1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Albire la cabinet

  Cum să îţi albeşti dinţii la cabinet cu Philips Zoom!

  Cu albirea la cabinet Philips Zoom!, poţi obţine un zâmbet cu până la 8 nuanţe mai alb în numai 45 de minute. Care este bonusul suplimentar? Vei beneficia de rezultate uimitoare cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

   

  Nu este de mirare că milioane de oameni au deja încredere în noi să le albim zâmbetele.

   

  De ce ai alege albirea la cabinet Philips Zoom!?

  Când alegi albirea dinţilor la cabinet, se utilizează ingrediente de albire mai puternice pentru a-ţi finaliza în siguranţă tratamentul. Rezultatul? Dinţi imediat mai albi, cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

  Albire la cabinet

  Care sunt opţiunile mele în ceea ce priveşte albirea la cabinet?

  Philips Zoom! WhiteSpeed

  Locaţie
  La cabinet
  Cronometru
  45 de minute
  Dinţi strălucitori
  Până la 8 nuanţe

  Philips Zoom! WhiteSpeed

   

  Când vine vorba de Philips Zoom!, cu WhiteSpeed vei obţine cele mai spectaculoase rezultate. În 45 de minute, dinţii tăi pot fi cu până la 8 nuanţe mai albi, eliminând petele de alimente şi băuturi, îmbătrânirea şi chiar decolorarea provocată de anumite tipuri de medicamente.

   

  Vei coborî de pe scaunul stomatologic cu un zâmbet instantaneu mai luminos şi mai încrezător.

   

  Cum să îţi albeşti dinţii cu Philips Zoom! WhiteSpeed

  Albeşte-ţi dinţii cu WhiteSpeed

  Dacă alegi WhiteSpeed, la începutul tratamentului, medicul stomatolog îţi va evalua nuanţa curentă și nivelul de sensibilitate dentară și îți va face recomandarea potrivită privind concentrația de substanță activă care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

   

  După ce te-ai pregătit, nu trebuie decât să te relaxezi, iar medicul stomatolog se va ocupa de paşii următori:

   

  • Medicul stomatolog îţi va pregăti cavitatea bucală pentru albire aplicându-ţi pe dinţi un strat de gel de albire avansată.
  • Pentru a accelera procesul de albire, va aplica pe dinţii tăi lumina provenită de la lampa cu LED-uri albastre. Aceasta va accelera albirea şi, în plus, setările ajustabile ale lămpii îţi vor asigura o experienţă confortabilă.
  • Acest proces este repetat de trei sau patru ori, în funcție de concentrația gelului folosit.
  • După ce ai ajuns la nuanţa dorită, medicul stomatolog îţi va aplica, în funcție de nevoi, un gel post-tratament pentru a proteja smalţul şi a reduce sensibilitatea.

   

  Poți discuta cu cabinetul stomatologic să continui albirea la domiciliu în gutierele de albire personalizate. Astfel, îţi poţi împrospăta strălucirea zâmbetului de câte ori vrei.

  Philips Zoom! WhiteSpeed

  Philips Zoom! WhiteSpeed

  Cel mai bun tratament al nostru de albire a dinţilor pentru cei care vor rezultate spectaculoase, imediat

   

  Philips Zoom! QuickPro

   

  Dacă doreşti să-ţi împrospătezi zâmbetul (sau să demarezi procesul de albire), QuickPro oferă rezultate imediate la preţ accesibil. Avantajul este că vei petrece foarte puţin timp pe scaunul stomatologic şi poţi pleca aproape imediat după aplicarea lacurilor noastre. Vei obţine rezultate semnificative, cu un zâmbet cu până la 4 nuanţe mai luminos în doar 30 de minute.

   

  Cum să îţi albeşti dinţii cu Philips Zoom! QuickPro

  Albeşte-ţi dinţii cu QuickPro

  Dacă alegi QuickPro, tratamentul tău poate fi aplicat cu uşurinţă la sfârşitul unui control obişnuit. Se aplică în aproximativ 10 minute şi nu presupune utilizarea lămpii de albire, aşa că poţi pleca imediat.

   

  După ce medicul stomatolog îţi evaluează nuanţa curentă a dinţilor, va urma aceşti paşi simpli QuickPro:

   

  • Medicul stomatolog va avea grijă să îţi pregătească cavitatea bucală şi gingiile.
  • Va aplica pe fiecare dinte un strat subţire de lac, care se va usca aproape instantaneu.
  • Acesta este urmat de un strat de material de sigilare cu rol protector, care va ajuta la atenuarea sensibilităţii cavităţii bucale.
  • Poţi face ce vrei acum! Indiferent că te îndrepţi către casă sau revii la birou, tot ce trebuie să faci este să periezi lacul uscat după 30 de minute.

   

  Cum încep?

  Găseşte cel mai apropiat cabinet care dispune de Philips Zoom! şi discută cu medicul stomatolog despre cum poţi obţine un zâmbet mai alb şi cu un aspect mai sănătos.

  Philips Zoom! QuickPro

  Philips Zoom! QuickPro

  Cel mai bun tratament al nostru de albire a dinţilor pentru cei care vor rezultate rapide

   

  Rutina noastră de îngrijire în trei paşi pentru un zâmbet sănătos

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.