1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - Milk allergies

  Alergiile la lapte

  Deşi foarte rare, eczema, colicii, voma şi pierderea în greutate pot fi toate cauzate de alergiile la lapte. Poate fi cu adevărat supărător pentru tine ca mămică, aşadar iată unele informaţii utile ca punct de pornire. Însă cere sfatul medicului dacă tu crezi că bebeluşul tău poate avea o alergie la lapte.

  Philips AVENT - Milk allergies

  Simptome de avut în vedere:

  • probleme cu pielea
  • vărsături
  • diaree cronică
  • colici
  • dureri abdominale
  • luarea redusă în greutate
  • pierderea greutăţii 
  • creştere lentă
   

  Bebeluşii hrăniţi cu lapte praf

  Unii bebeluşi pot fi alergici la proteina din laptele praf pentru sugari. Dacă medicul tău crede că aceasta este problema, poate încerca alimente specializate pentru bebeluşul tău pentru a vedea dacă simptomele alergiei dispar.

  Formula hidrolizată pentru sugari

  Proteina din lapte din aceste formule a fost desfăcută în elemente mult mai mici pentru a evita o reacţie alergică. Aceste tipuri de lapte au un gust ciudat - bebeluşii îl acceptă destul de repede, însă bebeluşilor mai mari poate nu prea le place.

  Formula cu aminoacizi pentru sugari

  Dacă nu există o ameliorare evidentă a simptomelor după ce ai încercat formula hidrolizată pentru sugari, formula cu aminoacizi pentru sugari poate fi o altă opţiune.

  Formula de soia 

  Soia este o formulă fără lapte. dar nu se recomandă copiilor sub şase luni. Aceasta deoarece laptele de soia are o cantitate mai mare de fitoestrogeni şi poate provoca probleme hormonale, mai ales la sugari.

  Pentru a te asigura că laptele bebeluşului tău îi oferă în continuare toate substanţele nutritive necesare pentru creşterea şi dezvoltarea optimă, trebuie să ceri sfatul unui dietetician autorizat.

  Bebeluşii alăptaţi

  Este o situaţie extrem de rară alergia unui bebeluş la laptele matern. Însă în cazul în care crezi că o alergie la laptele matern este cauza problemelor bebeluşului tău, poţi încerca să excluzi anumite alimente din regimul tău alimentar. Dacă vei încerca să elimini alimente precum peştele, carnea, anumite legume sau fructe, acestea pot fi înlocuite de regulă cu alimente din aceeaşi clasă. Dar dacă excluzi laptele şi produsele lactate din regimul tău alimentar, trebuie să iei un supliment de calciu (1250-1350 mg zilnic).

  Din nou, trebuie să discuţi acest lucru cu un dietetician autorizat pentru a fi sigură că dieta ta rămâne suficient de nutritivă atât pentru tine, cât şi pentru bebeluşul tău.

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Produse corelate

  Sfaturi corelate

  Sterilizarea accesoriilor de hrănire a bebeluşului

  Sterilizarea accesoriilor de hrănire a bebeluşului

  Trecerea de la alăptare la hrănirea cu biberonul

  Trecerea de la alăptare la hrănirea cu biberonul

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.