1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cum poţi găsi cea mai bună metodă de albire

  Te interesează un tratament de albire a dinţilor Philips Zoom!?

  Cine nu-şi doreşte un zâmbet mai alb? Până la urmă, acesta reflectă o sănătate generală orală bună. Dar care este cea mai bună metodă de a-ţi albi dinţii?

   

  Seturile fără prescripţie sunt la căutare, însă pot presupune riscul sensibilităţii dentare şi iritării gingiilor. Dacă eşti în căutarea celui mai bun tratament de albire, consultă medicul stomatolog pentru a te asigura că vei obţine rezultate excelente, printr-un proces sigur şi delicat cu dinţii tăi.

   

  De la tratamentele comode, prescrise pentru domiciliu la cele de albire la cabinet, să analizăm opţiunile reale pe care le poţi discuta cu medicul tău stomatolog sau cu igienistul dentar.

   

  Dacă îţi doreşti… rezultate spectaculoase şi rapide

   

  Pentru a obţine cel mai luminos zâmbet posibil, discută cu medicul stomatolog despre un tratament la cabinet.  

   

  Albirea cu lampa de albire îţi va oferi cele mai puternice rezultate, stimulând acţiunea ingredientelor şi eliminând petele. Deoarece tratamentul este efectuat de medicul stomatolog, poţi avea certitudinea că vei obţine un tratament de albire sigur.

  Pentru a obţine cel mai luminos zâmbet posibil

  Acest tip de albire este în mod special eficient dacă prezinţi decolorare profundă, poate de la fumatul timp de mai mulţi ani, băut de vin şi cafea sau dacă ai luat anumite tipuri de medicamente.

   

  Cu Philips Zoom! WhiteSpeed, zâmbetul tău poate deveni mai alb cu până la 8 nuanţe în 45 de minute. Vei obţine un zâmbet mai alb şi, în plus, medicul stomatolog va completa albirea cu gelul nostru post-tratament, demonstrat clinic că reduce sensibilitatea şi că ajută la protecţia smalţului.

   

  Asigurând o albire uimitoare şi minimă sensibilitate sau chiar deloc, vei avea parte de ce este mai bun din ambele puncte de vedere. Fă clic aici pentru a găsi cel mai apropiat medic stomatolog care oferă WhiteSpeed.

  Philips Zoom! WhiteSpeed

  Philips Zoom! WhiteSpeed

  Cel mai bun tratament al nostru de albire a dinţilor pentru: cei care vor rezultate spectaculoase, instantanee

  Dacă vrei… să faci primii paşi în vederea albirii

   

  Poate că albirea este ceva nou pentru tine sau vrei să o încerci pentru o ocazie specială?


  Cu un tratament de albire efectuat de medicul stomatolog sau de igienist, ai garanţia că eşti pe mâini bune: cel mai sigur şi eficient mod de a-ţi albi dinţii este să apelezi la un medic stomatolog, reducând astfel riscul de apariţie a sensibilităţii şi iritaţiile gingiilor.

  Primii paşi în albirea dinţilor

  Dacă doreşti… să îţi albeşti dinţii acasă

   

  Vrei să-ţi îmbunătăţeşti zâmbetul cu câteva nuanţe? Cu unul dintre seturile noastre pentru acasă, poţi obţine un zâmbet mai strălucitor treptat şi comod, cu un tratament care se încadrează în programul tău.

  Albeşte-ţi dinţii acasă

  Pentru a obţine cele mai bune rezultate de albire a dinţilor la domiciliu, este indicat să consulţi un medic stomatolog, care să-ţi recomande tratamentul potrivit pentru nevoile tale. Tratamentele personalizate prescrise de un dentist îţi vor da siguranţă pe parcursul albirii dinţilor la domiciliu. Philips Zoom! DayWhite şi Philips Zoom! NiteWhite sunt recomandate de medicul tău stomatolog, astfel încât să nu rişti să alegi o formulă prea puternică.

   

  Primeşti gutiere de albire personalizate potrivite formei dinţilor tăi pentru a obţine rezultate uniforme şi, în funcţie de puterea recomandată pentru tine, vei avea dinţi mai albi în una până la două săptămâni. Setul include şi un gel post-tratament, care ajută la protejarea smalţului şi reduce sensibilitatea.

  Philips Zoom! DayWhite

  Philips Zoom! DayWhite

  Cel mai bun tratament al nostru de albire a dinţilor: care să se încadreze în programul tău zilnic
  Philips Zoom! NiteWhite

  Philips Zoom! NiteWhite

  Cel mai bun tratament al nostru de albire a dinţilor: pentru albire comodă în timpul nopţii
  Te interesează un tratament de albire a dinţilor Philips Zoom!?

  Rutina noastră de îngrijire în trei paşi pentru un zâmbet sănătos

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.