TV FHD profil foarte subţire, cu Android™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pfs8209_12/48pfs8209_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  TV FHD profil foarte subţire, cu Android™

  TV Full HD cu profil foarte subţire, cu Android

  Fixaţi-vă centurile de siguranţă: Philips seria 8100 vă va purta într-o călătorie rapidă. Graţie puterii Android, acesta dispune de procesare extrem de rapidă care face navigarea prin Smart TV floare la ureche. Designul său extrem de subţire arată la fel de bine precum funcționează Vezi toate beneficiile

 • TV Full HD cu profil foarte subţire, cu Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

8200 series TV FHD profil foarte subţire, cu Android™

121 cm (48"), Televizor LED Full HD, Quad Core, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 48PFS8209/12 Caută produse similare

TV Full HD cu profil foarte subţire, cu Android

Cu Ambilight pe 4 laturi

 • Ambilight 4 laturi: imaginaţi-vă televizorul dvs. plutind într-un halou de lumină

  Aţi creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-aţi alege un televizor care sa fie cald si îmbietor? Cea mai captivantă experienţă Ambilight de până acum proiectează o lumină mai lată în jurul celor 4 laturi ale televizorului dvs., pe peretele care-l înconjoară. Ecranul dvs. pare mult mai lat, experienţa dvs. este mai extinsă… şi televizorul dvs. pare să plutească în aer. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria dvs. o experienţă de vizionare mai palpitantă, mai intensă şi mai captivantă.

 • Google Play™ store—lumea la îndemâna dvs.

  Simţiţi-vă ca un copil într-un magazin de dulciuri. Bucuraţi-vă de multitudinea de aplicaţii, de jocuri şi de toate bunătăţile disponibile în Google Play™store, cum ar fi navigatorul Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, aplicaţii pentru reţelele de socializare şi multe altele... toate pe televizorul dvs. cu Android™.

 • Twin Tuner vă permite să urmăriţi sau să înregistraţi mai mult de un program

  Nu vă mai certaţi despre ce să vizionaţi. Cu un tuner dublu pe televizorul dvs., puteţi viziona serialele preferate şi un meci de fotbal-şi toate în acelaşi timp. Caracteristica de înregistrare dublă vă permite să vizionaţi un program în timp ce înregistraţi un altul şi astfel veţi avea tot timpul ceva minunat de vizionat mai târziu.

 • Direcţionaţi, introduceţi, vorbiţi sau faceţi un gest-interacţiune cu adevărat inteligentă

  Comunicarea cu televizorul dvs. nu a fost niciodată mai uşoară sau mai distractivă. Telecomanda noastră complet intuitivă dispune de toate funcţiile obişnuite, precum butoane de comenzi rapide, funcţie de direcţionare şi clic a mouse-ului şi o tastatură pe partea opusă... şi încă nu am terminat. Doriţi să setaţi volumul la un nivel inferior? O glisare simplă cu mâna (nu este necesară telecomanda!) şi camera încorporată va recunoaşte gestul dvs. şi va regla conform acestuia. Nu doriţi să utilizaţi tastatura? Vorbiţi înspre telecomandă şi rezultatul va apărea pe ecranul televizorului! O experienţă cu adevărat mai inteligentă pentru dvs.

 • Smart Camera integrată care îşi face apariţia exact atunci când aveţi nevoie de ea

  Acum o vedeţi, acum nu o mai vedeţi! Camera inteligentă de la Philips este ascunsă discret pe partea inferioară a ramei televizorului, astfel încât nu există compromisuri în ceea ce priveşte liniile perfecte ale televizorului dvs. Când iniţiaţi un apel Skype™ sau când utilizaţi controlul prin gesturi pentru a comunica cu televizorul dvs., aceasta iese, în mod convenabil, cu un simplu clic al telecomenzii.

 • Profil extrem de subţire: designul suprem de ultimă generaţie

  Profil extrem de subţire: designul suprem de ultimă generaţie

  Uneori mai puţin înseamnă mai mult. Mai ales când este vorba de cât de subţire este televizorul dvs. De aceea, televizoarele cu profil extrem de subţire de la Philips au marginea cea mai subţire, cea mai clară şi cea mai rafinată. Din unele unghiuri abia dacă veţi observa că este acolo... şi, totuşi, este primul lucru admirat de persoanele care intră în cameră.

 • Designul piciorului Edge creează un efect aerat, de plutire

  Designul piciorului Edge creează un efect aerat, de plutire

  Când creează un nou televizor, echipele noastre iau în considerare fiecare aspect: de la tehnologie la design. Picioarele noi Edge au fost proiectate pentru a crea spaţiu sub televizorul dvs., în locul unde ar fi fost un suport tradiţional, astfel oferindu-vă o experienţă de vizionare mult mai captivantă. Efectul? Un televizor care îşi menţine poziţia şi salută cu încredere viitorul.

 • PMR Ultra de 800 Hz pentru calitate desăvârşită a imaginilor clare în mişcare

  PMR Ultra de 800 Hz pentru calitate desăvârşită a imaginilor clare în mişcare

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 800 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini fluide în mişcare. Chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte din pricina acțiunii, imaginea nu o să sufere trepidaţii.

 • Perfect Pixel HD—procesorul nostru de calitate a imaginii, premiat

  Bazându-ne pe moştenirea unei calităţi premiate, am adus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Astfel, indiferent că vă place emoţia jocului sau doriţi o seară de streaming a filmelor dvs. preferate, Philips Perfect Pixel HD oferă o claritate fără egal. De la culori mai bogate şi mai vibrante la negru mai intens şi alb mai strălucitor, fiecare detaliu este o bucurie pentru ochii dvs.

 • De la aplicaţii la Cloud TV: mai mult divertisment online ca niciodată

  Imaginaţi-vă un portofoliu de aplicaţii inteligente în continuă creştere pe televizorul dvs. De la YouTube la muzică şi clipuri video la cerere şi multe altele, puteţi personaliza aplicaţiile pe care le adăugaţi la tabloul de bord. Vreţi şi mai mult? Încercaţi Cloud TV. Dispunând de sute de canale premium internaţionale, este o modalitate excelentă de a descoperi ce e la modă în celălalt capăt la lumii. Cu Cloud Explorer, puteţi accesa Dropbox™ pentru a vizualiza (şi a partaja) fotografiile şi clipurile video preferate pe ecran mare.

 • Culoarea albă, revigorantă adaugă un stil contemporan

  Pentru că ştim că vă doriţi un televizor care să arate pe cât de bine funcţionează, echipa noastră de proiectare a combinat o ramă elegantă din furnir sofisticat alb şi metalic, pentru a crea un design contemporan care să completeze orice interior modern.

Vezi toate Specificaţile
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Oferta Cloud depinde de disponibilitatea şi reglementările din ţara dvs
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Android, Google Play şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google inc.
 • Televizorul se potriveşte oricărui suport de perete VESA de 200 mm x 200 mm. Pentru a obţine o experienţă Ambilight optimă, vă sfătuim să folosiţi THIN 225 sau THIN 245 de la Vogel's. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vogels.com
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa