1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - Continuing to breastfeed

  Continuarea alăptării

  Dacă alăptezi deja de șase luni şi intenţionezi să continui astfel, te poţi aştepta să observi să vadă schimbări în laptele şi sânii tăi.

  Philips AVENT - Continuing to breastfeed

  Mărimea sânilor tăi va rămâne aceeaşi de la una la şase luni cât timp alăptezi, însă cantitatea de ţesut mamar se reduce semnificativ între şase şi nouă luni, chiar dacă există numai o mică scădere în secreția de lapte.

  Până să ajungi la 15 luni de secreție de lapte (lactaţie), sânii tăi vor reveni la mărimea lor dinaintea sarcinii.

  Pe măsură ce bebeluşul tău începe să mănânce mai multe alimente solide, cererea de lapte matern scade, aşadar vei produce natural mai puţin.

  Golirea sânului

  Chiar dacă sânii nu trebuie să fie goliţi pentru a satisface majoritatea bebeluşilor, se recomandă totuşi golirea acestora. Aceasta ajută la prevenirea complicaţiilor asociate cu canalele dureroase şi blocate şi cu inflamarea.

  Alăptarea la cerere

  Dacă bebeluşul tău creşte normal, nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu respectarea rutinelor de alăptare impuse. Bebeluşul tău te va anunţa când este momentul hrănirii şi dacă are nevoie de unul sau de ambii sâni pentru o masă.

   

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Produse corelate

  Sfaturi corelate

  Trecerea de la alăptare la hrănirea cu biberonul

  Trecerea de la alăptare la hrănirea cu biberonul

  Beneficiile alăptării pentru sănătate

  Beneficiile alăptării pentru sănătate

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.