diamant

     

    O formă de diamant a feței se caracterizează printr-o bărbie bine definită, unghiulară și niște pomeți proeminenți. Deoarece fețele în formă de diamant sunt mai late în jumătatea superioară a feței și mai înguste în jumătatea inferioară, spre bărbie, sunt recomandate următoarele tunsori, care să pună în evidență trăsăturile feței:

     

    ● tunsoarea fade, în care lungimea părului este una graduală;

    ● tunsoarea undercut, care oferă un aspect masculin și accentuează trăsăturile feței.

     

    Cum poți să îți întreții singur acasă un aspect îngrijit. Sfaturi de styling

    shaving beard

     

    Soluțiile moderne de îngrijire din prezent îți oferă posibilitatea de a te bucura de un aspect îngrijit, folosind instrumente de styling chiar în confortul casei. Iată câteva sfaturi utile:

     ● pentru a-ți menține tunsoarea fresh cât mai mult timp, folosește un aparat de tuns care îți simplifică rutina de îngrijire și care te ajută să obții mereu rezultatele dorite;

     ● folosește produse de styling pentru un aspect îngrijit al părului, precum ceara sau un fixativ de calitate;

     ● nu uita să te bărbierești periodic, pentru un look îngrijit și apreciat;

     ● folosește produse de îngrijire pentru păr, precum șampoanele, balsamurile sau tratamentele speciale care conțin ingrediente nutritive.

     

    Atunci când îți dorești un look trendy și vrei ca aspectul tău să fie unul îngrijit în fiecare zi, poți să apelezi la instrumente de styling moderne și de calitate, care să te ajute să obții rezultatele pe care ți le dorești.

     

    sursă foto: freepik.com

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.