În jurul vârstei de patru până la şase luni, micuţul tău poate părea mai puţin satisfăcut de laptele său şi te urmăreşte curios atunci când mănânci. Acestea sunt semne bune că bebeluşul tău este pregătit să înceapă să mănânce alimente solide.
Cumpărarea şi prepararea primelor alimente solide ale bebeluşului tău din ingrediente proaspete este cea mai bună cale de păstrare cât mai intactă a substanțelor nutritive. Faptul că prepari tu mâncarea îţi oferă liniştea de a ştii exact ce mănâncă bebeluşul tău.
Şi modul de păstrare, preparare şi gătire a ingredientelor tale va afecta conţinutul nutriţional al acestora, aşadar am adunat nişte indicaţii care să te ajute să valorifici la maximum primele alimente ale bebeluşului.
Gătitul la abur este una dintre cele mai bune metode pentru păstrarea aromelor. Un aparat de gătit cu aburi şi blender combinat Philips Avent păstrează cât mai multe substanţe nutritive. Acesta amestecă în mod inteligent sucurile eliberate de alimente în faza de gătire cu aburi şi reintroduse în alimente în faza de amestec.
Recip. Avent pt. păstr. alimentelor
SCF720/10
Biberon Natural
SCF696/17