1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - The importance of sleep

  Importanţa somnului

  Philips AVENT - The importance of sleep

  Primele luni cu nou-născutul tău pot fi foarte obositoare, aşadar este important ca părinţii să încerce şi ei să doarmă suficient.

  Proaspeţii părinţi pot pierde între 400 şi 750 de ore de somn în primul an de viaţă al bebeluşului lor. Vestea bună este că există câteva lucruri pe care le poţi face pentru ca viaţa să fie puţin mai odihnitoare pentru toată lumea.

  Majoritatea proaspeţilor părinţi preferă să îşi ţină bebeluşul aproape în primele săptămâni. Un coş sau pătuţ mic este ideal, deoarece poate fi mutat prin casă pentru ca bebeluşul tău să poată fi lângă tine.

  Se recomandă ca bebeluşii să doarmă în camera părinţilor în primele şase luni, într-un pătuţ separat. Însă, după primele câteva săptămâni, poţi începe să te simţi puţin mai relaxată lăsându-l pe micuț să doarmă în altă cameră. Să fii în legătură cu bebeluşul tău când nu sunteţi împreună este totuşi foarte important, iar aici poate fi de ajutor un monitor de bebeluşi bun.

  Păstrează legătura chiar dacă nu eşti cu bebeluşul tău

  Monitoarele pentru bebeluşi îţi permit să fii cu ochii pe bebeluşul tău chiar şi atunci când nu eşti în încăpere. Gama de monitoare de la Philips Avent oferă părinţilor o linişte suplimentară. Nu numai că te anunţă când plânge bebeluşul tău, dar poţi să îi vorbeşti şi tu şi să îl linişteşti cu vocea ta.

  Monitoarele pot şi să te anunţe la distanţă despre temperatura şi umiditatea din camera bebeluşului tău. Somnul bebeluşului tău şi relaxarea pot fi afectate uşor chiar şi de cele mai mici variaţii de climă, deoarece bebeluşii nu pot să îşi regleze în mod eficient temperatura corpului. Cele mai recente monitoare DECT înseamnă că poţi fi cu ochii pe nivelurile de temperatură şi umiditate de oriunde din casă şi să verifici încăperea bebeluşului dacă este confortabilă şi sănătoasă.

  Introducerea unei rutine

  Unii bebeluşi se liniştesc mai uşor ca alţii. Introducerea unei rutine de somn, cum ar fi o încăpere întunecată, o anumită melodie sau un cântec de leagăn şi un sac de dormit pentru bebeluşi în loc de cearceafuri şi pături, te pot ajuta cu adevărat. O suzetă te poate ajuta de asemenea să-i linişteşti. Bebeluşii au un instinct puternic de a suge şi simpla acţiune de a suge îi poate relaxa în mod natural.

  Încearcă să îl determini pe bebeluşul tău să doarmă, dar încurajează-l să adoarmă singur, spunând noapte bună şi părăsind încăperea în linişte. Revino să îl linişteşti dacă este nevoie, însă pleacă înainte ca bebeluşul să adoarmă complet. Treptat, ei vor descoperi că este mai uşor să se liniştească singuri. Un bebeluş care ştie cum să adoarmă singur întotdeauna adoarme mai repede noaptea deoarece este mai uşor să se întoarcă la somn. Majoritatea bebeluşilor pot dormi o noapte întreagă de 10 până la 12 ore la 6 - 7 luni.

  Poate dura puţin timp până să înveţi obiceiurile de somn bune, însă perseverează şi vei vedea curând rezultatele.

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Sfaturi corelate

  Dentiţia: primii dinţi ai bebeluşului tău

  Dentiţia: primii dinţi ai bebeluşului tău

  Tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi ajuta bebeluşul să doarmă liniştit

  Tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi ajuta bebeluşul să doarmă liniştit

  Sugestii pentru ora de masă a copilului mic

  Sugestii pentru ora de masă a copilului mic

  Alimentaţia copiilor mici – un regim echilibrat

  Alimentaţia copiilor mici – un regim echilibrat

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.