1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    sustenabilitate philips

    Plantăm
    împreună

    Începând cu anul 2020, operațiunile noastre sunt neutre din punct de vedere al amprentei de carbon, la nivel global*. Știm că tot ceea ce folosim astăzi, mâine va avea un impact asupra planetei. Așa că, am inovat, tocmai pentru a putea oferi produse mai performante și mai eficiente din punct de vedere energetic.


    Astăzi, aplicăm aceleași principii ale designului circular, și încercăm să folosim mai puțin și să refolosim mai mult, în tot ceea ce facem. Prin crearea modalităților de a restaura/reutiliza produsele. Prin folosirea de materiale reciclate și bio, dar și prin crearea de metode de a recicla produsele. Atunci când folosim mai puțin și refolosim mai mult, putem ajuta planeta pe termen lung.

    Despre campanie

    Ce ar fi dacă am planta comanda ta plasată pe www.philips.ro?


    Luna aprilie marchează începutul acțiunii noastre de împădurire în Romania! Mulțumim pentru că împreună facem viața mai bună!

     

    sustainability

    Cum funcționează?

    planteaza un copac philips

    în parteneriat cu

    parteneriat viitorplus

    *Pentru toate comenzile efectuate pe philips.ro, cu o valoare a coșului de cumpărături mai mare de 250 RON, noi vom planta un copac, cu ajutorul Asociației Viitor Plus.

    Plantarea este doar începutul! Alături de Viitor Plus,copacii plantați vor fi verificați și întreținuți constant, pentru a crește sănătoși. Împreuna dăm o mână de ajutor pădurilor din România!


    Pentru mai multe detalii despre donație, te invităm să citești Regulamentul campaniei.

    Câți copaci urmează să plantăm ?

    Eforturile noastre de sustenabilitate


    Ce urmează? Continuăm să explorăm noi moduri prin care să îmbunătățim servicile magazinului nostru online. La Philips, sustenabilitatea este o călătorie continuă și vrem să împărtășim cu voi poveștile noastre de succes, precum și progresul înregistrat.

    sustainability

    Ambalaj mai puțin


    Ca parte a călătoriei noastre spre un business sustenabil, am decis să renunțăm la ambalajele pentru produsele voluminoase, cu scopul de a reduce consumul de hârtie.

    sustainability

    Amprenta de carbon scăzută


    Alături de partnerul nostru de livrari - compania de curierat DPD, ne propunem să reducem amprenta de carbon pentru comenzile plasate pe philips.ro. Mai multe detalii despre planul DPD aici.

    Descoperă produsele noastre sustenabile


    proiectate pentru o utilizare de lungă durată, din materiale sustenabile și care folosesc energia eficient

    *Plastic PP din surse certificate bio, pe o bază de echilibru de masă.

    *Plastic PP din surse certificate bio, pe o bază de echilibru de masă.

    Află mai multe despre acțiunile noastre


    Descoperă răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre misiunea de sustenabilitate, campania de plantare și partenerii noștri.

    Cum pot participa la campanie?


      Oricine poate participa! Tot ceea ce trebuie să faci este să achiziționezi produse Philips de pe site-ul nostru în valoare de minim 250 RON și noi, alături de partenerul nostru Viitor Plus ne vom ocupa de plantări!

    Care sunt produsele care participă la campanie?


      La campanie participă toate produsele ce pot fi achiziționate de pe site-ul nostru: de la produse de îngrijire personală precum periuțele de dinți electrice, aparatele de tuns, epilat sau cele de coafat, până la electrocasnice de tipul espressoarelor de cafea, purificatoarelor, aparatelor de gătit sau aparatelor de călcat. De asemenea, nu putem uita nici de produsele de îngrijirea mamei și a bebelușului gama Philips Avent!

    Din campanie nu fac parte produsele fără un buton activ de Adaugă în coș.

    Cine este ViitorPlus și proiectul Adoptă un copac?

     

    Viitor Plus este o organizație non-profit cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Reciclata, Harta Reciclării, Eco Provocarea și Biroul Eco.

     

    În anul 2008, Viitor Plus, a pornit programul de împădurire „Adoptă un copac” cu gândul la importanța reabilitării suprafețelor de teren degradate și a reamintirii rolului crucial pe care pădurile îl au în echilibrul fragil al vieții.

    Misiunea „Adoptă un copac” este de a aduce o contribuție importantă la creșterea și protejarea suprafețelor de pădure din România, cu focus asupra perdelelor forestiere. Până în prezent, programul de împădurire „Adoptă un copac!” a reușit să implice peste 16.000 de voluntari și să planteze 796.708 de puieți forestieri, pe 131.3 hectare de teren degradat, în 15 comunități rurale din sudul țării.

    De ce plantați doar pentru comenzi de peste 250 lei?


    Valoarea de 250 lei a fost introdusă luând în considerare mai multe aspecte, printre care și amprenta de carbon a livrărilor și retururilor de comenzi, dar și bugetul alocat de sponsorizare.

    De ce plantați doar pentru comenzile plasate pe www.philips.ro?


    www.philips.ro este magazinul online oficial Philips, astfel că am ales pentru început să ne concentrăm eforturile aici.

    Cât durează această acțiune?


      Campania noastră a început la 1 apriie și va ține până la 30 septembrie, urmând ca în lunile octombrie și noiembrie să ne ocupăm de plantări.

    Câți copaci vor fi plantați?


     Ne propunem ca anul acesta prin intermediul campaniei noastre să plantăm în total 8,000 de copaci.

    Care este valoarea investiției în campania de plantare? Veți continua campania și în anii următori?


      Valoarea totaă a donațiilor din această campanie se ridică la 24,000 Euro, bani ce vor fi donați de PHILIPS ROMANIA S.R.L împreună cu PHILIPS DOMESTIC APPLIANCES ROMANIA S.R.L. în proiectul Adoptă un copac. Ne dorim să continuăm acest demers și în anii următori, sperăm ca și clienții Philips să fie cu noi.

    Când se fac plantările și cât timp va dura ca puieții plantați să crească?


      Plantarea va avea loc toamna, în perioada de repaus vegetativ, cel mai târziu în luna noiembrie. Perioada exactă se poate stabili în funcție de condițiile meteo.

    Ce impact credeți că va avea acest program de plantare? Ați calculat, în vreun fel, impactul pozitiv asupra mediului?


      Împreună cu partenerii noștri, Viitor Plus, proiectul Adoptă un copac, am identificat cea mai bună metodologie pentru a calcula valoarea de dioxid de carbon absorbit. Acesta este un calcul complex, care ia în considerare speciile pantate, vârsta arborilor, tipul de sol și alți factori specifici. Ca medie, putem estima că fiecare copac va capta, în medie, 22 kg CO2 pe an. Fiecare hectar de pădure absoarbe, în medie, 110 tone de CO2/ an.

    Ne-am propus ca alături de voi și partnerii noștri să plantăm un total de 8,000 puieți, care reprezintă aproximativ 1 hectar și jumătate de pădure. Astfel, cu aceasta campanie ne dorim putem spune ca în medie copacii plantați de noi vor absorbi 194 tone de CO2/an.

    Cum ați ales locațiile pentru plantare?


      Partenerii noștri, Viitor Plus, plantează păduri „adiționale” în beneficiul comunităților rurale din sudul României, zonă care este sever afectat de fenomene meteo extreme, datorate schimbărilor climatice. Puieții vor fi plantați în comuna Apele Vii, din județul Dolj, pe un teren aflat în prezent în stare de degradare, aflat în curs de deșertificare. Terenul se află în proprietatea primăriei, iar pădurea va fi creată în beneficiul comunității pentru a sprijini reglarea climatului local, diminuarea poluării și creșterea rezilienței în fața evenimentelor meteo extreme. 

    Ce se întâmplă după încheierea programului?


      Acțiunea noastră nu se va termina cu plantarea! Alături de partenerul nostru, puieții plantați vor fi verificați și întreținuți periodic timp de 3-7 ani pentru a crește sănătoși, iar împreună vom ajuta pădurile din România să se regenereze puțin câte puțin.  Aceste etape de monitorizare și îngrijire durează între 3 și 7 ani, în funcție de speciile plantate.

    Viitor Plus se va ocupa de monitorizare și îngrijirea puieților pe parcursul primilor ani și va asigura toate activitățile necesare pentru a aduce pădurea la stadiul de masiv, atunci când arborii își împreunează coroanele și nu mai este nevoie de intervenția umană pentru dezvoltarea pădurii.

    Abonează-te la newsletter și vei afla primul noutățile despre progresul campaniei și oferte dedicate

    Înscrie-te la Newsletter

    * Acest câmp este obligatoriu

    *

    Doresc să primesc informații promoționale - în funcție de preferințele și interesele mele – despre produsele Philips, evenimente și promoții. Poți oricând să te dezabonezi.

    You are about to visit a Philips global content page

    You are about to visit the Philips USA website.

    You are about to visit a Philips global content page

    You are about to visit the Philips USA website.

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.