1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - A baby routine that works for you

  O rutină adaptată ţie şi bebeluşului tău

  Faptul că ai un bebeluş este un eveniment care îţi schimbă viaţa. Primele câteva săptămâni pot fi destul de copleşitoare deoarece tu şi bebeluşul tău încercaţi să vă adaptaţi la noua viaţă. Dar după un timp, intrarea în rutină vă va ajuta pe amândoi.

  Philips AVENT - A baby routine that works for you

  Un nou-născut poate fi provocator şi obositor, chiar dacă bebeluşul tău nu petrece majoritatea timpului dormind. Şi apoi se pune problema hrănirii. Un nou-născut are nevoie de hrană la trei ore în medie. De asemenea, durează să îţi obişnuieşti bebeluşul cu ziua şi noaptea, aşadar în această etapă timpurie nu trebuie să îţi faci griji şi să încerci să stabileşti ferm o rutină pentru bebeluş. Pur şi simplu concentrează-te pe a-l cunoaşte pe micuţ, a stabili alăptarea, rutina de somn şi asigurarea odihnei şi grijii față de persoana ta.

  După câteva săptămâni, te poţi gândi apoi să stabileşti o rutină a bebeluşului. Te va ajuta să te simţi mai stăpână pe viaţa ta şi îl ajută şi pe micuţul tău să se simtă mai sigur. Majoritatea bebeluşilor se vor simţi mai confortabil ştiind când este momentul de joacă, de masă sau de somn. Şi pentru mame, este bine de ştiut că poţi avea un timp pentru tine din când în când.

  Fiecare bebeluş este diferit

  Nu există nimic corect sau greşit când vine vorba de stabilirea unei rutine a bebeluşului. Fiecare bebeluş este diferit. Introducerea unei rutine a bebeluşului pentru perioada de somn reprezintă un bun început. Seara devreme, când bebeluşul tău are 2 sau 3 luni, încearcă o baie, un masaj rapid, o alăptare şi o melodie relaxantă sau un cântec de leagăn. Atunci când împlineşte şase luni, poţi include o poveste şi un ursuleţ pentru a-l adormi. Îţi poţi încuraja bebeluşul să doarmă mai mult în timpul nopţii prin alăptarea în mod regulat în timpul zilei, iar noaptea ţine lumina scăzută, evitând prea multă stimulare şi schimbându-i scutecele numai dacă este necesar. Obiceiurile bune de somn vor aduce beneficii atât părinţilor, cât şi copiilor, timp de mulţi ani în viitor.

  Suzete

  O suzetă poate de asemenea ajuta la liniştirea bebeluşului. Bebeluşii au un instinct puternic de supt şi acea acţiune simplă de supt va fi în mod natural relaxantă. Încearcă să alegi o suzetă ortodontică mai bună pentru dinţii în dezvoltare. Nu uita să sterilizezi suzetele în mod regulat şi fă asta întotdeauna ori de câte ori e scăpată pe jos.

  Monitoare pentru copii

  Deşi se recomandă ca bebeluşul tău să doarmă în camera ta în primele şase luni, într-un pătuţ separat, vor exista momente când nu sunteţi în aceeaşi cameră. Atunci, un monitor bun pentru bebeluşi poate fi util. Este un mod excelent de a fi cu urechea pe bebeluşul tău, fără a da buzna ori de câte ori auzi un sunet. Astfel, îl poţi lăsa pe bebeluşul tău să încerce să se liniştească singur mai întâi, ceea ce va ajuta la stabilirea obiceiurilor bune de somn pe termen lung. 

  Nu există scurtături

  Nu uita că nu există reguli scrise când vine vorba de rutinele pentru bebeluşi. Bebeluşul tău este o fiinţă şi poate dura să înveţi rutina care funcţionează pentru amândoi. Unii părinţi doresc o rutină fermă, în timp ce alţii nu ştiu cum s-ar descurca fără o rutină. Aici e vorba de bebeluşul tău şi de timpul tău ca mamă sau tată. Aşadar urmează-ţi instinctele şi nu-ţi fie teamă să ceri sfaturi dacă ai nevoie. 

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Sfaturi corelate

  Cele mai bune sugestii pentru stabilirea unei rutine a bebeluşului

  Cele mai bune sugestii pentru stabilirea unei rutine a bebeluşului

  Sugestii pentru ora de masă a copilului mic

  Sugestii pentru ora de masă a copilului mic

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.