1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - Drinking like a grown up

  Consumarea lichidelor ca un adult

  Te-ai bucurat de legătura cu bebeluşul tău în timpul alăptării sau hrănirii cu biberonul, însă vei simţi în curând o nouă bucurie: faptul că bebeluşul tău bea independent. Majoritatea bebeluşilor sunt pregătiţi pentru acest reper la aproximativ şase luni. Iată cum se iau primele înghiţituri:

  Philips AVENT - Drinking like a grown up

  Ce cană?

  Tetinele biberoanelor de bebeluşi sunt moi, aşadar începe cu o cană cu gură de scurgere moale sau cu o cană cu pai pentru a-i oferi bebeluşului tău o textură familiară.

  Încearcă apa

  Dacă micuţului îi este sete între mese, oferă-i apă într-o cană cu gură de scurgere sau cu pai. Şi dacă ai introdus alimentele solide, dă-i o cană cu apă şi la masă.

  Treci treptat la o cană deschisă

  Fă trecerea de la o cană cu gură de scurgere la una deschisă de îndată ce copilul o poate manevra - în jurul vârstei de doi ani sau imediat după această vârstă. Asta pentru a opri „suptul” micuţului tău din cană, ceea ce poate modifica poziţia limbii şi a dinţilor.

  Nici nu o să-ţi dai bine seama când veţi ridica împreună cănile pentru reuşită în semn de noroc!

  Poţi continua să-ţi alăptezi copilul mult timp după ce începe să folosească o cană. Află mai multe despre alăptarea după şase luni, aici.

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Sfaturi corelate

  Introducerea alimentelor solide

  Introducerea alimentelor solide

  Reţete pentru bebeluşi şi copii mici

  Reţete pentru bebeluşi şi copii mici

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.