0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Timp de citire: 5 Min

    Home ›› Idei unice pentru primul Crăciun al copilului tău

    Home ›› Idei unice pentru primul Crăciun al copilului tău

    În acest articol puteți afla mai multe despre

     

    Idei unice pentru primul Crăciun al copilului tău:

    1.  Ce poți cumpăra pentru primul Crăciun al copilului tău?
    2.  Decorațiuni de brad pentru primul Crăciun al copilului

    Idei unice pentru primul Crăciun al copilului tău

     

    Pentru membrii unei familii, cel mai frumos cadou este să petreacă sărbătorile împreună. Acum, când un nou membru s-a adăugat familiei, este momentul să dați startul unor noi tradiții. Probabil că modul ideal de a învia spiritul Crăciunului este de a oferi o decorațiune personalizată ce va străluci în brad mulți ani de acum încolo. Citește în continuare pentru a afla și alte moduri creative de a celebra primul Crăciun al copilului tău – moduri potrivite unui bebeluș!

    Ce poți cumpăra pentru primul Crăciun al copilului tău?

     

    • Un ornament de brad personalizat. Instalarea și ornarea bradului reprezintă o parte esențială a sărbătorii, mai ales când există decorațiuni unice și personalizate. Ai putea comanda, de exemplu, o decorațiune cu numele copilului tău și anul primului său Crăciun. În anii ce vor urma, veți privi acest ornament și vă veți aminti momente speciale. Apoi, sunt mari șanse ca, atunci cînd devine adult, copilul tău să continue să pună în brad acest ornament, la casa lui.

     

    • Pernă-jucărie. De sărbători, ajută-ți copilul să se bucure de calm și confort. Acest tip de pernuțe moi vin în diverse forme de animale, sunt făcute din pluș și au un efect extraordinar de calmant. Pernuța are la interior o mică greutate, ceea ce îi permite să rămână lângă copilaș și astfel să-l facă să se simtă în siguranță. Te asigurăm că va deveni imediat jucăria sa preferată – ba chiar s-ar putea să îți placă și ție! 

     

    • Ținută festivă. Alege o ținută simpatică în care să-i faci poze micuțului tău – este un mod creativ de a marca perioada cea mai frumoasă a anului. Poți să îi costumezi într-un fulg de zăpadă sau într-un mini Moș Crăciun și vor fi deliciul tuturor. De asemena, poți înrăma o astfel de fotografie și să o plasezi într-un loc central în casa ta pentru a sărbători.

     

    • Gustări sănătoase. O altă modalitate de a face o surpriză de Crăciun unui copil de vârstă mai mare este să-i pregătești niște gustări sănătoase de Crăciun. Cum ar fi să tai un kiwi în formă de brad sau să aranjezi un strugure în același fel? Mai poți să scoți cu o lingură sfere micuțe dintr-un pepene galben, să le pui pe bețișoare și astfel să faci oameni de zăpadă. Le poți pune și o zmeură drept căciulă. Când copiii tăi vor avea vârsta potrivită, puteți prepara împreună aceste gustări.  

     

    philips avent

    Pentru cei mai mici de 1 an, poți servi un mic dejun gustos cu prune și piersici, de exemplu. Pentru acesta, recomandăm folosirea unui Aparat 2în1 pt prepararea hranei bebeluşilor, care te va ajuta la prepararea oricăror mese ale copilului pe timpul creșterii sale. Tot ce ai de făcut este să speli și să tai o piersică și o prună, să le pui în aparat împreună cu 20 g de iaurt și să pregătești la abur timp de 10 minute. Delicios!

     

     

    Decorațiuni de brad pentru primul Crăciun al copilului – sfaturi utile

     

    1.Decorează doar jumătatea de sus a bradului. Celor mici le place să exploreze, mai ales atunci când văd o mulțime de jucării colorate. Și pentru că este practic imposibil să veghezi mereu bradul și copiii, ar fi bine să ornezi bradul doar acolo unde ei nu ajung. În felul acesta eviți ca micuții să spargă globurile la care ajung.

     

    2.Evită obiectele din sticlă. Chiar dacă globurile clasice arată minunat în brad, acestea pot fi periculoase pentru copiii care vor să se joace cu ele. Pentru a-i împiedica să se rănească, trebuie să găsești o soluție ce implică mai puține riscuri pentru copiii curioși. Poți agăța ghirlande făcute acasă din hârtie, care vor arăta la fel de frumos ca ornamentele tradiționale.

     

    3.Pune decorațiuni în restul casei. Dacă nu îți plac sugestiile de până acum, este timpul să devii creativ și să iei în calcul alte opțiuni de decorare a casei în acest final de an. Când copilul tău e prea curios și vrea cu tot dinadinsul să exploreze și să atingă bradul care a apărut deodată în casă în ziua de Crăciun, mai bine plasezi diverse decorațiuni prin casă. La urma urmei, spiritul Crăciunului este în noi și se poate manifesta în toată casa, nu doar printr-un brad.

     

    A sărbători Crăciunul pentru prima dată împreună cu copilul tău constituie un moment emoționant, care trebuie neapărat imortalizat pentru anii ce vor veni. Fie că vei face asta printr-o fotografie sau printr-un ornament personalizat, alegerea este a ta. Înarmează-te cu lista noastră de sfaturi și bucură-te de un Crăciun fericit!

     

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.