0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Coafuri realizate cu uscatorul si placa pentru indreptat parul

      Obține coafuri rapide și elegante chiar la tine acasă ► Coafuri pas cu pas ► Păr drept, bucle sau coc ► Folosește produse profesionale din gama Philips Prestige

      5 tipuri de coafuri pentru păr pe care le poți realiza cu uscătorul și placa pentru îndreptat părul

       

      Indiferent de contextul în care ne aflăm, fie că este unul profesional sau personal, prima impresie este foarte importantă și cu toții ne dorim să fim percepuți într-un mod pozitiv. Sunt numeroase elementele care ar putea transmite un mesaj interlocutorului nostru în legătură cu personalitatea noastră, iar aspectul părului se află printre ele. De aceea, acordăm o atenție sporită coafurii noastre și am vrea să putem face asta chiar și în zilele în care nu avem timpul necesar și suntem pe grabă.  

       

      Pentru acele zile, când îți dorești să obții un look îngrijit pentru părul tău, tehnologia produselor profesionale îți poate fi un aliat de ajutor. Chiar dacă nu ai mereu toate ‘uneltele’ necesare la dispoziție, iată cum poți obține un look deosebit, fără foarte mult efort, folosind doar o placă pentru îndreptat părul sau uscătorul de păr și peria, chiar la tine acasă.

      1. Părul drept

      Coafura par drept

      Un clasic în materie de styling, părul drept poate fi soluția potrivită atunci când simți nevoia unui look rapid și simplu, dar totodată îngrijit. Poți obține un păr drept folosind un uscător de păr, prin îndreptare cu peria, dar și cu ajutorul unei plăci de păr profesionale, care nu doar că îți va îndrepta părul așa cum îți dorești, dar îi va oferi acestuia și o protecție personalizată, în funcție de tipul tău de păr. 

       

      Tehnologia SenseIQ a plăcii de păr Prestige are rolul de a păstra umiditatea naturală a părului, chiar și în timpul îndreptării cu placa.  

       

      Descurcă ușor părul folosind o perie calitativă, împarte-l în mai multe șuvițe de dimensiune medie și folosește placa pentru a îndrepta rapid fiecare secțiune. Obține un rezultat perfect alegând și un produs pentru protecția termică, mai ales dacă ai un păr cu fir subțire.

       

      Senzorul digital va preveni deteriorarea părului, datorită microprocesorului inteligent care își reglează automat temperatura. Scapă totodată de efectul electricității statice datorită sistemului Tetra Ionic al aparatului de îndreptat părul Philips Prestige și obține astfel o rezistență a coafurii drepte pentru mai mult timp. 

      2. Bucle lejere

      Coafura bucle lejere

      Buclele lejere sunt una din cele mai populare opțiuni pentru o coafură feminină și elegantă. Creează-le rapid folosind un uscător de păr și o perie rotundă. Pentru o manevrabilitate ridicată, forma și dimensiunea uscătorului de păr Philips Prestige îți vor spori posibilitatea de a crea bucle fără foarte mult efort. 

      Pe părul umed, cu ajutorul unei perii rotunde pentru păr și al capului de coafare atașat uscătorului, ia fiecare șuviță și poziționează peria de păr sub acesta, uscând totodată părul cu feonul. Pe măsură ce cobori uscătorul, rotește șuvița de păr pentru a obține buclele dorite. Tehnologia SenseIQ detectează temperatura părului în timp real și se adaptează la aceasta, prevenind supraîncălzirea și deteriorarea părului. Mulțumită ei, poți scăpa și de problema pe care o reprezintă parul electrizat.

       

      Cele 6 programe digitale inteligente ale uscătorului creează o experienţă de uscare adaptată preferinţelor tale, selectând automat temperatura şi puterea adecvate pentru fluxul de aer. Folosește modul automat pentru Coafare pentru a obține un stil ușor și precis, într-un timp cât mai scurt. După uscare, ia câte o șuviță de păr și prinde-o folosind o agrafă, pentru a o ajuta să-și păstreze forma cât mai mult timp. Lasă buclele să se ‘odihnească’ astfel, iar la final desprinde-le și trece ușor cu degetele printre acestea, pentru a obține un look cât mai natural. 

      3. Bucle retro

      Curatarea parului

      Coafura Retro își va găsi mereu loc atât în cadrul unui eveniment festiv, dar și în cotidian. Buclele definitorii acestui stil sunt ideea perfectă atunci când vrei sa ieși în evidență cu un look chic și feminin. Acest styling îl poți obține cu ușurință cu ajutorul unei plăci de îndreptat părul care să-i ofere acestuia o experiență personalizată și o îngrijire corespunzătoare tipului tău de păr. Pentru a afla cum să alegi produsul potrivit ție, află mai multe detalii în articolul: Cele mai bune placi de par.

       

      Sistemul Tetra Ionic al plăcii de îndreptat părul Philips Prestige conferă părului un tratament ionic hrănitor, redându-i coafurii tale un plus de strălucire. 

       

      Tot ce trebuie să faci, pentru a obține buclele retro, este să începi prin a-ți secționa părul în șuvițe mici, apoi prin a-l ondula cu ajutorul plăcii de păr. Pentru a obține buclele ideale, trebuie să poziționezi placa de păr aproape de baza șuviței și să o rotești la 180 de grade în timp ce cobori ușor spre vârfuri. Pentru ca buclele tale să rămână intacte până termini de coafat și restul șuvițelor, le poți prinde cu o agrafă. Un detaliu extra pentru un aspect elegant și glam: pulverizează spray de fixare pe toată lungimea părului și adaugă o eșarfă.  

       

      Gata, acum ai o coafură demnă de toată admirația! 

      4. Coc elegant

      Coafura coc elegant

      Coafurile cu coc sunt considerate a fi o alegere perfectă pentru a evidenția feminitatea și eleganța, ele fiind ideale atât pentru evenimentele speciale din viața unei femei, dar și pentru un look casual de zi cu zi. Avantajul acestui tip de coafură stă în versatilitatea sa, astfel poți opta atât pentru un coc simplu, dar și pentru unul mai elegant, romantic. 

       

      Pasul unu este să ai părul îndreptat cu o placă de păr profesională, care să îi ofere acestuia un aspect natural, sănătos și îngrijit. Pentru protecția părului, placa de îndreptat părul Philips Prestige are 3 moduri de coafare ce pot fi folosite în funcție de tipologia părului tău.  

       

      Pentru al doilea pas, folosește un burete rotund, special creat pentru astfel de coafuri, pentru a crea un coc perfect. Pentru un aspect lejer lasă două șuvițe în afara lui și folosește o placă de îndreptat părul pentru a le ondula. 

       

      La final, pulverizează puțin fixativ pentru a păstra forma buclelor și pentru a aranja firele rebele. Rezultatul va fi cu siguranță cel dorit: un coc sofisticat și elegant. 

      5. Beach waves

      Coafura beach waves

      Beach waves este una dintre cele mai moderne coafuri și este extrem de ușor de realizat. Aceste bucle lejere, naturale se mențin în tendințe de mult timp și fac trimitere așa cum reiese și din denumire, la acele bucle create pe plajă, un mix dintre apa mării, soarele primitor al verii și de adierea vântului. Partea ideală este că acest tip de coafură poate fi obținut oricând și purtat atât la evenimente speciale, cât și de zi cu zi. 

       

      Pentru aceasta coafură va fi de mare ajutor un uscător de păr profesional, pentru a preveni deshidratarea și deteriorarea cuticulelor.  

       

      Esențial de menționat este că, pentru acest tip de coafură, părul trebuie sa fie încă umed, iar de-a lungul său este necesar să aplici spumă sau gel de păr. 

       

      După, totul devine foarte simplu, trebuie doar să montezi difuzorul pe uscătorul de păr și să îl usuci începând cu vârfurile. Prin selectarea modului Bucle, pinii fini și texturați ai difuzorului vor ajuta la răspândirea fluxului de aer de-a lungul părului, oferind astfel bucle lejere și strălucitoare. 

       

      La final, rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale și în plus te vei putea bucura pentru câteva zile de acest stil elegant și versatil. Desigur, cu condiția alegerii celui mai bun uscator de par, care să te ajute în acest proces.

      Obține coafuri rapide și elegante folosind placa pentru îndreptat părul sau un uscător. Protejează-ți hidratarea părului folosind o gamă de produse profesionale pentru styling. Cu ajutorul îngrijirii personalizate oferite de gama Philips Prestige cu tehnologia SenseIQ părul tău va fi întotdeauna sănătos, orice tip de styling ai alege! 

      Surse foto: Philips, Shutterstock

      Citește în continuare

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.