1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Păstrarea laptelui colectat

  Păstrează laptele colectat proaspăt depozitându-l în biberoane sterilizate. Biberoanele Philips Avent sunt prevăzute toate cu capace de siguranţă pentru păstrarea prospeţimii şi asigurarea fără grijă a păstrării laptelui matern. 

  Cât timp este valabil laptele colectat?

  Laptele tău colectat poate fi păstrat în frigider până la 24 de ore sau în congelator până la 3 luni. Aşează-l pe raftul din frigider, nu pe uşă, pentru a asigura păstrarea la o temperatură constantă.

  După decongelare, laptele matern congelat poate fi păstrat în frigider pentru maxim 12 ore. Poţi folosi şi pahare de unică folosinţă pentru păstrarea laptelui, însă nu uita să scrii data pe acestea pentru a şti când a fost colectat.

  Nu folosi niciodată un cuptor cu microunde

  Ai grijă să nu foloseşti un cuptor cu microunde pentru a decongela sau a încălzi laptele colectat, deoarece punctele fierbinţi îl pot arde pe bebeluşul tău.

  Se recomandă să arunci laptele rămas în biberonul bebeluşului tău după fiecare hrănire.

  Philips AVENT - Storing expressed milk

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Produse corelate

  Sfaturi corelate

  Beneficiile colectării laptelui

  Beneficiile colectării laptelui

  Continuarea alăptării

  Continuarea alăptării

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.