Aparat de radio pentru baie

  Aparat de radio pentru baie

  Acţiune la duş

  Adăugaţi muzică duşului dvs. cu radioul pentru baie Philips. Designul rezistent la umiditate permite utilizarea în întreaga baie. Cureaua detaşabilă face ca suspendarea în cabina de duş să fie rapidă şi uşoară.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Acţiune la duş

 • Indicatorul pentru baterie descărcată care vă informează despre nivelul de încărcare

  Indicatorul pentru baterie descărcată care vă informează despre nivelul de încărcare

  Indicatorul pentru baterie descărcată se aprinde când nivelul de încărcare este scăzut.

 • Cronometrul reglabil opreşte radioul la o oră presetată

  Durata de redare a radioului poate fi controlată uşor prin setarea numărului preferat de minute pe cronometrul digital. Acesta contorizează automat durata şi opreşte radioul la sfârşitul intervalului.

 • Design antialunecare şi ergonomic

  Designul special al radioului se potriveşte curbei naturale a mâinilor şi textura sa mată de pe ambele părţi asigură faptul că îl puteţi apuca cu mâinile ude. Baza radioului este cauciucată, astfel încât să puteţi apăsa butoanele uşor, fără a avea grijă să nu alunece.

 • Funcţionarea cu baterii pentru utilizare portabilă

  Radioul cu ceas Philips funcţionează cu două baterii AA pentru mobilitate şi poziţionare optime.

 • Funcţie ceas integrată

  Un ceas încorporat arată ora cu precizie. Când radioul este oprit, afişajul ceasului se activează pentru comoditate sporită.

 • Curea detaşabilă pentru suspendare uşoară

  Este disponibilă o curea detaşabilă pentru a putea aşeza radioul de baie Philips oriunde doriţi. Îndepărtaţi cureaua dacă doriţi să aşezaţi radioul pe o suprafaţă plană sau înfăşuraţi-o în jurul capului de duş, robinetului sau barei pentru prosop pentru a-l utiliza în baie.

 • Designul rezistent la umezeală permite utilizarea sub duş sau în baie

  Calitatea audio a difuzorului rezistent la apă al radioului nu se va deteriora în timp. Materialul rezistent la umezeală şi designul mecanic solid permit aşezarea radioului în cea mai udă parte a băii dvs., cum ar fi pe chiuvetă sau în cadă. Îl puteţi chiar suspenda de duza duşului. Radioul poate suport un jet scurt de apă pe suprafaţa acestuia.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa