1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  sustenabilitate philips

  Plantăm
  împreună

  Începând cu anul 2020, operațiunile noastre sunt neutre din punct de vedere al consumului de carbon, la nivel global*. Pentru că știm că tot ceea ce folosim astăzi va avea mâine un impact asupra planetei, am inovat ca să putem oferi produse mai performante, mai eficiente energetic și mai repede.


  Astăzi, aplicăm aceleași principii designului circular, încercând să folosim mai puțin și să refolosim mai mult în tot ceea ce facem. Cum vom ajunge acolo? Prin creearea modalităților de a restaura/reutiliza produsele. Prin folosirea de materiale reciclate și bio, dar și prin crearea de metode de a recicla produsele. Atunci când folosim mai puțin și refolosim mai mult, putem reduce activ impactul asupra planetei. Un viitor mai bun este posibil dacă avem un plan cu perspective de lungă durată.

  Despre campanie

  Ce ar fi dacă am planta comanda ta plasată pe www.philips.ro?


  Luna aprilie marchează începutul acțiunii noastre de împădurire în Romania! Mulțumim pentru că împreună facem viața mai bună!

   
   
  sustainability

  Cum funcționează?

  planteaza un copac philips

  în parteneriat cu

  parteneriat viitorplus

  *Pentru toate comenzile efectuate pe philips.ro, cu o valoare a coșului de cumpărături mai mare de 250 RON, noi vom planta un copac, cu ajutorul Asociației Viitor Plus.

  Plantarea este doar inceputul! Alături de Viitor Plus, puieții plantați vor fi verificați și întreținuți constant, pentru a crește sănătoși. Împreuna dăm o mână de ajutor pădurilor din România!


  Pentru mai multe detalii despre donație, te invităm să citești Regulamentul campaniei.

  Eforturile noastre de sustenabilitate


  Ce urmează? Continuăm să explorăm noi moduri prin care să îmbunătățim servicile magazinului nostru online. La Philips, sustenabilitatea este o călătorie continuă și vrem să împărtășim cu voi poveștile noastre de succes, precum și progresul înregistrat.

  sustainability

  Ambalaj mai puțin


  Ca parte a călătoriei noastre spre un business sustenabil, am decis să renunțăm la ambalajele pentru produsele voluminoase, cu scopul de a reduce consumul de hârtie.

  sustainability

  Amprenta de carbon scăzută


  Alături de partnerul nostru de livrari - compania de curierat DPD, ne propunem să reducem amprenta de carbon pentru comenzile plasate pe philips.ro. Mai multe detalii despre planul DPD aici.

  Descoperă produsele noastre sustenabile


  proiectate pentru o utilizare de lungă durată, din materiale sustenabile și care folosesc energia eficient

  *Plastic PP din surse certificate bio, pe o bază de echilibru de masă.
  *Plastic PP din surse certificate bio, pe o bază de echilibru de masă.

  Abonează-te la newsletter și vei afla primul noutățile despre progresul campaniei și oferte dedicate

  Înscrie-te la Newsletter

  * Acest câmp este obligatoriu
  *
  Doresc să primesc informații promoționale - în funcție de preferințele și interesele mele – despre produsele Philips, evenimente și promoții. Poți oricând să te dezabonezi.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.