Televizor cu tehnologie Smart LED

  Televizor cu tehnologie Smart LED

  Primul televizor Smart TV cu proporţii de cinema din lume

  Lăsaţi-vă captivat de vizionarea filmelor Blu-ray sau HDTV pe acest ecran spectaculos extra-lat de 127 cm (50") al televizorului. televizoarele cu LED-uri Philips Cinema 21:9 Gold oferă cu adevărat o experienţă cinematografică pe ecran lat, care reproduce perfect formatul de film original de 21:9. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cinema 21:9 Gold Series Televizor cu tehnologie Smart LED

127 cm (50"), Ecran extra-lat, Easy 3D 50PFL7956H/12 Caută produse similare

Primul televizor Smart TV cu proporţii de cinema din lume

cu Ambilight şi Multiview

 • Navigaţi pe Internet în timp ce vă uitaţi la televizor cu vizualizare multiplă

  Navigaţi pe Internet în timp ce vă uitaţi la televizor cu vizualizare multiplă

  Ecranul extra-lat al Cinema 21:9 este ecranul ideal pentru a vă bucura de o lume de conectivitate într-un mod confortabil. Cu vizualizare multiplă, în timp ce vă uitaţi la fotbal în partea stângă a ecranului, puteţi naviga pe Internet pe partea dreaptă sau discuta pe Twitter. Cu Philips Net TV, sunt disponibile cele mai bune conţinuturi şi servicii online la atingerea unui buton: Video la cerere, televizorul care recuperează, Twitter şi multe altele! Se poate deschide o fereastră Net TV lângă televizor sau se poate combina televizorul cu un alt dispozitiv video. Se poate renunţa uşor la ecranul mic pentru a păstra controlul asupra activităţii principale.

 • Vizionaţi orice conţinut aşa cum sunteţi obişnuit sau adaptaţi-l la ecranul 21:9

  Vizionaţi orice conţinut aşa cum sunteţi obişnuit sau adaptaţi-l la ecranul 21:9

  Pe Cinema 21:9, puteţi viziona orice tip de conţinut exact aşa cum doriţi. În timp ce vizionaţi programul TV preferat, tehnologia de formatare Unique Smart poate adapta automat orice conţinut la ecranul 21:9 sau puteţi alege să-l vizionaţi în formatul iniţial. La apăsarea unui buton, alegerea vă aparţine!

 • Ambilight Spectra pe 2 laturi amplifică experienţa vizionării

  Ambilight Spectra pe 2 laturi amplifică experienţa vizionării

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei dvs. de vizionare cu Ambilight Spectra 2. Această tehnologie brevetată de la Philips măreşte ecranul proiectând pe peretele din spate un halo de lumină din ambele laterale ale părţii din spate a televizorului. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea luminii pentru a corespunde imaginii televizorului. Graţie funcţiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfectă, indiferent de culoarea peretelui.

 • Easy 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Easy 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Funcţia Easy 3D asigură o vizionare 3D confortabilă pentru ore îndelungate graţie performanţelor fără scintilaţii şi cu un nivel redus de "imagini fantomă". Ochelarii 3D compatibili sunt uşori şi nu necesită baterii. Savuraţi astăzi experienţa 3D cu uşurinţă de acasă!

 • O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  Închiriaţi filme direct de pe televizor de la magazinele video online, vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Net TV. Puteţi de asemenea naviga peste tot pe Internet.

 • Imagini LED excepţionale cu un contrast extraordinar

  Imagini LED excepţionale cu un contrast extraordinar

  Tehnologia de iluminare cu leduri cea mai avansată a acestui televizor LED Full HD combină un design minimalist, atractiv cu o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cel mai redus consum de energie din categoria sa. Pe deasupra, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conţine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea din spate cu LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate ridicată, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 • Conectare wireless uşoară cu adaptorul opţional USB wireless

  Conectare wireless uşoară cu adaptorul opţional USB wireless

  Bucuraţi-vă de Smart TV wireless cu adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV. Pur şi simplu introduceţi adaptorul în conectorul USB din partea laterală a televizorului şi conectaţi-vă televizorul direct la reţeaua de la domiciliu. Navigaţi la conţinutul online preferat cu telecomanda televizorului.

 • Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi-vă televizorul în cel mai uşor şi confortabil mod. Pur şi simplu conectaţi o tastatură wireless sau utilizaţi smart phone-ul sau tableta pentru a controla Smart TV.

 • Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Înregistraţi live de pe televizorul digital pe un USB conectat la televizorul Philips sau întrerupeţi conţinutul oricând doriţi să luaţi o pauză şi continuaţi vizionarea oricând doriţi. Utilizaţi Ghidul electronic de programe pentru a căuta programele preferate şi programaţi uşor înregistrările preferate. Acum puteţi programa vizionarea la televizor în funcţie de stilul dvs. de viaţă.

 • Cu DLNA, bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Cu DLNA, bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Partajaţi fotografii, muzică şi filme prin DLNA de pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. şi savuraţi-le pe marele ecran.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi vibrante în filmele cu acţiune rapidă. Noul standard PMR Philips redă vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion şi o formulă unică de procesare, pentru o claritate de neegalat a mişcării.

 • Raport lăţime/lungime pentru formatul video 21:9, fără linii negre în partea inferioară şi superioară

  Majoritatea televizoarelor au un raport lungime/lăţime de 16:9 (sau 1,78:1) şi o rezoluţie de 1080p Full HD. Totuşi, blockbuster-ele de la Hollywood sunt filmate de obicei cu un raport lungime/lăţime de 2,39:1. Noile televizoare Philips Cinema 21:9 corespund perfect formatului original al filmelor utilizat de regizori cu un raport lungime/lăţime de 21:9 (2,39:1). Aşadar, indiferent de film, îl puteţi viziona acum în raportul său lungime/lăţime original şi fără benzi negre.

 • TV Full HD cu Pixel Precise HD pentru detalii în acţiune

  Pixel Precise HD este conceput pe baza tehnologiei premiate Pixel Plus. Aceasta sporeşte calitatea imaginii de înaltă definiţie la următorul nivel, de 4 miliarde de culori. Cu Super Resolution, Pixel Precise HD vă oferă acum cea mai bună calitate a imaginii pe televizorul HD, indiferent dacă vizionaţi un clip video de pe Internet sau filme Blu-ray de calitate bună.

Vezi toate Specificaţile
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Wi-Fi Media connect: Redarea video poate fi afectată de performanţa PC-ului şi lăţimea de bandă Wi-Fi. Pentru cerinţe de sistem minime şi recomandate, vizitaţi www.philips.com/wifimediaconnect. Afişează conţinutul cu o mică întârziere de câteva secunde. Pot apărea mici diferenţe de imagine şi sunet.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale acoperite de baze TV IP Ghid electronic de programe (pot fi aplicabile diferite restricţii în funcţie de ţară şi canal), înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva copierii (CI+). Este necesară o conexiune la internet.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.
 • Numai pentru jocuri 2D.
 • Asiguraţi-vă de conectarea consolei de jocuri la conectorul HDMI al televizorului.
 • Dispozitivul este adecvat pentru recepţia transmisiilor televiziunii digitale terestre cu acces liber din Ungaria

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa