0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Împreună dăruim zâmbete copiilor!
   
   

   

  Philips România și SOS Satele Copiilor își unesc forțele în beneficiul copiilor din medii vulnerabile, prin campania „Împreună dăruim zâmbete”. Ne dorim să oferim zâmbete sănătoase și un viitor mai bun pentru copiii din medii defavorizate. 

   

  La Philips Sonicare, inovăm ca să redefinim modul în care îngrijirea orală transformă viața de zi cu zi și să îmbunătățim sănătatea a peste 200 de milioane de oameni până în 2030. 

  Cum funcționează campania?

   

   

  Prin achiziția oricărei periuței de dinți Philips Sonicare pe www.philips.ro în perioada 1 Mai - 30 August 2024, donăm 3% din valoarea acesteia către SOS Satele Copiilor România. 

   

  Cu ajutorul tău și al donației noastre, vom dota cu centrale termice 3 case de tip familial din cadrul SOS Satul Copiilor Cisnădie, Sibiu. 

   

  De asemenea, pentru a oferi zâmbete sănătoase copiilor, punem la dispoziție periuțe de dinți electrice Sonicare For Kids și capete de schimb pentru 65 de copii și adolescenți din Satele SOS Mereni și București.

  donatie csr sonicare
  sos satele copiilor

  Peste 30 de ani de activitate, mii de familii ajutate, sute de tineri crescuți în casele SOS la nivel național – peste 100.000 de beneficiari 

   

  De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și îi susține și protejează pe cei care riscă să o piardă. Peste 500 de copii și tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial, peste 1.300 de familii vulnerabile au fost asistate, iar peste 4.500 de copii au fost sprijiniți să rămână alături de părinți.

   

  La nivel național, SOS Satele Copiilor derulează programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri), de întărire a familiei (Serviciile de Asistență Comunitară, Centrul de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), educaționale, precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situații de risc atât din sistemul de protecție, cât și din mediul rural sau familii vulnerabile. 

   

  Asociația își derulează activitatea în 4 sucursale, care acoperă  județele București-Ilfov, Sibiu, Bacău, Brașov și Teleorman.

  Descoperă cele mai frecvente întrebări
  despre campania noastră

  Câți copii vor beneficia din donație?

   

  Prin această campanie vom acoperi costurile pentru echipamente termice (centrale termice) necesare pentru Satul SOS Cisnădie, Sibiu, în care în prezent locuiesc 21 de persoane, mame și copiii. 

   

  De asemenea, Philips va oferi periuțe de dinți electrice Sonicare și capete de periere de rezervă pentru 65 de copii și adolescenți din Satele SOS Mereni și București. 

  Cum pot participa la campanie?


  Oricine poate participa! Tot ceea ce trebuie să faci este să achiziționezi periuțe de dinți electrice Philips Sonicare de pe site-ul nostru și noi, ne vom ocupa de donația către SOS Satele Copiilor!

   

  În plus, poți ajuta printr-o donație individuală trimițând SMS cu mesajul MAMA la  8864 (4 euro lunar) sau la 8844 (2 euro lunar), devenind voluntar sau redirecționând 3.5% din impozit.  Mai multe detalii pe site-ul oficial. 

  Care sunt produsele care participă la campanie?


   La campanie participă periuțele de dinți electrice gama Philips Sonicare pentru adulți, precum și periuțele de dinți electrice pentru copii din gama Philips Sonicare for Kids. 


  Din campanie nu fac parte produsele fără un buton activ de "Adaugă în coș" și nici accesoriile gama Philips Sonicare

  Cine este SOS Satele Copiilor?

   

  De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și îi susține și protejează pe cei care riscă să o piardă. Peste 500 de copii și tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial, peste 1.300 de familii vulnerabile au fost asistate, iar peste 4.500 de copii au fost sprijiniți să rămână alături de părinți. La nivel național, SOS Satele Copiilor derulează programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri), de întărire a familiei (Serviciile de Asistență Comunitară, Centrul de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), educaționale, precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situații de risc atât din sistemul de protecție, cât și din mediul rural sau familii vulnerabile.

   

  Asociația își derulează activitatea în 4 sucursale, care acoperă județele București-Ilfov, Sibiu, Bacău, Brașov și Teleorman.

   

  De ce donați doar pentru categoria de periuțe de dinți?

   

  Compania Philips România este implicată în numeroase demersuri de responsabilitate socială: donații către organizații non-profit din domeniul medical, parteneriate cu cele mai mari ONG de sănătate din România, demersul de plantare despre care poți afla mai multe aici.

  De data aceasta ne-am unit forțele cu SOS Satele Copiilor pentru a da viață misiunii noastre comune, și anume de a forma zâmbete și de a oferi un viitor mai bun.

  Cât durează această acțiune?


     Campania se desfășoară în perioada 1 Mai - 30 August 2024, doar pe www.philips.ro

  Care este valoarea investiției în campanie?


     Valoarea totală a sponsorizării din 2024 către SOS Satele Copiilor România se ridică la 45,678 RON, suma ce va fi donată de PHILIPS ROMANIA S.R.L. astfel:

  1. Donație valorică în urma vânzărilor de periuțe de dinți electrice Philips Sonicare (în limita a 19,873 RON),

  2. Donație produse: fiecare copil/adolescent din cadrul SOS Satele Copiilor va primi o periuță de dinți electrică Philips Sonicare For Kids + un set de capete de schimb pentru 1 an. 

  gama philips sonicare

  Descoperă produsele noastre


  Este dovedit clinic că periuțele de dinți Philips Sonicare contribuie la o mai bună igienă orală, prin curățarea eficientă a plăcii bacteriene din spațiile greu accesibile și prevenirea cariilor.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.