0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Cum îți face un aspirator vertical cu mop viața mai ușoară

    Cum îți face un aspirator vertical cu mop viața mai ușoară

    Tuturor ne place să locuim într-o casă curată și luminoasă, în care să ne simțim întotdeauna confortabil, iar pentru asta, căutăm cele mai eficiente tehnici și produse cu ajutorul cărora să îngrijim spațiul din jurul nostru. Aspiratorul este unul dintre cele mai utile obiecte atunci când vine vorba de curățenie: cu ajutorul său, praful, scamele și firele de păr dispar ca prin minune, cu un efort minim. Ți-ai dori ca folosirea aspiratorului să fie și mai simplă decât e deja? Ai vrea ca podelele să arate impecabil, fără să folosești o multitudine de produse de curățat? Înseamnă că a sosit momentul să descoperi avantajele unui aspirator cu mop integrat.

    De ce merită să folosești un aspirator vertical cu mop

     

    Ai visat vreodată la o curățenie generală mai simplă, însă la fel de eficientă? Dacă da, încearcă să înlocuiești aspiratorul clasic cu un aspirator vertical. Acesta din urmă îți oferă mai multă libertate de mișcare și mobilitate, permițându-ți să cureți ușor orice suprafață, fără a te mai apleca, cum se întâmplă de obicei în cazul unui aspirator tip cilindru. În plus, dacă alegi un aspirator vertical fără fir, nu mai ai de ce să îți faci griji atunci când treci dintr-o cameră în alta și trebuie să montezi aspiratorul în priză de fiecare dată.

     

    În ceea ce privește utilitatea unui aspirator vertical cu mop, lucrurile sunt chiar mai simple. De ce să mai pierzi timp și energie aspirând și dând ulterior cu mopul, când poți face ambele activități dintr-o mișcare, folosind un produs special, precum un aspirator cu mop Philips? Iată care sunt avantajele pe care le ai optând pentru aspiratorul cu mop:

     

    ● Nu mai este necesar să manevrezi două produse diferite, ai la îndemână o singură soluție pentru îndepărtarea prafului și spălarea podelei. În loc de mop și aspirator, ai un super produs responsabil de toată curățenia.

    ● Termini mai rapid curățenia, nu te mai deplasezi prin casă cu găleata de apă pentru mop, cureți și ștergi în același timp.

    ● Ajungi mai ușor la locurile greu accesibile, iar datul cu aspiratorul nu mai necesită efort.

    ● Un model bun, cum ar fi un aspirator vertical Philips, îți oferă sistem de filtrare în 3 straturi, ce captează până la 98% din praf, bacterii și alergeni.

    ● Câștigi spațiu, deoarece un aspirator vertical cu mop ocupă mai puțin loc decât un aspirator clasic și un mop cu găleată.

    ● Dacă unitatea este detașabilă, te poți baza și pe un aspirator de mână puternic.

    ● Curățenia e mai eficientă și te asiguri astfel că familia ta trăiește într-un mediu igienic și sănătos.

    Cum îți face un aspirator vertical cu mop viața mai ușoară

    Cum alegi un aspirator vertical de calitate 

     

     

    Pentru a te putea bucura din plin de avantajele unui aspirator vertical, este necesar să optezi pentru un produs de calitate superioară, care să se dovedească de ajutor și să reprezinte cu adevărat o diferență față de aspiratoarele clasice. Ține cont de aceste caracteristici atunci când alegi aspiratorul:

     

    Autonomia și puterea aspiratorului - un model fără fir este o alegere excelentă, atâta vreme cât îți oferă putere și autonomie suficientă pentru a termina ceea ce îți propui. Unele persoane cred că aspiratoarele verticale nu sunt la fel de eficiente, însă un produs de primă calitate îți permite să cureți chiar și 125m² cu o singură încărcare a bateriei. Aspiratoarele de calitate pot fi utilizate între 50 și 80 de minute într-un mod normal sau economic și în jur de 22 de minute în situațiile în care folosești mai multă putere.

     

    Capacitatea rezervoarelor - verifică acest detaliu atât pentru rezervorul de praf, cât și pentru cel de apă, pentru a te asigura că acestea sunt suficient de încăpătoare. De exemplu, un aspirator vertical Philips are o capacitate a rezervorului de praf de 60 litri, iar rezervorul de apă are 0.28 litri.

     

    Arhitectura produsului - un aspirator de calitate ar trebui să aibă un design care să îți permită să cureți fără efort chiar și locurile mai puțin accesibile.

     

    Accesoriile extra - întreabă întotdeauna ce accesorii însoțesc aspiratorul, pentru că acestea se pot dovedi extrem de utile în multe situații. Aspiratoarele verticale de ultimă generație au accesorii precum perie pentru spații înguste, ideală pentru tavan, rafturi, canapele sau colțurile camerei, burete din microfibră sau mini perie pentru parul de animale.

    După cum vezi, aspiratorul vertical cu mop se poate dovedi acel sprijin de care ai nevoie pentru a termina curățenia cu mai puțin efort și a o transforma într-un ritual plăcut și deloc obositor. Alegând aspiratorul potrivit, câștigi un ajutor de neprețuit în lupta cu praful, microbii și alergenii.

    Citește în continuare

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.