1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Medicină pentru sistemul respirator

  Nebulizatoarele şi compresoarele


  Nebulizatorul modifică medicamentul, din formă lichidă în forma unei ceţe de particule, astfel încât să poată fi inhalat mai uşor în plămâni1.

  Ce este terapia efectuată cu ajutorul unui nebulizator?


  Dacă ţie sau copilului tău vi s-au prescris medicamente sub formă lichidă, de administrat prin inhalare, se va utiliza un nebulizator, care transformă lichidul într-o ceaţă de particule fine şi permite administrarea medicamentului sub această formă adânc în plămâni, unde poate fi cel mai eficient.
  copil cu nebulizator

  Ce este un nebulizator?

   

  Există două tipuri de nebulizatoare: cu jet şi cu plasă.

  Ce este nebulizatorul cu jet?

  nebulizator cu jet

  Nebulizatorul este acea componentă a sistemului care transformă medicamentul într-o ceaţă de particule fine. Compresorul livrează un debit de aer în nebulizator, permiţându-i acestuia să creeze ceaţa de particule.

  Nebulizatoarele SideStream sunt deosebit de eficiente şi pot fi utilizate pentru nebulizarea celor mai uzuale medicamente prescrise pentru tratamentul respirator.

  Ce este un nebulizator cu plasă?

  nebulizator cu plasă
  Plasa vibratoare aspiră medicamentul prin orificiile sale microscopice, creând aerosolul.

  Tehnologia SideStream

   

  Nebulizatoarele SideStream sunt confirmate ca fiind dispozitive ce furnizează constant aerosoli de înaltă calitate.4

   

  Tehnologia noastră de nebulizare cu jet de diamant SideStream Plus, combinată cu o supapă cu rezistenţă redusă, îmbunătăţeşte administrarea aerosolilor, astfel încât medicamentul să poată fi inhalat mai uşor, utilizând o presiune mai mică.

   

  Nerecuperabil
  A se înlocui după 2 săptămâni de utilizare.

  Refolosibil
  A se înlocui după 6 luni de utilizare.

  Importanţa dimensiunii particulelor

  particulă grăunte de nisip

  Grăuntele de nisip

  (90 de microni)

  particulă fir de păr uman

  Firul de păr uman

  (50 de microni)

  particulă de aerosol

  Particula de aerosol

  (5 microni)

  Ceaţa de particule fine creată de un nebulizator este compusă din mii de particule. Particulele care formează ceaţa sunt atât de mici, încât sunt măsurate în microni (µm), unităţi de măsură egale cu a mia parte dintr-un milimetru. Pentru a ajunge la cel mai profund nivel în plămâni, particulele inhalate trebuie să aibă între 1 şi 5 µm5. Aceasta este o dimensiune extrem de mică, dacă te gândeşti că grosimea medie a firului de păr al omului este de aproximativ 50 µm. Dacă particulele nu sunt mai mici de 5 µm, este puţin probabil ca acestea să ajungă în plămâni, acolo unde pot fi cel mai eficiente.

  Ce este un compresor?

  compresor

  Compresorul este o pompă care aspiră aer şi îl expulzează, la presiune ridicată, în nebulizatorul cu jet sau nebulizatorul cu ultrasunete şi produce o ceaţă fină de particule de medicament ce poate fi inhalată.
   

  Compresorul este acţionat electric, prin alimentare de la priza de curent electric din locuinţă; în cazul în care este un compresor portabil, este posibil să fie echipat şi cu o baterie sau cu un încărcător separate.

  InnoSpire Go

  Nebulizator cu plasă portabil

  bifă verde
  Administrează medicamentul în doar 4 minute3.
  bifă verde
  Design subţire şi elegant şi utilizare uşoară
  bifă verde
  Administrarea aproape complet silenţioasă a medicamentului, la domiciliu sau în deplasare
  bifă verde
  Construcţie simplă din două piese, pentru curăţare uşoară
  bifă verde
  Bateria reîncărcabilă încorporată asigură până la 30 de tratamente (120 de minute de utilizare) la o singură încărcare
  innospire go
  Rapid, eficient şi uşor de utilizat, nebulizatorul portabil cu plasă Philips InnoSpire Go este proiectat pentru reducerea cu 25%2 a duratei tratamentului pentru astm, astfel încât medicamentele să poată fi administrate în decurs de doar patru minute3. InnoSpire Go este aproape complet silenţios, mic, portabil şi discret şi poate fi utilizat oriunde.
  Modul de utilizare a nebulizatorului InnoSpire Go
  Consultă informaţiile despre nebulizatorul InnoSpire Go şi află cum funcţionează acesta
  logoul premiului if pentru design
  Nebulizatorul cu plasă portabil InnoSpire Go este prevăzut cu plasă Aerogen Vibronic®  – un dispozitiv destinat utilizării la domiciliu echipat cu aceeaşi tehnologie de vibrare prin plasă ca şi cea folosită în spitalele din întreaga lume. Când este pornit, dispozitivul vibrează plasa, aspirând medicamentul lichid prin aproximativ 1.000 de orificii microscopice perforate printr-o tehnologie de înaltă precizie, creând astfel un aerosol ca o ceaţă de particule fine. Medicamentul ajunge adânc în plămâni, acolo unde acesta este cel mai necesar şi cel mai eficient. Nebulizatoarele cu plasă sunt deosebit de eficiente şi pot fi utilizate pentru nebulizarea majorităţii medicamentelor prescrise în mod uzual pentru tratamentul respirator.
  nebulizator cu jet

  Exonerare de răspundere
  Informaţiile de pe acest site web au strict caracter informativ şi nu trebuie să înlocuiască indicaţiile medicului.

   NOTE DE SUBSOL:
   [1] webmd.com. Asthma/guide/home-nebulizer-therapy#1. Accesat în luna octombrie 2017. 

   [2] În comparaţie cu varianta anterioară, Aeroneb Go. 

   [3] Utilizând 2,5 ml de Salbutamol

   [4] Shah P.L, Scott S.F., Geddes D.M., Conway S., Watson A., Nazir T., Carr S.B., Wallis C., Marriott C., Hodson. M.E. An evaluation of two aerosol delivery systems for rhDNase. European Respiratory Journal, 1997 10; 1261-1266. 

   [5] ncbi.nlm.nih.gov. PMC/articles/PMC1765861/pdf/v052p000S4.pdf

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.