Televizor LED

  Televizor LED

  Stil de viaţă rafinat, performanţă pură

  Performanţă de vârf pe un ecran plat de 102 cm (40") cu imagini perfecte. Televizorul LED Philips 40PFL8605H oferă un design fără ramă cu Ambilight, pregătind fundalul pentru ca dvs. să experimentaţi strălucirea tehnologiei LED. Savuraţi spectacolul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LED

102 cm (40"), Full HD 1080p, Televizor digital 40PFL8605H/12 Caută produse similare

Stil de viaţă rafinat, performanţă pură

cu Ambilight şi imagine de referinţă

 • Ambilight Spectra 2 amplifică experienţa vizuală

  Ambilight Spectra 2 amplifică experienţa vizuală

  Adăugaţi o nouă dimensiune experienţei vizionării cu Ambilight Spectra 2. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul, proiectând un halou luminos, pe cele 2 părţi laterale ale televizorului, din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea haloului pentru a fi adecvate imaginii, creând o experienţă de vizionare captivantă. Funcţia adaptivă la perete asigură întotdeauna adecvarea culorii haloului la imagine, indiferent de culoarea peretelui dvs. Cu Ambilight Spectra 2, filmele devin cu adevărat realitate!!

 • Full HD 3D Ready pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Full HD 3D Ready pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu Full HD 3D ready TV. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime reală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay şi transmisiunile 3D în curs de lansare oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Televizorul dvs. este pregătit pentru experienţa Full HD 3D prin adăugarea unui player BluRay 3D compatibil sau a unui receptor HD şi a kit-ului de actualizare de accesorii 3D (Philips PTA02). Pentru divertismentul familiilor cu mai mult de doi privitori, adăugaţi oricât de mulţi ochelari 3D doriţi (kit de extensie PTA03).

 • Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Cea mai avansată tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combină un design minimalist excețional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conţine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate crescută, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Philips Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte informaţii de pe internet direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi televizorul direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului dvs. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 800Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 800Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  800Hz Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi vibrante în filmele cu acţiune rapidă. Noul standard PMR Philips prezintă efectul vizibil combinat al celei mai rapide rate de împrospătare a ecranului, Perfect Natural Motion şi al formulei sale unice de procesare, pentru claritate neegalată a mişcării.

 • Full HD cu motor Perfect Pixel HD, pentru o claritate incomparabilă

  Experimentaţi claritatea incomparabilă cu motorul Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra perfect în imagine, generând o imagine mai naturală. Rezultatul este o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi o mişcare lină şi naturală indiferent ce vizionaţi. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea artefactelor şi a zgomotului şi reducerea tuturor surselor de conţinut - de la multimedia la televizorul standard. Ecranul Full HD de 1920 x 1080p pixeli produce imagini excelente, lipsite de scintilaţii, cu scanare progresivă, de o luminozitate superbă.

 • Simţiţi puterea a 20W RMS şi Incredible Surround

  Simţiţi puterea ritmului muzicii şi atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare de 20 W RMS (2x10 W RMS) creează o ambianţă sonoră realistă. Incredible Surround vă permite să trăiţi un surround total, cu sunet mai profund şi mai amplu, pentru a completa experienţa de vizionare excelentă.

 • Televizoare LED cu până la 40% mai eficiente energetic decât televizoarele LCD normale

  Utilizând cea mai recentă tehnologie de iluminare cu LED-uri, aceste televizoare sunt o alternativă mai sustenabilă, cu o durată de utilizare mai mare şi un consum de energie mult mai redus decât plasmele şi televizoarele LCD convenţionale. Spre deosebire de iluminarea din spate CCFL, LED-urile nu utilizează mercur în producţie. În plus, designurile televizoarelor Philips s-au îmbunătăţit constant, rezultând o eficienţă sporită a utilizării materialelor şi o reducere a consumului de energie, fără compromisuri în materie de siguranţă şi confort.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • 3D TV necesită accesoriul PTA02 (ochelari cu obturator activ şi transmiţător, un dispozitiv compatibil cu sursa 3D şi materialul sursă 3D.
 • Consum tipic de energie în modul pornit, măsurat conform IEC62087 Ed 2.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa