0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Seria 9000 Uscător de păr cu SenseIQ şi 3 accesorii

  BHD827/00

  Păr unic. Îngrijire unică.

  Uscătorul de păr Philips Seria 9000 cu tehnologie SenseIQ detectează temperatura părului şi reglează căldura de peste 12.000* de ori pentru a preveni supraîncălzirea. Lăsându-ţi părul atât de sănătos încât străluceşte.

  Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  Seria 9000 Uscător de păr cu SenseIQ şi 3 accesorii

  Economiseşte cumpărându-le împreună Cumpără mai multe produse şi primeşte 1 articol gratuit

  Pachet special cu produsele de care ai nevoie într-o singură achiziție

  Preţul setului

  Nu doresc pachetul special

  Alege unul dintre următoarele: Alege unul dintre următoarele produse:

  Adaugă în coș și accesoriile compatibile

  Afişează-le pe toate
  Seria 9000
  - {discount-value}

  Seria 9000

  Uscător de păr cu SenseIQ şi 3 accesorii

  Total:

  recurring payment

  Păr unic. Îngrijire unică.

  Uscător de păr cu SenseIQ: detectează, adaptează şi îngrijeşte

  • Tehnologie personalizată
  • Programe digitale inteligente
  • Uscare puternică: cu 30% mai rapidă*
  • Păstrarea hidratării până la 95%**
  Experienţă de uscare personalizată

  Experienţă de uscare personalizată

  Tehnologia SenseIQ pentru o experienţă de uscare personalizată. SIMTE. Senzorul digital cu infraroşu al uscătorului detectează continuu temperatura părului, pentru o protecţie personalizată. SE ADAPTEAZĂ. Microprocesorul inteligent analizează datele captate de senzor şi reglează temperatura de peste 12.000 de ori într-o sesiune de uscare*** pentru a preveni supraîncălzirea. ÎNGRIJEŞTE. Tehnologia noastră de detectare şi adaptare protejează părul în timpul uscării, păstrând până la 95%** din hidratarea naturală a părului.

  Detectează temperatura părului

  Detectează temperatura părului

  Senzorul digital cu infraroşu detectează continuu temperatura părului pentru a preveni supraîncălzirea. În timp ce alte uscătoare de păr măsoară doar temperatura fluxului de aer, uscătorul Philips cu tehnologie SenseIQ măsoară temperatura părului. Senzorul este foarte precis şi recunoaşte chiar şi cea mai mică schimbare, permiţând o protecţie personalizată a părului.

  Adaptează performanţa de uscare

  Adaptează performanţa de uscare

  Microprocesorul inteligent este creierul tehnologiei SenseIQ. Acesta analizează şi reglează temperatura fluxului de aer de peste 12.000 de ori într-o sesiune de uscare*** pentru a-ţi oferi cea mai bună performanţă, în timp ce îţi îngrijeşte părul în mod personalizat. SenseIQ oferă control inteligent asupra căldurii pentru a proteja părul într-un mod unic.

  Îngrijire unică pentru părul tău

  Îngrijire unică pentru părul tău

  Oferă-i părului îngrijirea exclusivă pe care o merită. Păstrează până la 95 %** din hidratarea naturală a părului la fiecare uscare, pentru a avea un păr cu aspect sănătos şi plin de strălucire.

  Jet de aer puternic

  Jet de aer puternic

  Uscătorul de păr cu tehnologie inovatoare este proiectat pentru a asigura un flux de aer puternic, pentru a te bucura acum de o uscare cu 30 % mai rapidă*.

  Programe digitale inteligente

  Programe digitale inteligente

  Programele digitale inteligente creează o experienţă de uscare adaptată preferinţele tale, selectând automat temperatura şi puterea adecvate pentru fluxul de aer. Alege între modurile Rapid-Delicat-Manual-Coafare-Scalp-Bucle. Pentru o uscare rapidă, selectează modul Rapid, pentru îngrijire suplimentară modul Delicat sau modul Manual pentru a alege propria setare de căldură/viteză dintre cele trei niveluri disponibile. Modul Coafare, Bucle sau Scalp este selectat automat când este ataşat accesoriul corespunzător.

  Interfaţă digitală simplă

  Interfaţă digitală simplă

  Interfaţa cu utilizatorul digitală unică poate fi controlată doar cu degetul mare. Aceasta are un LED indicator pentru navigare uşoară în timpul uscării. Şi un buton separat pentru jetul de aer rece, pentru a-ţi defini cu uşurinţă stilul.

  Cap de coafare

  Cap de coafare

  Deschiderea de 7 mm a capului de coafare concentrează fluxul de aer pentru o coafare precisă. Ideal pentru periere în timpul uscării şi coafării. Modul Coafare este selectat automat când este ataşat capul. De asemenea, poţi utiliza capul în modurile Uscat, Delicat şi Manual.

  Accesoriu de masaj relaxant

  Accesoriu de masaj relaxant

  Stimulează fluxul natural de nutrienţi la firele de păr folosind accesoriul de masaj cu vibraţii pentru scalp. Modul Scalp este selectat automat când este ataşat accesoriul. Perii moi cu vibraţie şi căldura blândă ajută la stimularea circulaţiei sângelui, transportând oxigen şi nutrienţi. Aceşti nutrienţi naturali contribuie la sănătatea părului, în timp ce îţi relaxează uşor scalpul.

  Difuzor pentru bucle şi mai mult volum

  Difuzor pentru bucle şi mai mult volum

  Maximizează volumul, grosimea şi flexibilitatea buclelor cu ajutorul difuzorului pentru bucle. Modul Bucle este selectat automat când este ataşat accesoriul. Pinii fini şi texturaţi ai difuzorului ajută la răspândirea fluxului de aer de-a lungul părului, mărind volumul şi reducând firele rebele în timpul uscării. Pentru volum suplimentar, ţine difuzorul aproape de calotă şi de zona rădăcinilor.

  Tratament cu ioni

  Tratament cu ioni

  Eliberează instantaneu de 2 ori**** mai mulţi ioni pentru un păr strălucitor şi fără fire rebele. Ionii negativi elimină încărcarea statică, tratează părul şi scalpul şi netezesc cuticulele părului pentru a obţine un rezultat neted şi lucios.

  Specificaţii tehnice

  • Accesorii

   Cap de coafare
   7 mm
   Difuzor pentru bucle
   Da
   Accesoriu de masaj pentru scalp
   Da
  • Specificaţii tehnice

   Tensiune
   240  V
   Lungime cablu
   2 m
   Putere
   1800  W
  • Caracteristici

   Cârlig pentru depozitare
   Da
   Jet de aer rece
   Da
  • Service

   Garanţie internaţională 2 ani
   Da
  • Tehnologii de îngrijire

   Îngrijire cu ioni
   De 2 ori mai mulţi ioni
   Tehnologie SenseIQ
   Da

  Accesorii

  Produse recomandate

  Produse vizualizate recent

  Recenzii

  • Mai rapid decât uscătorul BHD004 cu aceeaşi putere de 1800 W
  • *Testat în modul delicat după 5 minute de uscare
  • **Pe baza timpului mediu de uscare de 7 minute
  • ***Vs. Philips HP8280

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.