1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cum folosesti si cum intretii aspiratorul vertical

  Cum folosești și cum întreții aspiratorul vertical 

  Aspiratoarele verticale sunt o soluție excelentă pentru persoanele care își doresc o casă perfect curată, cu un minim de efort. Dacă și tu te gândești să achiziționezi un astfel de produs, însă nu știi cât de simplu este de folosit sau cum ar trebui întreținut, ți-am pregătit informațiile esențiale pe care ar trebui să le cunoști în acest sens. Descoperă în continuare tot ce ar trebui să știi despre un aspirator vertical Philips, de la utilizare până la curățarea accesoriilor. 

  Cum folosești un aspirator vertical cu acumulator Philips 

   

  Aspiratorul vertical este extrem de ușor de manevrat, oferindu-ți flexibilitate și autonomie în timpul curățeniei. În plus, dacă alegi un model de aspirator prevăzut cu mop, ai posibilitatea de a spăla și curăța podelele dintr-o singură mișcare, câștigând astfel timp prețios. Iată cât de simplu folosești un aspirator vertical Philips Aqua cu mop: 

   

  • Odată ce ai scos aspiratorul din cutie, e necesar să îl asamblezi - vei observa că se montează rapid și fără probleme. 

   

  • Pentru a începe să folosești orice model de aspirator vertical cu acumulator Philips, va trebui să îl pui la încărcat - încărcând bateria în totalitate, te asiguri că vei putea curăța toată casa dintr-o singură tură. 

   

  • Pornești aspiratorul printr-o simplă apăsare a butonului de pe mâner - fără să te apleci, fără să introduci firul în priză, un mare avantaj pe care îl ai la gama de aspiratoare verticale fără fir

   

  • În funcție de suprafața pe care o ai de curățat, alegi puterea de aspirare. Un aspirator de calitate îți oferă suficientă autonomie chiar și la putere maximă. 

   

  • Începi să folosești aspiratorul - datorită capului de aspirare cu LED vei reuși să vezi praful și murdăria care ți-au scăpat până acum. Spre deosebire de un aspirator clasic, un aspirator vertical Philips te ajută să pătrunzi în colțurile greu accesibile. 

   

  • Pentru a folosi și funcția de spălare, umpli rezervorul de apă cu apă și detergent, apoi îl atașezi cu laveta la capul de aspirare și, ca prin minune speli și aspiri în același timp. 

   

  • Vezi o pată dificilă, care nu vrea să cedeze? Folosești Aqua Boost pentru mai multă apă și rezolvi situația. 

   

  • Când ajungi la covoare, detașezi fără efort rezervorul de apă. 

   

  • La final, golești rezervorul de praf și fixezi aspiratorul în spațiul pentru reîncărcare, având grijă să ai montat capul de aspirare 360, nu pe cel 2in1. 

   

  Așa cum observi, nu este greu să folosești aspiratoarele verticale cu spălare, din contră. Curățenia merge atât de ușor, încât nu îți vine să crezi că termini atât de repede. 

  Cum folosesti si cum intretii aspiratorul vertical

  Cum întreții aspiratorul vertical și accesoriile acestuia

   

  Un produs performant, precum aspiratorul Philips Aqua 3in1, vine și cu o serie de accesorii utile, care desăvârșesc procesul de curățenie: perie pentru spații înguste, burete din microfibră sau mini perie turbo pentru parul de animale. Pentru a te asigura că atât aspiratorul, cât și accesoriile funcționează fără probleme, urmează sfaturile de mai jos: 

   

  • Curățarea filtrelor 

  După ce observi că se aprinde indicatorul Filtru plin, detașează rezervorul de praf, scoate filtrul și scutură partea fixă, astfel încât să înlături murdăria. Filtrul de burete ar trebui spălat doar cu apă, apoi lăsat la uscat, pentru ca ulterior să îl așezi la loc în aspirator. 

  Cum folosesti si cum intretii aspiratorul vertical

  • Curățarea periilor 

  Capul de aspirare are un mic buton care îți permite să îndepărtezi peria. Odată scoasă, aceasta se curăță foarte simplu, îndepărtând manual praful și murdăria depuse pe ea. Dacă găsești fire de păr sau de praf prinse de perie, le poți tăia cu grijă, folosind o foarfecă, atâta timp cât aparatul este oprit. La final, fixezi peria la loc și ai terminat. În cazul în care dorești să cureţi peria rotativă cu apă, asigură-te că o scoţi din capul de aspirare. 

   

  • Curățarea bureților 

  Bureţii din microfibră pot fi curățați periodic cu apă sau în maşina de spălat rufe, iar când se uzează este recomandat să îi schimbi. 

   

  • Curățarea benzii de umezire 

  Această bandă ar trebui curățată doar în situația în care observi că fluxul de apă nu mai poate circula din cauza murdăriei acumulate. Acest lucru nu se va întâmpla foarte des, însă e bine să știi cum procedezi. Tot ce ai de făcut e să scoți banda de pe rezervor, să o clătești și să o ștergi bine cu lavetă uscată. O poți lăsa și câteva ore într-o soluție compusă din apă și puțin oțet.  

   

  În ceea ce privește rezervorul de apă, procesul de curățare e foarte ușor și rapid: după ce scoți buretele din microfibră, golești apa rămasă, clătești și lași apoi să se usuce. 

   

  Este de ajuns să folosești un aspirator vertical o singură dată, ca să te înțelegi cât de simplă și plăcută poate fi curățenia. În plus, întreținerea unui astfel de aparat nu te va solicita și va decurge întotdeauna fără probleme, atâta timp cât urmezi sfaturile de mai sus. 

  Citește în continuare

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.