0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Am reuşit: de ce este mai uşor decât crezi să îţi înveţi bebeluşul să bea din cana anti-curgere


    Căni cu tetină anti-curgere

    Dacă îţi imaginezi o mică inundaţie când îi faci cunoştinţă bebeluşului cu o cană anti-curgere, mai gândeşte-te. Îţi prezentăm câteva din lucrurile pentru care se îngrijorează toţi părinţii când vine vorba de introducerea cănii anti-curgere şi măsurile pe care le aplicăm pentru a ne asigura că totul decurge fără probleme.

    Probabil îţi doreşti să fi cumpărat o canapea mai închisă la culoare pentru a ascunde petele făcute de bebeluş.

    Soluţia noastră: într-adevăr, bebeluşul poate face murdărie, însă cu cănile noastre anti-curgere nu trebuie să te mai îngrijorezi. Fiecare cană are a supapă etanşă, concepută pentru a te ajuta să-ţi menţii canapeaua intactă chiar şi în prezenţa celui mai neatent băutor. Află mai multe detalii în articolul: Cum găsești cea mai buna cana anticurgere bebelusi.

     

    De asemenea, te poţi întreba cum să faci marele salt de la biberon la cană.

    Soluţia noastră: învăţarea de noi abilităţi poate fi copleşitoare la început, aşadar împărţim procesul în patru paşi simpli pentru bebeluş. Mai întâi, învaţă-ţi bebeluşul să bea cu mânere utilizând cana noastră anti-curgere de trecere de la biberon. Apoi, fă gradual tranziţia la o tehnică mai avansată cu o cană cu tetină de formare, cu pai şi în final o cană fără tetină.

     

    Este posibil să fii puţin îngrijorată că vei pierde căni în acelaşi ritm în care pierzi şosetele bebeluşului.

    Soluţia noastră: lucrurile au obiceiul de a rămâne în urmă, de a fi scăpate şi aruncate când se află în mâinile bebeluşului. Înţelegem acest lucru şi de aceea am conceput cănile noastre anti-curgere cu margini ondulate şi mânere, ceea ce va ajuta bebeluşul să le ţină uşor oriunde ar merge. În plus, aceste căni sunt de folos atunci când bebe crește și aduceți lucruri noi în rutina bebelușului. Cănile anti-curgere ajută copilul să facă trecerea de la băutul prin mişcarea de sugere la băutul prin mişcarea de sorbire, ce are loc de obicei în jurul pragului de 6 luni.

     

    De asemenea, te poţi gândi la cât de multe lucruri necesită un bebeluş. 

    Soluţia noastră: apariţia unui nou membru al familiei îţi poate oferi o viaţă... mai plină. Cum poţi avea aşadar o viaţă mai simplă asigurându-te în acelaşi timp că bebeluşul tău are tot ceea ce are nevoie? Cănile anti-curgere Philips Avent sunt concepute pentru a fi interschimbabile. Aşadar, poţi să foloseşti acelaşi disc de etanşare pe mai multe biberoane şi căni – şi să găseşti rapid şi un capac, pe care să îl folosești atunci cand stii ca bebe e satul.

     

    Eşti gata aşadar să-ţi ajuţi bebeluşul să bea ca un adult? Te vei descurca de minune.

     

    Vrei să afli mai multe despre cănile noastre anti-curgere pentru copii mici? Fă clic aici pentru a consulta gama.

    Citește și alte articole

    • Gaseste cea mai buna cana anti-curgere pentru etapa de dezvoltare a bebelusului tau

      Căni cu tetină de scurgere

      Gaseste cea mai buna cana anti-curgere pentru etapa de dezvoltare a bebelusului tau

      Află mai multe

    Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

     

    Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

    Descarcă acum:

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.