1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Aparatul tău de bărbierit, experienţa ta de bărbierit.

  Aparatul tău de bărbierit, experienţa ta de bărbierit.

  Img un bărbierit la fel de unic ca pielea ta

  Un bărbierit la fel de unic ca pielea ta

   
  Bărbiereşte-te aşa cum îţi place descoperind cele mai importante funcţii ale aparatului de bărbierit şi accesând conţinut despre obţinerea celui mai bun bărbierit. Consultă pagina pentru sfaturi despre cum să îţi îngrijeşti aparatul de bărbierit, cum să îți înregistrezi produsul şi găseşte asistenţa de care ai nevoie – totul într-un singur loc.

  Img un bărbierit la fel de unic ca pielea ta

  Creează un plan personal de bărbierire

   
  Obţine sfaturi flexibile pentru problemele specifice ale pielii tale, indiferent că este vorba de roşeaţă, iritare după ras sau creşterea firelor sub piele. Pentru a începe, descarcă şi asociază aplicaţia GroomTribe pentru iOS şi Android.

  Descarcă. Asociază. Bărbiereşte-te.

   
  Este cât se poate de uşor să începi. Descarcă aplicaţia GroomTribe din magazinul de aplicaţii al smartphone-ului.

  Porneşte aparatul de bărbierit şi, cu funcţia Bluetooth a smartphone-ului activată, deschide aplicaţia şi urmează instrucţiunile pentru a începe asocierea. Din acest moment, aparatul de bărbierit şi aplicaţia GroomTribe se vor conecta de fiecare dată când deschizi aplicaţia.

  Ţine telefonul şi aparatul de bărbierit la distanţă mică unul de altul pentru a rămâne conectate şi a sincroniza datele. Iar după ce selectezi setarea potrivită pentru tine, eşti gata să te bărbiereşti!

  Img Descarca-Asociaza-Barbiereste-te

  Bărbieritul a devenit mai personalizat

   

  Seria 7000 este prima soluţie personalizată de bărbierit pentru pielea sensibilă. Aparatul de bărbierit şi aplicaţia GroomTribe conectată dispun de funcţii pentru a te ajuta să te bărbiereşti aşa cum îţi place. Deoarece fiecare piele este diferită.

  Afişajul

   

  Profită la maximum de aparatul de bărbierit cu indicatoarele intuitive care arată notificări în aplicaţie, nivelul bateriei, mementouri de curăţare şi altele.

  Img obţine un bărbierit precis şi perfect în trei paşi

  Obţine un bărbierit precis şi perfect în trei paşi

   

  Aspectul de bărbierit precis poate prezenta provocări, mai ales pentru bărbaţii cu pielea sensibilă predispuşi la roşeaţă, iritare sau ameninţarea mereu prezentă a creşterii firelor de păr sub piele. Totuşi, efectuat corect, un bărbierit precis cu seria 7000 nu trebuie să creeze probleme pielii.

   


  Ce înseamnă bărbieritul precis?

  Înainte să începem, să clarificăm obiectivul. Un bărbierit precis înseamnă fără barbă şi fără aspect neras: un bărbierit neted şi precis care te va scoate în evidenţă. Eşti pregătit? Iată cum să obţii un bărbierit precis în câteva minute.

   

  Umed sau uscat?

  Cu un aparat de bărbierit, bărbieritul uscat este mai delicat cu pielea şi mai puţin susceptibil să producă ciupituri şi tăieturi. Bărbieritul umed este reconfortant şi fin, cât timp nu uiţi de spuma de ras. La început poţi să nu fii prea sigur că faci ceea ce trebuie, mai ales dacă ai pielea sensibilă, dar, din fericire, asistenţa este la îndemână.

   

  Recomandare pentru bărbierire

  Planul personal de bărbierire din aplicaţia GroomTribe conţine sfaturi personalizate despre cum să obţii cel mai bun bărbierit. Graţie bărbieritului asistat, tehnica ta de bărbierit este îmbunătăţită în timp real. În timp ce bărbieritul sincronizat foloseşte date pe termen mai lung privind bărbieritul pentru a adapta sfaturile pe care le creează pentru tine.
   

  Pasul 1. Nu te bărbieri pe pielea încinsă

  Spală-ţi şi clăteşte-ţi bine faţa înainte de a folosi aparatul de bărbierit. Dar nu face totuşi un duş fierbinte înainte, altfel pielea va fi încinsă, moale, transpirată şi dificil de bărbierit. Asigură-te că pielea este uscată înainte de a trece la pasul următor.

   

  Pasul 2. Fii ferm, dar atent

  Cu seria 7000 poţi bărbieri o barbă de până la trei zile. Dacă ai păr facial mai lung, tunde-l mai întâi. Pentru un bărbierit umed precis (inclusiv la duş), întinde puţină spumă sau gel de ras şi începe să te bărbiereşti folosind mişcări circulare.

  La prima trecere, bărbiereşte-te în direcţia de creştere a părului, apoi mergi în sens contrar pentru un bărbierit mai precis. Dacă pielea ta este deosebit de sensibilă, este bine să rămâi pe direcţia creşterii.

  Întinde uşor pielea cu mâna liberă pentru a uşura bărbieritul, dar nu întinde prea mult pielea. Nu trebuie să aplici multă presiune pentru un bărbierit precis, aşa că încearcă să nu apeşi aparatul de bărbierit prea tare pe piele.

  Aparatul de bărbierit face partea sa, detectând densitatea bărbii şi reglând automat puterea pentru a bărbieri mai eficient zonele dese ale bărbii. Nu este nevoie să treci în mod repetat peste aceleaşi zone, aşa că se reduce posibilitatea de iritare a pielii.

  Dacă te bărbiereşti pe pielea umedă, clăteşte capul aparatului de bărbierit la fiecare 10-15 secunde pentru a îndepărta resturile de spumă sau gel, pielea moartă, firele de păr şi murdăria care te pot incomoda.

  Pasul 3. Încheie aşa cum trebuie
  Acum pentru refacerea după bărbierit. Spală-ţi faţa cu apă caldă, tamponeaz-o uşor până se usucă şi aplică aftershave sau loţiune hidratantă după cum este necesar. Clăteşte capul aparatului de bărbierit umed şi lasă-l să se usuce la aer.

  Asta e tot. Urmează aceşti trei paşi şi poţi ieşi din casă cu cel mai curat bărbierit posibil. Iar în zilele în care nu ai chef să te razi, poţi să alegi aspectul uşor nebărbierit perfect. 

  Nu ai încă un plan personal de bărbierire?

  Obţine sfaturi flexibile pentru problemele specifice ale pielii tale, indiferent că este vorba de roşeaţă, iritare după ras sau creşterea firelor sub piele. La fiecare bărbierit, aplicaţia conectată, dezvoltată în colaborare cu dermatologi, îţi urmăreşte tehnica de bărbierit şi progresul înregistrat de piele.

  Pentru a începe, descarcă şi asociază aplicaţia GroomTribe pentru iOS şi Android.

  Descarcă din App Store
  Obţine pe Google Play

  1. Umed sau uscat?

  Cu un aparat de bărbierit, bărbieritul uscat este mai delicat cu pielea şi mai puţin susceptibil să producă ciupituri şi tăieturi. Bărbieritul umed este reconfortant şi fin, cât timp nu uiţi de spuma de ras. La început poţi să nu fii prea sigur că faci ceea ce trebuie, mai ales dacă ai pielea sensibilă, dar, din fericire, asistenţa este la îndemână.

  Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

  Img bărbiereşte-te umed sau uscat

  Te bărbiereşti umed sau uscat? Iată cum le poţi face pe ambele

   

  Cu un plan personal de bărbierire poţi să stabileşti cel mai bine dacă pentru pielea ta unică este potrivit bărbieritul uscat sau cu spumă. Dar indiferent cum afli ce este mai bine pentru tine, îţi oferim sfaturi pentru un bărbierit precis, umed sau uscat, fără a renunţa la confortul pielii.

   


  1. Tunde-ţi barba în prealabil

  Cu un aparat de bărbierit, bărbieritul uscat este mai delicat cu pielea şi mai puţin susceptibil să producă ciupituri şi tăieturi. Bărbieritul umed este reconfortant şi fin, cât timp nu uiţi de spuma de ras. La început poţi să nu fii prea sigur că faci ceea ce trebuie, mai ales dacă ai pielea sensibilă, dar, din fericire, asistenţa este la îndemână.

   

  2. Pregăteşte-ţi pielea

  Dacă te bărbiereşti fără cremă de ras, este important ca pielea să fie uscată corespunzător înainte de a începe, deoarece pielea umedă poate împiedica deplasarea lină a aparatului de bărbierit pe faţă. Dacă faci duş sau te speli pe faţă, aşteaptă cel puţin 5 minute pentru ca pielea să se usuce complet.

   

  Dacă te bărbiereşti pe pielea umedă, cel mai bine este să începi tot cu o piele curată, dar nu face un duş fierbinte, deoarece pielea se va încălzi, va fi moale şi transpirată – şi dificil de bărbierit. Întinde puţină spumă sau gel de ras înainte de a începe să te bărbiereşti.

   

  3. Bărbiereşte-te în mod confortabil

  Indiferent dacă te bărbiereşti umed sau uscat, senzorul de adaptare la barbă al seriei 7000 va verifica densitatea bărbii şi va selecta automat cea mai bună setare de confort pentru tine. Poţi selecta manual o setare dacă doreşti, dar aparatul de bărbierit şi aplicaţia GroomTribe conectată sunt concepute să aleagă setarea optimă.

   

  4. Bărbiereşte-te cu mişcări circulare

  Aplicând doar o uşoară presiune (dacă apeşi prea tare se va crea mai multă frecare, care poate cauza iritare sporită), bărbiereşte-te cu mişcări mici, circulare. Deplasează lent aparatul şi nu te grăbi în zonele sensibile.

  5. Ultima trecere
  Acum că ai trecut o dată peste întreaga faţă, este timpul pentru un bărbierit mai precis. Treci încă odată cu aparatul, folosind un pic mai multă presiune şi mergând contrar direcţiei de creştere a părului. Din nou, tratează zonele sensibile cu puţin mai multă grijă şi atenţie.

  6. Firele de păr dificile

  Bărbierindu-te fără cremă de ras este mai uşor să reperezi firele de păr rebele care au scăpat aparatului de bărbierit. Chiar dacă te bărbiereşti însă cu cremă de ras, poţi să abordezi firele încăpăţânate şi zonele greu accesibile. Întinde uşor pielea pentru a ridica firele de păr.


  7. Perciunii
  Lungimea şi stilul perciunilor sunt alegerea ta, dar acum este cu siguranţă timpul să îi îngrijeşti cu aparatul de tuns sau accesoriul de aranjare al seriei 7000.

   

  8. Aftershave-ul

  Să vorbim acum de îngrijirea de după ras. Obţine acea senzaţie de bărbierit proaspăt aplicând aftershave sau un balsam de ras. Asta e tot: eşti pregătit să înfrunţi o nouă zi.

  Reţine: o rutină de bărbierit regulat te poate ajuta să îţi menţii pielea obişnuită cu aparatul de bărbierit electric, ceea ce înseamnă că obţii rezultate mai bune. Şi nu uita de igiena de după bărbierit, deosebit de importantă. Clăteşte aparatul de bărbierit cu apă călduţă din abundenţă, scutură-l şi lasă-l jos deschis.


  Nu ai încă un plan personal de bărbierire?

  Obţine sfaturi flexibile pentru problemele specifice ale pielii tale, indiferent că este vorba de roşeaţă, iritare după ras sau creşterea firelor sub piele. La fiecare bărbierit, aplicaţia conectată, dezvoltată în colaborare cu dermatologi, îţi urmăreşte tehnica de bărbierit şi progresul înregistrat de piele.

  Pentru a începe, descarcă şi asociază aplicaţia GroomTribe pentru iOS şi Android.

  Descarcă din App Store
  Obţine pe Google Play

  Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

  Mai mult decât un simplu aparat de bărbierit

   
  Transformă uşor aparatul de bărbierit într-un dispozitiv de tundere a bărbii, cu accesoriul SmartClick.

  Păstrează-ţi aparatul de bărbierit ca nou

   
  Îngrijeşte-ţi aparatul de bărbierit şi accesoriile pentru a păstra performanţele aparatului de bărbierit la acelaşi nivel ca în prima zi.

  Img curăţarea aparatului de bărbierit

  Curăţarea aparatului de bărbierit

  Curăţă-ţi aparatul de bărbierit după utilizare pentru performanţe optime şi igienă.
   

  1. Porneşte aparatul de bărbierit şi clăteşte unitatea de bărbierit la robinet, cu apă caldă.
  2. Opreşte aparatul, scoate suportul capului de bărbierit din partea inferioară a aparatului de bărbierit şi clăteşte ambele piese la robinet.
  3. Scutură cu grijă excesul de apă şi lasă suportul capului de bărbierit să se usuce la aer înainte de a reataşa capul de bărbierit.

  Img cum să înlocuieşti capul de bărbierit

  Cum să înlocuieşti capul de bărbierit

  Pentru performanţe maxime, înlocuieşte capetele de bărbierit la fiecare doi ani. 

   

  1. Opreşte aparatul de bărbierit. Trage unitatea de bărbierit de pe mâner.
  2. Arunc-o pe cea uzată și atașeaz-o pe cea nouă
  3. După înlocuirea unităţii de bărbierit, poţi reseta memento-ul de înlocuire din aplicaţie.

  Întrebări frecvente

  Trebuie să iau mereu cu mine telefonul în baie?

  Nu. Este util să faci asta la început pentru a primi feedback în timp real despre cum să te bărbiereşti în cel mai delicat mod. Odată ce deprinzi tehnica potrivită, poţi să sincronizezi informaţiile privind bărbieritul cu aplicaţia şi vei primi feedback şi sfaturi personale. Aparatul de bărbierit şi aplicaţia se vor sincroniza automat ori de câte ori telefonul şi aparatul se află în imediata apropiere.

  Aparatul de bărbierit poate stoca până la 20 bărbieriri, aşa că asigură-te că sincronizezi aparatul de bărbierit cel puţin o dată la fiecare 2-3 săptămâni prin conexiunea Bluetooth. Pentru a sincroniza bărbieririle - 1 Deschide aplicaţia şi asigură-te că eşti aproape de aparatul de bărbierit. 2 Aplicaţia se va conecta automat şi va sincroniza ultimele bărbieriri.

  Cum descarc aplicaţia?

  Poţi descărca aplicaţia GroomTribe de pe App Store sau din Magazinul Play sau poţi scana codul QR de pe ambalajul aparatului de bărbierit.

  În China, pentru asistenţă cu magazinul pentru Android, te rugăm să vizitezi www.mylife.philips.com.cn/appdownload/.

  Cu ce telefoane este compatibilă aplicaţia?

  Compatibilitate cu iPhone:

  iPhone 6S şi versiunile superioare

  iOS 11 şi versiunile superioare

  Compatibilitate cu Android:

  Numai telefoanele mai mari de 4,5 inchi

  Versiune SO > 6.0, versiune BLE > 4.1

  Cum conectez aplicaţia Philips GroomTribe la telefon?

  · Descarcă aplicaţia GroomTribe din magazinul de aplicaţii.

  Asigură-te că funcţia Bluetooth este activată pe smartphone.

  · Deschide aplicaţia pe smartphone.

  · Urmează instrucţiunile din aplicaţie a stabili conexiunea.

  Notă: asigură-te că ai o bună conexiune Bluetooth şi la internet pentru a profita de toate avantajele oferite de aplicaţie.

  Ce să fac dacă am probleme de conectare?

  Pot fi mai multe motive pentru care nu îţi poţi conecta telefonul la aparatul de bărbierit Philips seria 7000. Mai jos poţi găsi cele mai frecvente motive şi soluţiile lor.

   

  · Foloseşti versiunea Bluetooth incorectă
  Aparatul de bărbierit Philips seria 7000 foloseşte versiunea Bluetooth 4.1 sau o versiune superioară. Pentru a-ţi conecta aparatul de bărbierit, asigură-te că telefonul acceptă această versiune (sau una superioară). Asigură-te totodată că activezi funcţia Bluetooth pe telefon înainte de a-l asocia cu aparatul de bărbierit.

   

  · Telefonul este incompatibil
  Te rugăm să verifici dacă telefonul mobil este compatibil cu aplicaţia GroomTribe înainte de a o descărca. Aplicaţia funcţionează doar pe iPhone 5S (sau versiuni superioare) cu software iOS10 sau versiuni superioare.

  Pentru utilizatorii Android, aplicaţia funcţionează doar cu Android 6 (Marshmallow) sau o versiune superioară. Şi numai cu telefoane mai mari de 4,5 inchi

   

  · Telefonul este prea departe de aparatul de bărbierit
  Pentru a fi asociat cu aparatul de bărbierit Philips seria 7000, telefonul trebuie să fie aproape de acesta. Asigură-te că telefonul nu se află la o distanţă mai mare de 3 metri de aparatul de bărbierit.

  · Resetează conexiunea dintre aparatul de bărbierit şi aplicaţie
  Dacă ai urmat sfaturile de mai sus, dar tot nu poţi conecta aplicaţia la telefon, poţi încerca să resetezi manual conexiunea urmând paşii de mai jos: 1. Anulează asocierea aparatului de bărbierit: apasă lung butonul PORNIT/OPRIT de pe aparatul de bărbierit timp de 10 secunde pentru a-l deconecta de la aplicaţie.  Simbolul de notificare din interfaţa cu utilizatorul începe să lumineze intermitent cu frecvenţă redusă. 2. Anulează asocierea telefonului: accesează „setările” de pe telefon şi selectează Bluetooth. Apoi selectează aparatul de bărbierit S79XX şi apasă pe „eliminare” sau „anulare asociere”.

  Notă: aceste instrucţiuni pot diferi în funcţie de smartphone. Te rugăm să consulţi manualul telefonului pentru mai multe informaţii. Dacă ai încercat sfaturile de mai sus, dar tot nu poţi rezolva această problemă, te rugăm să contactezi centrul de asistenţă pentru clienţi din ţara ta pentru asistenţă suplimentară.

  Simbolul de notificare de pe Philips seria 7000 luminează intermitent. Ce trebuie să fac?

  Atunci când simbolul de notificare luminează intermitent pe mânerul aparatului de bărbierit, deschide aplicaţia, deoarece vei avea o actualizare/notificare.

  Pot modifica setările de bărbierit delicat fără a folosi aplicaţia?

  Nu, setările de bărbierit delicat sunt personalizate pentru nevoile tale, care sunt stabilite de aplicaţie. Setarea implicită a aparatului de bărbierit este S.

  Care sunt simbolurile din interfaţa cu utilizatorul?

  Simbolurile de pe afişajul aparatelor de bărbierit sunt:

  Simbolul de notificare

  · Setarea de bărbierit delicat – XS

  · Setarea de bărbierit delicat – S

  Mementoul pentru curăţare

  Simbolul dispozitivului de blocare pentru transport

  Mementoul „deconectare pentru utilizare”

  Indicatorul pentru încărcarea bateriei

  Cât durează prima încărcare?

  Recomandăm încărcarea completă a aparatului de bărbierit înainte de prima utilizare. Încărcarea va dura aproximativ o oră şi va oferi până la 50 de minute de bărbierit.

  Care sunt avantajele bărbieritului cu un aparat electric?

  Bărbierindu-te cu un aparat electric, nu trebuie să faci compromisuri: obţii atât precizie, cât şi confort al pielii. Aparatele de bărbierit electrice sunt totodată comod de utilizat: multe aparate de bărbierit pot fi utilizate umed şi uscat, precum şi la duş.

  Care sunt avantajele bărbieritului cu un aparat rotativ?

  Capete de bărbierit rotative sunt cunoscute pentru flexibilitate. Astfel, vei obţine un bărbierit fin şi în zonele greu accesibile. Poţi să te bărbiereşti din mai puţine mişcări şi cu mai puţină presiune. Rezultatul este un bărbierit precis şi un confort ridicat al pielii.

  Pot folosi aparatul de bărbierit la duş?

  Aparatele de bărbierit seria 7000 sunt rezistente la apă. Tu hotărăşti ce fel de bărbierit doreşti: uscat, cu gel sau spumă şi chiar la duş.

  * Apple, sigla Apple, iPad şi iPhone sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări. App Store este o marcă de serviciu a Apple Inc.

  * Android este o marcă comercială a Google Inc.

  * Google Play şi sigla Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc.

  * Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Koninklijke Philips N.V. se realizează sub licenţă.

  Beneficiile suplimentare te aşteaptă

  Philips îţi preţuieşte şi respectă intimitatea. Pentru mai multe informaţii, citeşte Notificarea de confidenţialitate .

  Îți mulțumim că te-ai abonat!

  Abonarea la newsletter nu a reușit. Încearcă mai târziu.

  Img produs cu abonament

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.