Monitor LCD cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Monitor LCD cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Relaxaţi-vă ochii

  Afişajul inovator Philips LightFrame 2 cu rama sa unică emite lumină albastră interesantă la o lungime de undă specifică, ce reduce oboseala ochilor şi îmbunătăţeşte concentrarea, conferindu-vă o stare de bine. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu iluminare de fundal cu LED-uri

LightFrame 2™, 23, 6" / 60 cm 248X3LFHSB/00 Caută produse similare

Relaxaţi-vă ochii

Afişajul Lightframe inovator reduce oboseala ochilor

 • SmartImage optimizat pentru uşurinţa utilizării

  SmartImage optimizat pentru uşurinţa utilizării

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afişajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afişajului, această caracteristică vă permite să aveţi imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii şi clipuri video remarcabile.

 • SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeşte citirea unei aplicaţii pe bază de text precum documente PDF şi cărţi electronice care necesită în general mai multă concentrare.

 • HDMI-ready pentru divertisment 16:9 Full HD

  HDMI-ready pentru divertisment 16:9 Full HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfaţă multimedia de înaltă definiţie), semnale digitale video şi audio de înaltă calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video.

 • Tehnologia inovatoare LightFrame™ vă relaxează ochii

  Cu tehnologia sa unică LightFrame, Philips îşi continuă lunga tradiţie de a conferi o utilizare semnificativă inovaţiei. Tehnologia LightFrame se bazează pe dogma ştiinţifică ce susţine că lumina albastră care trece prin al treilea receptor al ochiului vă reîmprospătează ceasul bilogic, vă energizează şi vă conferă o senzaţie mai pronunţată de bunăstare. Utilizând materiale exclusive concepute special, afişajul Philips LightFrame emite din ramă lumină albastră la o lungime de undă specifică, ajutându-vă să reduceţi oboseala ochilor şi îmbunătăţindu-vă concentrarea chiar şi după perioade îndelungate petrecute în faţa ecranului.

 • Tehnologie cu LED-uri pentru imagini strălucitoare

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • Materiale ecologice care respectă standardele internaţionale

  „Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteţe a standardelor RoHS asigură reducerea substanţială sau eliminarea substanţelor toxice precum plumbul, de exemplu. Conţinutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL şi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri. Vizitaţi Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ pentru a afla mai multe.

 • Afişaj ecologic fără mercur

  Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru reduce impactul afişajului asupra mediului pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa